G!!! Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 da miki "sprco 28 godina zivota" je nagotovniji za sada.... ali ne mora da znaci nista... dugih je 100 dana... mada nema teorije da ispratim svaki dan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 ozbiljno miki je njjaci lik...ja sam za to da mu odma daju kintu...a sto se tice one ene,mislim likusa je smaraaaaacica zestoka,i previse se folira.... Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 Meni se najvise dopao Miki kada je prvog dana imao onemanshow u ispovedaonici, ona spika za Sojku, gnjide i Dzefa Bridzisa kao psihijatra me je kupila skroz...svrstavam ga medju favorite Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 poenta BB je da takvih 12likova i likusha smeste u kucu i da se onda svi raspravljamo do iznemoglosti ko je zanimljiviji...ovako odgovor je samo jedan...Miki i ako ispadne,bice moralni pobednik,druga je tema sto ce sve balavice da glasaju za Marka... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 ali brate kako losa informisanost ukucana... lepo covek kaze: Dzejna... Dzejmson ofc... ali likovi su totalno aut :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olorin Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 Meni je Miki kralj ostali su sve seljani i smaraci. Jel zna neko gde ima da se skine pravilnik bba? Quote ..:100x su slali specijalce po mene a ja ih komad po komad vracam kuci isecene!:.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 Miki je kralj, ali i Marko je ql, bar po meni, jer je izvalio Enu odma' na startu, cak je i nominov'o :) Mis'im boga nema da nju izbace ali rispekt :) Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 pazi marko ti je u fazonu, iz zemuna sam, furam tarzanku treniram kik boks i mnogo sam zajeban Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 a to je najgori fazon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 ova mala ena je slatka ko shecer, majke mi. Opet nisi karo 2 godine,a reve ? :) Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 pazi marko ti je u fazonu, iz zemuna sam, furam tarzanku treniram kik boks i mnogo sam zajeban i jos je dj kao... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 meni je taj miki tuga bozhija, lik je kvaran ko shupalj zub, glasan, primitivan i nezanimljiv. marko mi je kvazi dj, gistro shmeker ali jebiga na to se klinke lozhe. onaj pianista mi je ok lik kao i edin, stim shto je prvi mnogo cutljiv ali mi je nekako zanimljivo kako on sagleda sve drugachije od ostalih "ukucana" :) onaj djankarlo je 99,9% peshko i glupo je shto ne kazhe ok ja sam gej, nego se pravi da nije a samo o tome smara po ceo dan. crnogorac mi je nekako bzvz. shto se riba tiche, jelena i ena su mi ok stim shto mi je ova druga uzhasno slatka i kul mi je shto je klinka i shto se ponasha kao klinka. ako neshto mrzim to su klinke koje glume da su ribetine, zhenetine itd. ok mi je ona plavusha, iako malo priprosta uvek je pozitivna. nervira me uzhasno glas one ana marije iako spada u jbj kategoriju, bosanka mi je potpuno antipatichna dok je matorka suvishe nekako ushtogljena i ozbiljna, mada nije ni chudo jer ima 60dina. skontao sam da mi fali josh jedna riba, valjda ih ima 7 ali shanse nema da se setim koja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 onaj pijanista je gej.. zna ga moja sestra miki je onakav kakav jeste jer se uziveo u zadatak koji mu je dat :) jos i gleda extra filmove :) ZAMISLITE ONI NISU NI CULU ZA KUROSAVU... rofl... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 To je samo emisija ,k'o i sve druge,na koje bacis pogled u slobodno vreme, zasto ljudi sve to dozivljavaju kao nesto vise od toga i dalje mi nije jasno. A i mozda ste u pravu za Marka, mada ponovo ne cini mi se kao los detjko :) Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 Miki je LEGENDA :) sve ostalo su indijanci lololololololol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 sta vi gledate, gomilu debila u kavezu, smor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 http://slobodanmi.users.sbb.co.yu/Miki%20i...l%20sa%20BB.wmv jel imash mozda onaj stari klip kad on kenja kako je "sprco" 28 godina kako zivi sa caletom, kevom, tetkom, sestrom i njenim sinom navija za zvezdu, celu kucu mi izlepio zvezdinim posterima blablablablabla taj klip je josh sa audicije za BiGBroTheR-a ako imash to ili ako nadjesh obavezno poshalji, odnosno okachi za DL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 Miki je BOG!!!! Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 Glasamo svi za onu bolesnicu Anumariju za izbacivanje.!. Gde mikija da izbacimo on je do jaja lik, legenda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 jel imash mozda onaj stari klip kad on kenja neam ovo sam skinuo sa drugog sajta jer su rekli da je smesno ja inace taj shit negledam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 pa mislio sam da imash poshto si najaktivniji u ovoj temi :) nishta onda, snaci cu se nekako .!. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 vizelu ju sta ti reko odnosno napisao lololo " .!. " ololo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 (edited) Ma nije onaj djankralo gej,samo se malo pravi lud.Provaljujem ga da se sve kao pravi naivan,a onda malo,malo pa kao da te izmasiram,pa onda kako samo prisno igra sa onom njegovom...vidi se da bi matori hteo da umochi negde. Inache i meni je palo na pamet da je onaj Ivan fegi,prosto ima tu auru.A mislim da je Djankarlo tu,sa njegovim feminiziranim stilom oblachenja,samo kao maska za krajnji iznenadi obrt sa Ivanom kao gej karikom u kuci,i da su sve to iz burazera tako isplanirali. Bash kao i ovo silno forsiranje Mikija(ubedljivo najupechatljiviji lik od pochetka) jer i pored toga shto ga ukucani ne vole,masa ga je definitivno zavolela i nikad nece dozvoliti da ispadne,shto je malo 'rs jer ce su uvek znati ko ce da ispadne josh pre rezlutata,tj onaj shto je pored Mikija imao najvishe nominacija :) Edited September 20, 2006 by ManGash Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 (edited) vizelu ju sta ti reko odnosno napisao lololo " .!. " ololo heheheheh mosha jer ce se uvek znati ko ce da ispadne josh pre rezlutata,tj onaj shto je pored Mikija imao najvishe nominacija :) pa naravno Miki legenda Edited September 20, 2006 by PainLorD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 (edited) Omg nema veceg hejta nego najjaktivniji u temi BIG SHIT BROTHER Edited September 20, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts