Atomic Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 Ispalio sam ... Stidim se :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 e, evo ja bih igrao, nisam neki master..... ali imam zver od kompa i radi u maks detaljima :P Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 dodaj me na msn reto skupljam sektu Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 omg , flamers party on the way! Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 dodaj i mene, bukovacking@hotmail.com mada sad sam u guzvi zbog ovog RoL turnira al valjda cu stici da skinem CoH ovaj vikend, hocu reci kupim. Quote www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 rofl gari aj odigraj jedno nedelju dana pa me onda iscimaj ako hocesh da se igrash Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 rofl gari aj odigraj jedno nedelju dana pa me onda iscimaj ako hocesh da se igrash omg manners? Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 (edited) da bre de ti je manners uostalom top 20 svetski sam RoL igrac mislim da mi treba malo manje od nedelju dana da skontam igru, posebno sto sam i coh betu igrao ^^ Edited October 15, 2006 by PeNiCiLLinE Quote www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 Realno, LaG je jak dosta :( Mene je otrsio :( Iako sam se trudio :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 videcemo ^^ Quote www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 rol svi igraju i silovita je konkurencija i ja sam igrao sc dugo kao i war ali sam morao da predjem tutorijal i kampanju da bih skontao sve i onda da odigram josh 5 partija skirmisha da bih skontao na shta to lichi i tako... nemoj "videcemo" nisam ti ja rekao "OMG NOOB GO LEARN SOME SKILLZ" tj nisam rekao da cu te svakako prebiti vec sam rekao da uzmesh i igrash malo sam da skontash stvari, probaj par skirmisha sa kompom (iako se razlikuje od hvh, naravno) da ne bi krenuo da igrash samnom i na kraju partije da kazhesh "a oni tooo mogu" Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 ja bih mogao krajem nedelje, ili od one nove, imam uzasno puno posla, a igra je vrh, valjda ce da zazivi u mp-u. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 nije dovoljno izbalansirana (niti ce ikad biti) da mozhe profi da se igra mp ali da je fun - jeste Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 nemoj "videcemo" nisam ti ja rekao "OMG NOOB GO LEARN SOME SKILLZ" tj nisam rekao da cu te svakako prebiti vec sam rekao da uzmesh i igrash malo sam da skontash stvari, probaj par skirmisha sa kompom (iako se razlikuje od hvh, naravno) da ne bi krenuo da igrash samnom i na kraju partije da kazhesh "a oni tooo mogu" pa naravno svako ko je malo ozbiljnije igro RTS ce to uraditi meni ne pada na pamet da ikad ijednu igru igram u multiju a da nisam odgledao par replayeva i naucio basic build order vs AIa. Jebiga onaj post je bio malo uvredljiv. rol svi igraju i silovita je konkurencija pa jeste silovita konkurencija i ako sam tu top20 mislis da bi te docekao praznih ruku u CoH? Quote www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 tesko da je u rolu silovita konkurencija, nemoj prichati gluposti, postoji 4-5 vrh svetskih igracha, ostalo su sve game masseri. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 ima dosta dobrih igraca bar za moje pojmove to sto ti je verovatno daut reko da su noobovi pa jebiga u poredjenju s njim jesu al ima tu puno dobrih igraca nije da nema Quote www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 zashto ti je uvredljiv moj post? rekao si "valjda cu stici da kupim coh" ja sam ti samo rekao da odigrash prvo nedelju dana pa me onda tek iscimash da igramo opusti se Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 omg lag sa normalnim postovima... totalno nenormalno.... kuda ide svet Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 kad dodje do igara i muzike lag postane gej ^_^ Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 alo lage jebote, ja sam te dodao na MSN ali ti si online poslednji put bio kad si imao 6 godina? btw msn : el_condor@lycos.com Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 hm tripuje mi se neshto jako msn aj evo i icq 119949049 Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 i? sta bi za hamachi itd? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 ja se izvinjavam ali vremena nemam uopste tako da i ne pokusavam da cimam bilo koga za igranje. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 i tako nakon 3,4 strane objashnjavanja, przenja pa cak i monthy pyton f.c. takmichenje kome je piton duzi u strategijama, sad niko nece da igra? ffs :P elem: - mogu da igram bilo koji dan posle 20h do jutra - mrzi me da instlairam ICQ itd, al ako zatreba mogu da koristim MSN od prijatelja, tako da ako neko hoce da igra nek il postuje il baci private msg - cini mi se da ce i Rejz igrati, tako da mozemo makar 2na2 ako ima jos 2 zaintresovana. Ofc, kao sto rekoh, po mogucstvu uvece/noc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 mrzim amere... :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts