Jump to content

BioShock

G!!!

Recommended Posts

ima da se kupi, videces vec gde...i dalje pokusavam da skontam koji je od dva nacina resavanja sestrica zapravo pozitivan ;)

Al' ste vi napredniiii :) Ja igram od ovog kruleta (znam sigurno) duzhe jedno 5 dana, a on je vec spasavao sestre. I ja sam doduse, ali tek sinoc. Tako da ocigledno nema zime, igracu Bioshock jedno mesec dana ;)

btw, i ja ih spasavam, kapiram da smo rete sto to radimo ;) ali nema veze :)

• Replies 349
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Znaci igrao sam je sinoc od mozda 8 sati i evo sad je predjoh, na medium dodushe

Igrao sam sa spasavanjem dece, ako je drugacije sa "harvestom" doticnih, onda stvarno ne kontam kad tacno mora da se promeni prica, ali definitno nije na kraju.

tip: cim dodjete do fotoaparata slikajte sto vise mozete i monstere, i decu+big daddies i AI defence (kamere, turete ). Poboljsanja su u vidu +dmg ili dobijanje skillova, vise hp/powera

tip 2: istrazite svaku mapu iako prica "preskace" delove, mogu da se nadju skriveni skillovi itd itd

tip 3: nisam gledao gde jos ima, ali odete da snimite poziciju, pokazuje vam koliko na tom lvlu moze da se spasi/harvestuje devojcica, pa bi bilo pozeljno sve da ih odradite

normalno, tip-ovi za one koji tek pocinju, ili nisu provalili itd itd, nemo' odma' sad vi pro da skacete ;)

Edited by brue

- nasao sam na nacin da je igram na 9550 ali mi bre zao da nesto ovako dobro igram sa toliko sjebanim texturama.

- znaci ide do jaja do jaja i onda sve ljubicasto i zeleno i onda sve opet kul...

- bolje da sacekam da uznem novu makinu pa tek onda.

- i da, atmosfera je jebeno najbolja do sada. Posle Clive Barker_ovog Undying_a ova je def najbolja.

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

Instalirao sam sinoc , utisci su sledeci.

-Prvo presrecan sam sto igrica radi na full (1024x768, sve na high, samo iskljuceni shadowsi ) , optimizovana je super !

-drugo od samog starta mi se cini da je igrica igriva, za razliku od ostalih igrica u poslednjih par godina(s'izuzetkom na company of heroes)

znaci ovo je odradjeno extra za pocetak

ono sto mi malko smeta je to sto je mnogo mracna igrica, tj. ima mnogo mraka a nema neki fleshlight ili tkao nesto

-mogu da zamislim sta bi se desilo da su samo jebeno ubacili xp i skillove :((

odo da igram pa se cujemo skoro :))

i da igrica bije na paranoju sto mi se nije desilo jos od undying-a ;)hehheeh

sigpic7722.gif

Ajde prebacite topic vishe u FPS, taman da ne bude svaki drugi komentar 'omg igra nije toliko dobra poshto nema rpg elemente'. I ja smatram da Rapture ne bi mogao biti prava utopija kad od onolikih automata bar jedan ne dozvoljava da se igra SWOS na njemu (a kad se hakuje i u dva igracha!), pa ne nalazim da je to velika mana igri.

Shto se Undyinga tiche, meni osim prvog nivoa ta igra nije bila nimalo strashna.

Dodushe, generalno mi Barkerove stvari nisu jezive. Naravno da ima i on svojih bone-chilling trenutaka, ali mnogo voli shok faktor, pa ga i forsira previshe.

Bioshock isto ima takve elemente, ali ih koristi retko i u pravim trenucima. Ostatak strave je upravo u toj sharenoj okolini koja je preostala od pokushaja da se napravi utopija, ali je utonula u ludilo i propadanje. A i pored toga je predobra igra, jedna od retkih koja me tera da zavirim u svaki tjoshak, i uradim sve shto je mogutje uraditi.

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

Shto se Undyinga tiche, meni osim prvog nivoa ta igra nije bila nimalo strashna.

I meni isto ... pored jedne od prvih scena kad ti se ona neka avet pojavi u daljini, a onda i ispred face, meni taj Undying nije bio posebno strasan.

A ovde mi je zabavno, ali ne znam sta se desava kad malo ubijas sestre malo ih spasavas? Za sada mi je skor 1-1 :)

btw, malo me je smorilo sto dedija ubijas na foru ... ne znam kako vi, ali ja sam se zab'o tamo gde ja mogu cucnjem da prodjem a on naravno ne mozhe, i onda je to vec bila stvar rutine.

Ae mali help. Kad kliknem na bioshock.exe u release folderu izađe mi "error executing program". Jebemmumiša baš.

Išao sam po vuduovim instrukcijama sa 9te strane.

Instalirao

Promenio ime direktorijumu

Iskopirao paul.dll i bioshock.exe u Release folder (tamo nije bilo već originalnog bioshock.exe već samo paul.dll

Insertovao reg

Rename foldera na staro ime

Startovao igru.[/codebox]

Edited by Atomic

Predjoh i na hardu, sa kompletnim harvestovanjem maleckih i stvarno je zeznuto kad te gledaju sa onim krupnim ocima :(

Malo sam se razocarao sto se toka radnje tice. Osim samog zavrsnog filma nista drugo se ne menja u celoj igri, harvestovao ili spasavao, sve jedno. Da su makar i na tome malo poradili, eh...

No, u svakom slucaju, prijatno osvezenje sto se tice ovakve vrste igara.

Edited by brue

Ubio sam i drugog dedija na foru. Onog na ulazu u Neptune, kad pocistis taj deo nivoa, iscimas ovoga, ovaj te juri, ti sidjes skroz dole i podvuces se pod "kanalizaciju" da tako kazhem. I onda on onako debilno dotrchi do tebe i stoji iznad, a ti ga punis "iz poda". Alternativa je da ostane malo dalje, i puca na tebe ali ti opet ne mozhe nista.

btw, nije mi uopste palo napamet (mora da sam glup) ali sa telekinezom opusteno mozhes da dovuces eve hypo i slicno koji je iza nekih zatvorenih vrata ili tako negde, sto smanjuje potrebu da se nesto cimas, razbijas vrata itd.