Guest Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 O NE DESIO SE PARADOKS U SPEJSTAJM KONTINJUMU "vreme-spejs kontinjjuum" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 A šta kažete za voditeljku Marijanu, i ona je malo bucka, ali ne verujem da bi joj iko oprostio... A što se tiče Ene, ne verujem da bi iko nju zaobišo, pogotovu ovde na RUR-u... sve sam go nejeb... Jeste debela, ali je jebozovna! Ko kaže da je nebi, laže ka' pas! Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 edit, quote master iskusno omg marjana bucka? balavi nije valjda da se primas na anoreksiju?? mada opet ako kazes da ti je ena prvi pik, ne znam sta da mislim ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Ma de mi je prvi pik, Marijana je prvi, čuj, prvi nulti! A Ena ono, samo kažem da je jebozovna... A Marijana jeste bucka, pogotovu ako je porediš sa Anom koja je anoreksična... Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 ana? ana mihajlovska? nju mi ne diraj!!!! Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 igi? nije valjda da si pocheo da se interesujesh za belkinje...pa josh plavokose zomg zomg! =o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 1:1 ' date='Nov 27 2006, 05:37' post='903005'] 2:1 za da :) gruja, ima mali penis :p! ponovicu jucerasnji zonfa Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 A šta kažete za voditeljku Marijanu, i ona je malo bucka, ali ne verujem da bi joj iko oprostio... A što se tiče Ene, ne verujem da bi iko nju zaobišo, pogotovu ovde na RUR-u... sve sam go nejeb... Jeste debela, ali je jebozovna! Ko kaže da je nebi, laže ka' pas! ne lupetaj ako bi ti jebo debelu ribu ne znaci da su ostali tako zagoreli... samo aleksandra iz te kuce dolazi u obzir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 ebga mnoge cool face (aka jebachi) kazu da sex sa finom debeljucom spada u top5 :D priznajem ja nisam toliki jebach :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Ako je aleksandara instruktorka aerobika-plesacica, onda ja aleksandru ne bih jebo. Ne zato sto nije dobra vec zato sto bi me izlomila jer sam kljakav. Voditeljka marijana je prva a klasa, jel tako Jodo :) Apropo velikog brata onu debelu sto su je 2 puta izbacili, e to je osoba koju bih moram priznati utukao. Naravno, i ona je jaca od mene, ali eto cisto hipoteticki bih je utukao, uspela je da me iznervira. Mada mozda bih i uspeo da je umlatim ako joj odradim mana burn + corruption. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 (edited) ne lupetaj ako bi ti jebo debelu ribu ne znaci da su ostali tako zagoreli... samo aleksandra iz te kuce dolazi u obzir Šta, je l' sada ja treba da te ubeđujem kako nisam zagoreo ili šta? Aleksandra, ako mislim na pravu osobu (ona go-go igračica, sa mega ružnom facom i silikonima?) mogu samo da zamislim kako je izgledala pre operacija? Dupe i kukovi preuski, guzovi nekako ružno zbijeni, noge su relativno ok, ako sada ima trojku, pre operacije je bila daska, a za facu moraš da imaš 2 kese... Enu bar kada karaš misionarski gledaš njenu božansku facu i solidne sise (koje doduše ima samo zato što je tako debela), buljson ne vidiš... a ona sva onako ženski mekana... Još je riba glupača i kučkica, pa bi i malo batina pospešilo atmosferu. Ne znam da li si i Marijanu svrstao u kuću, i nad njom dao prednost onoj fufi, jer ako jesi, ti dečko ne znaš šta je riba... Ono, Marijana, je kategorija za sebe, naravno u najpozitivnijem smislu! Ne bih je puštao mesec dana! Edited November 27, 2006 by Klinac Balavac Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 rekoh iz kuce. kod mene nema mozda-mozda, ja sam uvek krajnje precizan. znaci iskljucio sam marijanu, ona je tu van konkurencije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 E onda u redu, ortak si! Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 Enu bar kada kara Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 (edited) Auuuuuuuuu al ste vi zastranili? Ma gde bre Ena ima bozansku facu??? Mada dobro....znam....desi se.....pogresi covek.....ili je mozda hronicna nejebica.... Edited November 28, 2006 by AlexG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 ok, od lepushkasta i slatka stvari su eskalirale do bozhanske....to nikako ne valja =o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 Enu bar kada karaš misionarski gledaš njenu božansku facu i solidne sise (koje doduše ima samo zato što je tako debela), buljson ne vidiš... a ona sva onako ženski mekana... Još je riba glupača i kučkica, pa bi i malo batina pospešilo atmosferu. hahaha bravo bravo uspeo sam da zamislim i donekle mi je jasno Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 ja bih prcao enu i onda došao ovde i otvorio topik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 ahhah a igora? :D marijana je prva klasa def.! Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 Zasto bi sad mene neko jebao??? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 to je alen imao frojdovski momenat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 Jedan moj drugar poznaje preko neke drugarice onu Marijanu (voditeljku). Znaci, reci cu samo da sminka cini cuda! :) A anu mihajlovski sam video u gradu sa bebchetom, ne znam da li ste u toku sa situacijom? :) I bas cudno da niko nije spomenuo Daliborku...? Ona je mnogima bila favorit na pocetku? Meni ne, doduse.. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 Anu Mihajlovsku sam vidjao par puta dok je bila u vezi sa Dejanom Milovanovicem, bila mi je odvratna! Smorio me je VB strashno, ranije sam kao i gledao, a sad nisam par dana, kontam da je sve isto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 Zasto bi sad mene neko jebao??? lakse ti je da pitas "sto mene neko ne bi jebao :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 [Pričaju o rečenici "Volim te"] Ena: "Ta druga rec u stvari nije rec..." Marko: "Nego veznik!" Ena: "Ne, nego priloska... odredba..." Marko: "za vreme!" Ena: (ozbiljna) "Neee za vreme! Zaaaaa... ooosobu!!!" Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts