f4ts0 Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 A da kaliju se jos nije pohabala :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 A da kaliju se jos nije pohabala :) poliram 3x dnevno i chuvam u konzervi motornog ulja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Joj ko ce biti srecnica :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 ko god da je, rachunam da ce prvi vlasnik nabiti bar 10.000km nego, gde bi mogli sledeci put da hasamo? gvero je bio odlichan po pitanju kvaliteta (bele veshalice sa mladim kajmakom, mmmmm..) ali su relativno skupi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted October 20, 2006 Author Report Share Posted October 20, 2006 Tek pocinjemo... nego, gde bi mogli sledeci put da hasamo? auch.. hasmeeting.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 pa, posto bole pati od organizatorske manije, da on anma lepo organizuje neki minibus pa da odemo ko ljudi u srbiju da se obezananimo za ove iste ili malo vece pare =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 onda brate idemo u apatin ako cemo takvu akciju sa minibusom =) realno ne mozhe da se nadje neko mesto za has na nbgdu, a da ispunjava kriterijume .. sad je pitanje koliko su ljudi spremni da se cimaju zbog dobrog hasa ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 put do mogo zadovoljstva vodi preko mog stomaka, tako da sam ja raspolozen. Btw ja predlazem arandjelovac Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 aj nemojte bas toliko daleko daj nesto blize.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 @Mauda i slicni: Postoji odredjeni ljudi, nazovimo ih The Core, koji mogu da se lako dogovore i organizuju. Tako je bilo ovog puta. Ko hoce dodje. Ako neko drugi hoce/moze da organizuje, siguran sam da ce The Core vrlo radi upasti u kombinaciju. @Ostali Neki nacelni dogovor je da idemo one tamo nedelje, tako da ima vremena. @Svi Kada cete nauciti da slusate Koleta? Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 KAD POČNE LEPO DA PEVA OLOLO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 hmz... slushati koleta??? hmz.... processing... processing...... program not found! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 @Mauda i slicni: Postoji odredjeni ljudi, nazovimo ih The Core, koji mogu da se lako dogovore i organizuju. Tako je bilo ovog puta. Ko hoce dodje. Ako neko drugi hoce/moze da organizuje, siguran sam da ce The Core vrlo radi upasti u kombinaciju. pa nishta onda ajde idemo kod Chachanina, samo mi recite datum da rezervishe sto. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 čuo sam od ribe koja svaki čas hasa kod čačanina da su se pokvarili a čuo sam i za par žderaonica na taj fazon (obilno i kvalitetno, kafanska atnosvera, jeftino) al ne mogu trenutno da se setim nijedne.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Idemo u pink bre, a ako ste bash za cimanje realno ... nish ... ja sam za ono u dvoje troje kola dole smo za 2h + zajebancija do tamo i nazad itd itd ... ono jednu subotu celu spicimo za to ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted October 20, 2006 Author Report Share Posted October 20, 2006 ^^pink odlichno! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 ocu i ja ocu i ja ocu i ja ocu i ja ma leskovac bre :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 aj za chachak na pecenje taman da mene odbacite gajbi da vidim malo matore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 ah ne ne ne ne ja ne volim pecenje :) a daces mi petra pana? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Ako je tako ajmo u svrljig kod kamiondzija :) Inace cuo sam za razna tepanja, jednooki bratac, stara kuka,, old rusty bone, i razno, ali za petar pan prvi put cujem. odlicno. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 nish Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Ako je tako ajmo u svrljig kod kamiondzija :) Inace cuo sam za razna tepanja, jednooki bratac, stara kuka,, old rusty bone, i razno, ali za petar pan prvi put cujem. odlicno. lol mislila sam na crtani :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Ni ja nisam pomislio na crtani. :) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 pa jbg kad je ovo gej forum pa vas sve asocira na kitu :) :*** Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Bitno je da tebi avatar izgleda ko izlog mesare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts