GcV.Bjeli Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 ma da... meni samo nisu jasni u drugim zemljama ucesnici VB-a... kad krene neki seks... krene taslachenje i onda ribe i likovi se pokrivaju pokrivachima, jastucima, govnima.... dok ih snima XYZ kamera.. kao.. ne provaljuje se da se jebemo, lol. Kad bih ja jebao tako sto jednom rukom drzim pokrivach oko sebe i ribe, dok drugom pridrzavam njen guz... smorio bih se ko svinja. btw, i dalje ostajem pri tome da nece biti jebanja u VB. gl dobro bre Emile, ma kolko da bih se u necemu i slozio sa tobom oko VB i sl, ovo sto si sad napisao je na foru " Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 NE snimaju ih svuda... Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 snimaju sve , ali nece valjda da emituju :) sreca za ljude koji gledaju.... samo fali da gledas kako menjaju pune uloshke a ove kako drkaju ispod peshkira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 (edited) HAHA FAKIN HA! Na minut upalim TV kad ono neka cyber debela Sanja frizerka iz Vrbasa ulazi u BBrother gajbu kao extra ukucanin.... Ovaj show je odavno prso a onaj Miki mlati pare pa zvoni Edited November 4, 2006 by nigger Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 svake subote ubacuju po 15 ljudi u VB,sledeci ko ulazi je BIZA aka. Confy... osecam da se prijavio... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Generalno mislim da uopste nije fer sto ubacuju nove likove 50 dana kasnije. Nema veze sto su im skratili nagradu za 50%, tj. dobice 50k (i verovatno ce neko od njih i da pobedi, ili ce poslednjeg dana ubaciti nekoga da se bori za 1000 evra), vec prosto ti koji su 50 dana gledali VB imaju veliku prednost u odnosu na ove koji su uleteli od prvog dana, vec znaju kako sta ide, kada su ukljucenja na tvu, sta tacno snimaju, koji su kadrovi, itd itd. A potpuni hit je ovaj lik sto je uleteo a sto je ostao prakticno do samog kraja u nemackom velikom bratu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 imaju prednost zato sto narod zesce smaraju stari ucesnici (vec 50 dana),pa naravno da ce glasati da ovi novi ostanu.. Quote ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 ma nek crknu svi :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Zasto ubacuju ruzne zene... Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Zasto ubacuju ruzne zene... rev-ov lobi... al nece uspeti u svojoj nameri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devilish Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Ne znam koliko su ruzne ali jedna ima bulju koja vadi prosek hoce da podstaknu sex u kuci :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 u cemu ce i uspeti, ona nova sto je juce usla posle one debele pusi "na zhetone" sto se vidi iz ebenog aviona... plus guta svrsh! za samo 50 din + PDV! Bice zesceg zezanja u kuci... shatro! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Dobra ona iz ns-a :D ako sad ne bude sexa onda su svi tipovi gay :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Ovaj Sava sto je usao je jebo neku u nemachkom VB (i uopshte je bio prilichno "hrabar"), pa kapiram da rachunaju na njega i na ovu novu iz NS-a. Ali ne znam shta im znachi mesnata frizerka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 jesi video nasta lici bosanac pa treba im frizer ffs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 nerazumem ...koji im je to trip da sada ubacuju nove frikove ... ??? Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 chista matematika manje ukucana = manje drustvenih interakcija + veca shansa da svi zhive opusteno i krajnje neinteresantno = to niko nece da gleda =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 A taj novi lik bi trebalo i da je daleko dogurao u tom nemackom VBu ... cudo kole nema da nam kaze nesto vise o njemu? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Kako je ona Ena ovlazhila cim je Sava usho u kucu... Nisam mogao da verujem, jel zna ona da je snimaju? :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 nope, od oni nemachkih BBova koje sam ja gledao UVEK je pobednik/ca bila osoba koja je usla u prvih 12, mada ko sto rekoh najcheshtje se desi "miki akcija" da je najpopularnija osoba u sezoni neko ko ispadne oko sredine, ali psole izmuze 2-3 godine svoju medijsku popularnost pa faktichki dobije vishe nego da je pobedio =o)) nego el mozhe neko u 4-5 rechenica da mi da sizhe sta se u poslednjih par nedelja desilo u nashm bb? /me lazy =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Ena i Marko su se vatali preko pantalonama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Javite kada se pojebu da skinem klip! Inache, mozda sam vetj rekao, Veliki Braca sux! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 A taj novi lik bi trebalo i da je daleko dogurao u tom nemackom VBu ... cudo kole nema da nam kaze nesto vise o njemu? :) Poslednje nedelje je ispao tamo. @Kole: Nishta, nishta, nishta, nishta, Marko i Ena se povatali, nishta, nishta, nishta, Marko ispao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 cula sam da je ivan juce ceo dan bio neraspolozen, tj. da je jednom cak i pustio suzu... shmrc :) Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 omg ona debela je danas vikala "Marko je geeeej" !? :) Kakav 'tard. Pobrkala je - onaj leek Ivan je gej. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts