VGA Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 jos samo sergio[chaos] ferrari da se pojavi :), ajdeee. milutin[mrak] je furao ultimativni invert jer mu je tata (njegov, pravi) tako pokazao. tj. rekao mu je: "tako se koristi maus". i sin naucio tako i tako ceo dan vozio ANTALISKE :))) blaaah. raspadaci. fejz mi i dalje duguje pare, neka svi znaju! ђону :). btw simooo brate si ti bese tamo sredinom devedesetih radio kod kapetana dragana u studiJu b? gore na onim racunarima. sad sam se nesto setio ti i neki misa valjda. ili samo misa. omfg flashbacks... father frags best. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VGA Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Btw, kako se sad svi ovi ljudi odjednom pojavljuju na ruru a godinama nigde nikog?? nisi izvalio da visimo na "barbie riding club" podforumu? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 jos samo sergio[chaos] ferrari da se pojavi :), ajdeee. btw simooo brate si ti bese tamo sredinom devedesetih radio kod kapetana dragana u studiJu b? gore na onim racunarima. sad sam se nesto setio ti i neki misa valjda. ili samo misa. omfg flashbacks... father frags best. Haha lol serdjo CHAOS Nisam nikada radio tamo.. al jeste taj misha, mislim da se i on mozhda povremeno smuca ovde po ruru.. Jel ima neko da mi da q2? Jel ima i toga neka verzija za koju bi trebalo da znam? Pa da se skupimo na serveru.. ili josh bolje.. aj organizujemo u nekoj igraoni q2 turnir :PP Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 Jebo ti ovo , koji blast from the past... hahhaha.. ko su ovi ljudi jebote? I zasto gotive Simu? btw... sima prodao fuse i sada je uq. samo da se zna. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PHASE(DKG) Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 iam ja specijalni primerak q2 iz spajna sa sve simavszooloom i slichno demoima.. ima ih tovar .. a i imam negde disk s bekapovaim demoima za q1 i q2 ima toga gomile javi dal da ti to srezhem s kvakom ako te ne mrzi da kopash po tome i vidish valja li neshto za prisecjanje ^^ btw nashao sam i 3demoa kad se serdjo naljutio na mene jer je na sve 3 mape bio u minusu =] a ima i 2 masovke iz starog fjuza mnogo dobre sa pajom u ulozi kamermana !! savoj probali smo juche rambear i ja q2 na sbb serveru .. njemu ping objashnjava .. 10-20 . skroz je igrivo ako ste pretplatnik sbb-a i ovom prilikom bi da pozovem celu bagru tamo (ako nemate pametnija posla) ajzdravo viimo se na prosipanju Jebo ti ovo , koji blast from the past... hahhaha.. ko su ovi ljudi jebote? I zasto gotive Simu? btw... sima prodao fuse i sada je uq. samo da se zna. plachu majke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 hahah secham se toga sa srdjanom: "RANKO ZA MESEC DANA BICHU BOLJI OD TEBE" i onda - *shmrc* ajde javi se da mi prosledish taj disk, pa da malo igramo. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 (edited) aj' da vi te q2 era demoe sve lepo aplodujete na ftp pa da se svi smejemo malo.... ja sam tutnuo shto sam imao q3 demoa i neshto q2 iz fjuza i sa neta...... s' idejom da na ftp skupim sve demoe sa turnira domacih i neke tako iz igraona, nostalgija itd. q2 ftp://sbbquake:sbbquake@82.117.194.235/demoi/Quake%202/domaci Edited April 11, 2007 by Niko Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 Imam i ja u deusu q2 iz spajna sto mi je shiki doneo, ogroman je (skoro 3 gb)ima svi konfizi i demoi, sa sve onim kretanjem na desno dugme i nesto zxcv :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
VGA Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 bind MOUSE2 "+forward" je keva! :) pokusao sam da igram q2 prosle godine ali mi je MUERTE silovao grunta... ali sa ovih fajzom se valja trljati, on sisa dupe, a i koje jaje mu upadne. @pesma-m-d kako ne gotiviti simu?!? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 hahah secham se toga sa srdjanom: "RANKO ZA MESEC DANA BICHU BOLJI OD TEBE" i onda - *shmrc* ajde javi se da mi prosledish taj disk, pa da malo igramo. "SERDJO IGRATJU DLAKAMA IZ USHIJU I OPET TJU DA TE DOBIJEM" e ovakve stvari se ne zaboravljaju :P Kao ni chuveni paja vs evil jim mech.. i dugachak put do tamo.. (mi shetamo kroz grad.. TADAM! TADAM! mi u parku cirkamo pivo TADAM! TADAM! mi na plazhi TADAM! TADAM! mi vozimo bicikl TADAM! TADAM!, stizhemo do dkg-a a dzhim samo shto je stigao do kapije ) aj pa prosledite i meni taj disk.. trebalo bi ok da mi radi na sbb-u sam :) i cenio bih ako neko ima phase vs DJ mecheve :P Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 "SERDJO IGRATJU DLAKAMA IZ USHIJU I OPET TJU DA TE DOBIJEM" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 nene, "LOL SIMA JE BIO PRVI NEGDE" ahahah :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 vudu nube, ne spamuj ovde.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 Ne dirajte simu majku vam J**** bre! Sima bez oka smazo pola ljudi na turniru u NS-u .. E to je gamer! Ziveo sima uq :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 (edited) chek.. koji je sad ovo vudu? o_O @rmb sima uq a? :) prespavao si u vesketovoj brvnari pa sada sedite jedan drugom u krilu i spamujete forum na smenu gayzori:) Edited April 12, 2007 by Sima Fuse Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
pOpeYe Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 (edited) vudu2 odjebi sa kvejk foruma ni mi ne posecujemo tvoje noobzor cs forume :) Edited April 12, 2007 by voodoo.uq Quote I WILL EAT SHIT IF THEY MAKE ME BIG = rumbl3 a.k.a vuduu = Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snejk Posted April 12, 2007 Author Report Share Posted April 12, 2007 U N R D M 1. Ko sme, zna i ume, nek se javi pa da neko veče opletemo u originalnom sastavu. A i da se vidimo. Trista godina. Ladno Leks vi Quote sergio says: your ass is live for my rail :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 Ko sme warehouse protiv fjuza? :) Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snejk Posted April 12, 2007 Author Report Share Posted April 12, 2007 Ko sme warehouse protiv fjuza? :) Lax kome rejl izlazi iz leđa? ;) :D Quote sergio says: your ass is live for my rail :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 To beshe onaj lik shto mrzi paju ? :P Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snejk Posted April 12, 2007 Author Report Share Posted April 12, 2007 Q2DM8.. Mapa na kojoj se skrimer vidi ili kad padne sa mege ili onog mega Quote sergio says: your ass is live for my rail :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 dvadeset četiri fraga odjednom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 Lax, jel to beshe onaj shto je kao bio vrhunski opasan igrach na netu? Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
RamBear Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 (edited) Q2DM8.. Mapa na kojoj se skrimer vidi ili kad padne sa mege ili onog mega Edited April 12, 2007 by RamBear Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RamBear Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 Gde je sanetova kafana jeli obitava tamo ??? Da da i dalje sam u istom kraju... Stvarno bih mogli da se nadjemo na sbbserveru uskoro samo bedak sto je teamplay bolje masovka !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts