Jump to content

Big Je*eni Brother

AyS^

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

poenta BB je da takvih 12likova i likusha smeste u kucu i da se onda svi raspravljamo do iznemoglosti ko je zanimljiviji...ovako odgovor je samo jedan...Miki i ako ispadne,bice moralni pobednik,druga je tema sto ce sve balavice da glasaju za Marka...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

pazi marko ti je u fazonu, iz zemuna sam, furam tarzanku treniram kik boks i mnogo sam zajeban

i jos je dj kao...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

meni je taj miki tuga bozhija, lik je kvaran ko shupalj zub, glasan, primitivan i nezanimljiv. marko mi je kvazi dj, gistro shmeker ali jebiga na to se klinke lozhe. onaj pianista mi je ok lik kao i edin, stim shto je prvi mnogo cutljiv ali mi je nekako zanimljivo kako on sagleda sve drugachije od ostalih "ukucana" :) onaj djankarlo je 99,9% peshko i glupo je shto ne kazhe ok ja sam gej, nego se pravi da nije a samo o tome smara po ceo dan. crnogorac mi je nekako bzvz.

shto se riba tiche, jelena i ena su mi ok stim shto mi je ova druga uzhasno slatka i kul mi je shto je klinka i shto se ponasha kao klinka. ako neshto mrzim to su klinke koje glume da su ribetine, zhenetine itd. ok mi je ona plavusha, iako malo priprosta uvek je pozitivna. nervira me uzhasno glas one ana marije iako spada u jbj kategoriju, bosanka mi je potpuno antipatichna dok je matorka suvishe nekako ushtogljena i ozbiljna, mada nije ni chudo jer ima 60dina. skontao sam da mi fali josh jedna riba, valjda ih ima 7 ali shanse nema da se setim koja...

jel imash mozda onaj stari klip kad on kenja

kako je "sprco" 28 godina kako zivi sa caletom, kevom, tetkom, sestrom i njenim sinom

navija za zvezdu, celu kucu mi izlepio zvezdinim posterima blablablablabla

taj klip je josh sa audicije za BiGBroTheR-a

ako imash to ili ako nadjesh obavezno poshalji, odnosno okachi za DL

Ma nije onaj djankralo gej,samo se malo pravi lud.Provaljujem ga da se sve kao pravi naivan,a onda malo,malo pa kao da te izmasiram,pa onda kako samo prisno igra sa onom njegovom...vidi se da bi matori hteo da umochi negde.

Inache i meni je palo na pamet da je onaj Ivan fegi,prosto ima tu auru.A mislim da je Djankarlo tu,sa njegovim feminiziranim stilom oblachenja,samo kao maska za krajnji iznenadi obrt sa Ivanom kao gej karikom u kuci,i da su sve to iz burazera tako isplanirali.

Bash kao i ovo silno forsiranje Mikija(ubedljivo najupechatljiviji lik od pochetka) jer i pored toga shto ga ukucani ne vole,masa ga je definitivno zavolela i nikad nece dozvoliti da ispadne,shto je malo 'rs jer ce su uvek znati ko ce da ispadne josh pre rezlutata,tj onaj shto je pored Mikija imao najvishe nominacija :)

Edited by ManGash

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -