Sa1Nt Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 sise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 do koliko sati pre ponoci ti radish sainte? inache meni je situacija slichna ko ivanu, svaki mesec izmedju 4. i 14og sam na razervi =o( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 inache meni je situacija slichna ko ivanu, svaki mesec izmedju 4. i 14og sam na razervi =o( I to kakvoj rezervi ho ho ho, gutji butji :] Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 do koliko sati pre ponoci ti radish sainte? inache meni je situacija slichna ko ivanu, svaki mesec izmedju 4. i 14og sam na razervi =o( do 20h =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 pa eto, sem boleta koji je malena sisca i gleda neke fudbale, posle osam neki od nas bi mozhda i ostali zbog drugara koji dolaze docnije.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 Nadam se da cu banuti, ali ne pre 18.30 :PPP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 Aman doci ce gule u 17, i idemo. Zola, BIP u tosinom bunaru. Sledeci put moze i Dzakarta, odlicna je. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 Da, tamo visi moj ćale, sa njegovim drugarima prosek godina 55. Pa vi idite tamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 pa dobro, igor je tu negde :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 Da, tamo visi moj ćale, sa njegovim drugarima prosek godina 55. Pa vi idite tamo. ma ti nisi normalan čovek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 Da, tamo visi moj ćale, sa njegovim drugarima prosek godina 55. Pa vi idite tamo. Znaci cale ti fin covek cudno :) A ne, ajde da idemo u venom na klopu...bubasvabe u blatu i kartonski odresci sa upijenim pivom ispred dragstora Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 dolazim i ja, jel ima neki povod, ili samo da napijemo koleta za 15 minuta? To je bilo prosli put sada moramo brze Mada realno tu je Zlaja nenadjebiv! Pre nego sto mi drovovali frst blood u doti on je vec bio mortus pijan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Video neku nalepnicu piva ili ? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 samo to a da ga izjebemo? gde je duh rura? na ruru sam... evo pupka... nema spageta :/ nije lepo lagati.. prase jedno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 a ne, te fjuz poteze ostavljamo leksu i tebi \o/ hehehe sto e lepo kad ne moram da postujem sam nego se nadje neki vispreni drugar koji ce nastaviti u mom duhu...tako sam ponosan u ovom trenutku =o)) takodje nije 15 nego 25 minuta i to od chaja od kamilice sa limunom ;o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 dolazim i ja, jel ima neki povod, ili samo da napijemo koleta za 15 minuta? a da ga izjebemo? gde je duh rura? a ne, te fjuz poteze ostavljamo leksu i tebi Izrichito odbijam gnusne insinuacije da je bilo ko iz Fjuza izjebao Koleta, mi imamo ukusa. Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Izrichito odbijam gnusne insinuacije da je bilo ko iz Fjuza izjebao Koleta, mi imamo ukusa. ma izjebite bar nesto vec jednom :( Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 igore, ne budi bezobrazan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 @ Stija To shto sam par puta pomogao backroomu u Doti ti ne daje za pravo da me automatski svrstavash medju vas, tj. pedere. @ debeljko Igore, ne budi bezobrazan. ;) Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 ma izjebite bar nesto vec jednom :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 e zhene aj sad lepo josh jednom official danas u 18 negde na toshinom bunaru, dal bip dal dzhakarta ili ste u medjuvremenu opet nesto menjali tek ne bi bilo loshe d aneko ko zna gde se ide kashe gde se ide pa josh kada bi se dala uputstva bolja od "gvero je kod mercedes zgrada" de bi nam bio kraj =o) edit za -a posle toga sto je on rekao krenula je diskusija oko toga dal ici u bip ili dhzakartu i bla bla trutj...i onda niko nista 5 dana... stvarno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 Evo ti bre kole sta je bole reko KAFANA BIP - Tosin bunar CETVRTAK, 9.11.2006. OKUPLJANJE: U 17:30H ispred Meka kod fontane na NBG-u ili direktno u kafani u 18H. Tako radimo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 ali kole je lenjivac koji neće da ide stanicu dalje do fontane nego hoće da dođe pravo u kafanu :) kole, posle ožderavanja ima da te nateram da trčiš do gajbe, ne zvao se ja lorimer.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 busted! =o) ...a i ne zovesh se tako ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 Kole prstani da jebeno quotujes unazad unosis konfuziju... Nisi ti rus :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts