Junkie Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 vote drale!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 a jel jedete kod Banjaluke tjevape ? ;)) mi da :D u ns-u sta valja je: bubi na spensu i kod sajma, banjalucki u jevrejskoj, i na bulevaru 3 budice kod jefte i ona pored... mega grill ima pljesku od 350 gr al nemos pojesti mada ni tamo nisu lose... hmmm al najbolja hrana u gradu je maja index, najbolje nesto na svetu, dnevni profit im je =0938432-74324320- dinara od tog sranja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 a jel jedete kod Banjaluke tjevape ? ;)) naravno :) de me podseti... :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 a jel jedete kod Banjaluke tjevape ? ;)) Meni su oni podjednako dobri ko pljeka u dafu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 (edited) al najbolja hrana u gradu je maja index, najbolje nesto na svetu, dnevni profit im je =0938432-74324320- dinara od tog sranja znači dnevno su u minusu 73385888, pa to nije dobro ololo ja u NSu gotivim da jedem u onoj Petici ako se tako zove, isto je negde u centru, imaju pljeskavice i indexe i gomilu priloga među kojima je najjači kukuruz a u BG-u u poslednje vreme najvi Edited September 30, 2006 by maha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 Van Beograda najbolji je INDEX sendvich u Sremskim Karlovcima! Obavezna stanica na putu za NS! @Igor Nishlija, u vreme kad je BUS bio popularan, tj pre 10 godina, FTW!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 inace,volim pljeskavice ,ali se plasim mlevenog mesa :P OWNAGE !!!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 Van Beograda najbolji je INDEX sendvich u Sremskim Karlovcima! Obavezna stanica na putu za NS! @Igor Nishlija, u vreme kad je BUS bio popularan, tj pre 10 godina, FTW!!! Da, s tim sto smo mi tamo dolazili posle stenke, u bus nisam izlazio skoro nikad Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted September 30, 2006 Author Report Share Posted September 30, 2006 IVA je samo jedna! :))))) elem..u nsu sam jela neke ql pljeske..tu kod marte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 ivan je nas drug i idol! jadni vi. dok budem (od)jebavao skacuci ima da budekR(i)K u tAmI e sad si mi se ispiš'o u oko jbt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 Koji mikan, jel to ono kod stanice 17/83/88 kod Žapca? ja mislim da je to to preko puta c marketa to je u ulici gde se nalazi srednja ekonomska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 E bre drasko kakav mlak hejt :( Vidi se da si dusa od coveka i buduci ministar. lose, slazem se. e sad si mi se ispi?'o u oko jbt izvini Matori. jbg... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 joj index sendvich...kako je to lepo... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 UNO po meni je skroz extra... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 i agree Grill Uno Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 ok je uno,ali jbt nemaju paradajz i kanal su prilozi,aloooo :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 meni je bulevar ok ... ne znam mozda zato sto jedem cesto tamo, ali sasvim su ok, mada po meni im je lepinja losa :D Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 Kako bi hasao Duff sada, jebem mu sunce kad će da se otvori!!! Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 dok je mara bila otvorena ja mislim da sam celo leto ( zadnje koje su radili) jeo tamo svaki dan pa 1 - 2 "pljeske" dnevno pored toga duff su odlicne kai i imba prilozi tamo i nacin na koji ih uzimas :> (ne znam da li sad rade ili ne ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 (edited) znači dnevno su u minusu 73385888, pa to nije dobro ololo ja u NSu gotivim da jedem u onoj Petici ako se tako zove, isto je negde u centru, imaju pljeskavice i indexe i gomilu priloga među kojima je najjači kukuruz 100 metara dijagonalno od tog mesta na severnoj tribini Voshinog stadiona nalazi se Bubi grill , ubedljivo najbolje pljeskavice u gradu , a bar 2x bolje od onih u grill 5. Takodje preporucujem index Vanessa u centru i punjenu piletinu takodje u Vanessi , to je nesto najbolje. Edited October 1, 2006 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 Perper na slaviji + tortilja... nema bolje... (: Moze i Duff kad je 1. subota u mesecu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 Ma te specijalne veceri u dafu su uzas ... bace hrpu mesa na shtiljro i stancuju samo ... + nema punjene i sl vec samo jedna vrsta pljeke sa nekim sranjima u sebi ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 Pa da Zato subotom nikad ne odem u dafu jebes 100 dinara gore dole Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 Bio je ovaj topic pre nekog vremena, secam se da sam se bas "onoliko" raspisao oko mesta za klopu, pa ne bih da se ponavljam, a i vi ste pokrili vecinu stvari. Tek, najnovije mesto koje ima dobre pljeskavice i cevape je "kosovski cevap". Ne znam da li je to neki tradicionalni cevap sa kosova, ili samo neko eto hoc da se takvim marketingom probije na trzistu, ali mi se pledze tamo skroz dopadaju. Onako, imaju meso koje je malo crvenkastno/narandzasto odozgo (unutra naravno kao i svako drugo) plus je, hm, nekako, slatkasto ... U moru ovih koji prave iste pljeskavice, pravo osvezhenje! Lokacija je inace prekoputa masinca, pa kapiram da spu, margi i ostali vec znaju gde je :) Wath teh man said! Jest da spremanje traje malo duze, te sam na punjeni cevap morao da cekam 10-15min, al ono je raj na zemlji pojesti. Ranije sam jeo kod perpera, ponekad svracao i do lokija u kraj, al su me definitivno oba izneverila u poslednje vreme. Al fino je ovo, vidim da cim ljudi ogladne otvaraju topice o omiljenim mestima za jelo. Bilo je barem 4-5 ove godine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 a znaci ipak si stigao da odes? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts