voodoo_ Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 (edited) Ma ne mogu da čekam vi Edited October 6, 2006 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 ma i oni su govna, vidi prvo da li uopshte mogu odmah da ti puste, ja evo chekam 3 meseca, al dosad me boleoqrac jer sam imao ispite i sve, sad me vec samo nerviraju, razmishljam da ih posetim ovih dana i da im se najebem keve kada mi pomenu da je to do telekoma;)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 Pa jeste do telekoma :)) Poslali su im je obavestenja da na odredjenim centralama vise nema tehnickih mogucnosti za nove adsl prikljucke... otprilike u isto vreme kada su objavili da pocinju sa valjanjem svog ADSL-a... i svi znaju o cemu je rec a ne sme niko da pisne da naprasno ne prestanu da rade odredjeni prikljucci :P Totalno je kretenska situacija, da nije tuzno bilo bi smesno, mogao bi da ides od providera do providera u telekom uniformi i da vices "OMG!!11 LOL!!11 NAB! PWNED!!!!111" :) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 (edited) Ja cu u svakom sluchaju pokushati sa prikljuchkom. I da mi odbiju prikljuchak, vishe bi mi odgovaralo. Imam korija da mi skida pb i lost :) Edited October 6, 2006 by stalja_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 hahahah ali reci kako bi to bila dobra akcija =o))) inache mene mali jebucka moj yubc vec par nedelja pucka veza parasno i smanjuje se protok...ne znam dal ima veze sa celom ovom akcijom... mada toliko dugo sam kod yubca i toliko sam se nasmarao njihovih bisera da je mozda vreme za promenu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 Pa jeste do telekoma :)) ma znam da jeste, ali mogli su lepo da mi kazu, e jbg znash mozda nikada necesh dobiti,a ne da se prave mutavi, kao dobichesh za 2-3 nedelje. meni je odmah bilo jasno da od toga nema nishta. elem znachi zasluzili su da i njima malo najebem keve, ako nishta nabicu pritisak nekoj ribi koja je zaduzena za adsl. ako vec do sada nije oguglala ofc;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 Na tebe sigurno nije :) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 Aj sad realno, jel' vam toliko bitno kome placate net? Moj jedini razlog zashto idem sa yubc-a je cena. Telekom je barem provajder, gde jedino mogu da se derem na tehnichku podrshku, a da pritom oni ne mogu da okrive nikoga :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 (edited) Realno, jeste, jer da telekom zivi od odrzavanja vodova i iznajmljivanja istih mi bi smo do sada imali svi bar 1mbit do gajbe po evropskoj ceni i to bi ti sisate promoterke na svakom cosku poturale korisnicke ugovore raznih provajdera uz otvorene insinuacije na seksualne usluge... Ovako ti svakim dinarom koji das Telekomu preko naknade za kablove odlazes kraj monopola i konkurenciju koja bi naterala nekoga da ulozi taj tvoj dinar u modernizaciju infrastrukture... Edited October 7, 2006 by Shekk Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 (edited) Ja u svakom sluchaju dajem pare telekomu, ali samo skuplje. Ja ne mogu da biram pristup netu kakav ocu [da mi je sbb u gajbi, ne bi ni zavirio u ovu temu] Edited October 7, 2006 by stalja_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 (edited) Pa jeste do telekoma :)) Poslali su im je obavestenja da na odredjenim centralama vise nema tehnickih mogucnosti za nove adsl prikljucke... otprilike u isto vreme kada su objavili da pocinju sa valjanjem svog ADSL-a... i svi znaju o cemu je rec a ne sme niko da pisne da naprasno ne prestanu da rade odredjeni prikljucci :P Totalno je kretenska situacija, da nije tuzno bilo bi smesno, mogao bi da ides od providera do providera u telekom uniformi i da vices "OMG!!11 LOL!!11 NAB! PWNED!!!!111" :) Vidis na to sam i ja mislio. Mislim, da imate mogucnost, ima portova, ma izvolte. I potpise se ugovor, kad odjednom, hop, nema portova od juce (sve ovo kod PTT). A za divno cudo telekom krenuo da radi. I ja ih pitam telefonom (operater Milan vlajda) "a jel ste vi odgovorni sto vise provajderi nemaju portova" - lol. I operater kroz smesak objasnjava da imam port...hihihhi :( Mislim kolko govno treba biti pa prodati nekome 1000 portova (unapred narqavno) i onda odluciti da krenes to da radis i uzeti im slobodne portove KOJE SU PLATILI????? Alo? Srbija? Mislim kapiram da je prosecno glediste "ma ko jebe provajdera ocu brz/jeftin net" Moje ogorcenje je u tome sto stvarno kad razmislim, kako normalan covek ovde da zivi pored poganih stranih megamarketa i poganih domacih monopolista. Mislim pod ziveti ne mislim na izlet u megamarket i kupovinu psece povracke... Edited October 7, 2006 by f4ts0 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 Znas kako, sa tom potrosackom letargijom svaka govnara koja oce nesto da proda ovde racuna, ja sopstvenu kevu ne mogu da oducim od "to je bilo da se kupi u maxiju" ... nisam video isti sapun, shampon, sir dvaput uzastopce :p Kupuje sta joj serviraju na rafu i "sve na jednom mestu"... i kad za takvu banalnu stvar koju moze da kupi gde hoce covek nece da prepesaci 15 koraka do druge radnje kako da ubedis prosecnog "ocu i ja taj internet" lika da ne kupi nesto sto je zapizdio kod telekoma kad nigde drugde nema... Empire Strikes Back... Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 raport from Vrsac: bogato... lepo... ima zenske ima sve... ali ne i ADSL... E sad... prosle godine je cela tel. centrala zamenjena... sad jashimo digitalnu Alcatelovu milina... ko stvoreno za ADSL... ali... nesto smrducka... suska se da (opet taj) direktor Hemofarma baron redhead AKA Babich ne da poshti aka telekomu u lokalu da krene sa uslugom ADSLa iako su svi tehnicki preduslovi ispunjeni i za vreme kosarkaskog prvenstva je isti i pusten u probni rad AKA pusimo kitice stranim novinarima i sl. koji su dosli da prate i prenose tekme iz vrsacke hale. ortak koji radi za njih kaze da je ono bila sukuda brzina ADSLa koji su im tada na kratko pustili tih par dana, a kako i ne bi... ceo jebeni link samo za 10tak compova u caffeu kod hale... Nadam se da to nije tachno, inace cu morati da odem do kuce gosn Babicha, da ga vezem za stolicu a onda ispred njega karam njegovu zenu, dva sina, kera, papagaja i gipsane patuljce koji bleje duzh travnjaka. Ono sto znam jeste da je SBB koja je uletela u vrsac pre par meseci podelila letke sa nekim ponudama i nekim Miki Maus cenovnikom a s obzirom da znam kako su lepo i valjano postavljali kablove po gradu mogu samo da zhalim one koji budu vozili taj net... Sto se ADSLa tiche, komshja matorac radi u poshti i reche mi da to krece definitivno i sad ostaje samo da cekamo... ako stigne ta usrana ponuda uz rachun prijavicu se jer mi se sere od moje ultra skupe opreme wireless neta koja jedva radi posto zivim na jedinom mestu u gradu na kojem je onemogucen prijem wireless signala sa bilo kog od 7-8 predajnika..... zaklanjaju me zgrade ko tenk pile... videcemo sta ce biti, ono sto znam jeste da sad imam 64k wireless i da nisam gasio komp od nove godine jer mi DL ne staje, pijem im krv za sve pare majke im ga nabijem... ...a sto se cena ovog Hemofarm-neta tiche, wireless 64k - 900 din, 128k - 2500 din, 256k daju ali retko kome !!! ALOOOO BREEE??? O CHEMU PRICHAMOOOO !!!! Babicuuuu !!!!!!!!!!! STIZEEEEEM !!!!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 2500 za 128?! Chovo, a ja mislio da je 1400 mnogo, shto i jest, ne znam shto, al' jest :) Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Pa ono ne znam,ja sam kod YUBC i sljaka sve lepo ali je mnogo kesha sto jeste a i oni njihovi su bezobrazni sto rade,najjace sto treba da im placam cd od modema koji je narezan kao 200din... Nego imam mogucnost za SBB posto imam njihov kablovski pa ne znam dal da probam net kod njih,plasim se da bude lose a sjebem ugovor sa yubc-om i onda kurac od neta bude. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 Uzimaj cable Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 e jel se agregacija vrsi po centralama ili po random korisnicima? posto ja zivim u kraju informaticki nepismenih duduka sto ne znaju komp upaliti, pa ako u i bude agregacije bolece me patka ako se vrsi lokaciono? misim ono, jel se svakoj centrali da odredjena brzina pa to ljudi dele il kako? Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 NEMOJ SBB CABLE ako si pametan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 24, 2006 Author Report Share Posted October 24, 2006 http://vline.verat.net/srp/vline_vesti/1144/ Verat snizio cene ajmo dalje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 Sezam je snizio svoje jos pre nekog vremena, al' zaboravih da obavestim: ADL Home 256 paket sada košta svega 1.499 din a uz fabrički popust vaš mesečni trošak za ovaj paket bez merenja saobraćaja biće samo 1.424 din. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 cuje li mene iko Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 24, 2006 Author Report Share Posted October 24, 2006 @dviny to se ne zna moz biti al ne mora da znaci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 Va Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 i beotel je snizio cene samo je 512 2500 :( 256 1400 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Jel' se neko usudio i uveo ? :))) Dajte da cujemo neke utiske ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts