dovlagsi Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 Jao, koliko samo imam hejta prema toj osobi od sinoc... Glupa drolja je bila ubedjena da nece izaci. Jao, bas mi je zao... buhu buhu. Stvarno uzas od osobe. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 Dobila je ipod i to je previse... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 Kako li ce samo izgledati ono letovanje kada se zavrsi citava program, zivo me interesuje :) Jos ko zna kako ce da se uvlace u bulju tom nekom ko bude pobedio i odneo 100k. edit: i ja sam iznenadjen dupliranjem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 kakav post jebote :) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 Ja imam jedno pitanje - da li je clanovima kuce velikog brata bilo omoguceno da iskoriste svoje gradjansko pravo i duznost i izadju na referendum o potvrdjivanju novog ustava? I ako nije, da li ce Emotion biti tuzen od strane drzave zbog toga sto je deset mladih, zdravih i pravih ljudi drzao u zatocenistvu ne omogucivsi im da ostvare svoje pravo, iako su bili na teritoriji republike Srbije, u Beogradu, u neposrednoj blizini jedno 3-4 biracka mesta. Naravno, ne racunam takmicare iz CG i Bosne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 (edited) Odlicno pitanje. Mada i to je pravi put ka "super-drasko-demokratiji" :), koji i ja podrzavam da ne bude zabune. Naime, barem je par debila spreceno da glasa i da ponisti glas nekog pametnijeg. Jes doduse da je ovo bio referendum, a ne "pravo" glasanje, al dobro mora se odnekud krenuti. Edited October 30, 2006 by f4ts0 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 Gledam jednom u 10 dana ovo, kad uhvatim, pa vidim shta ima. Da ne ponavljam, na X predhodnih strana je bilo napisano da je ovo sranje i zashto je to tako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 Ja imam jedno pitanje - da li je clanovima kuce velikog brata bilo omoguceno da iskoriste svoje gradjansko pravo i duznost i izadju na referendum o potvrdjivanju novog ustava? I ako nije, da li ce Emotion biti tuzen od strane drzave zbog toga sto je deset mladih, zdravih i pravih ljudi drzao u zatocenistvu ne omogucivsi im da ostvare svoje pravo, iako su bili na teritoriji republike Srbije, u Beogradu, u neposrednoj blizini jedno 3-4 biracka mesta. Naravno, ne racunam takmicare iz CG i Bosne. Није их држало, они могу изаћи из куће кад год желе то бар није проблем, али не желе да излазе него желе 100к евра ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 Ne razumem bas najbolje sta hoces da kazes? Pa ako izadju, ne mogu vise da se vrate, nije da si bas nasao dobar primer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 Ne razumem bas najbolje sta hoces da kazes? Pa ako izadju, ne mogu vise da se vrate, nije da si bas nasao dobar primer. Па нису заточени, иначе може се гласати и од куће ако је неко спречен тако да је то могло бити организовано а да они не изађу из куће :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 OK, onda jos jedan razlog vise da se tuzi Emotion sto im nije omogucio da ostvare svoje biracko pravo. A sto se "zatocenistva" tice, slazem se da nisu zatoceni utoliko sto mogu "u svakom trenutku da izadju" (manje-vise), ali i jesu, ako postoji ta klauzula da u kucu ne mogu da se vrate. Izlaznost na referendumu bi bila 11% da su svima koji treba da odu na referendum u Srbiji rekli "Ako izadjete sada da glasate, u kutju se necete vratiti, menjam bravu i pustam struju u ogradu". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 EMOTION DRZI CEDA JOVANOVIC!!!11one Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 Ima logike. Kad se od M oduzme 0x0A, dobije se 0x4D, tj. C. Kada E i C zamene mesta, dobija se CE. Analogno OT prelazi DA. SVE JE ZAPISANO! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 ТО ПИШЕ У БОСАНСКИМ ПИРАМИДАМА!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 LALE JE BIO U PRAVU!!!11~ Miroslav Đuričić Miki, najpoznatiji biv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 opusti se kruko ti si bio na gej92 ti spadash u onu mjuzu sto treba cheshtje slushati ;o* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 Ja imam jedno pitanje - da li je clanovima kuce velikog brata bilo omoguceno da iskoriste svoje gradjansko pravo i duznost i izadju na referendum o potvrdjivanju novog ustava? I ako nije, da li ce Emotion biti tuzen od strane drzave zbog toga sto je deset mladih, zdravih i pravih ljudi drzao u zatocenistvu ne omogucivsi im da ostvare svoje pravo, iako su bili na teritoriji republike Srbije, u Beogradu, u neposrednoj blizini jedno 3-4 biracka mesta. Naravno, ne racunam takmicare iz CG i Bosne. Oni nisu bili ni svesni da se napolju odrzava referendum,jedno od pravila kviza je koliko ja znam da ukucani nemaju ama bash nikakav kontakt sa spoljashnim svetom i deshavanjima u istom.... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 izgleda da i ja zivim u nekom big braderu. nisam znao za taj ustav da je bio :(((( Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 pa naravno kad si u mozambiku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 brate, OOON će nekom nešto da priča. ali neka, b92 i ne zaslužuje bolje voditelje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 @ miki voditelj - lepo sam vam rekao :) @ kru - ma ja sam sasvim siguran da je to tako, i da su oni to potpisali, ali nisam mislio da oni tuze emotion, nego drzhava ;) Na ovaj nacin se emotion/big brother postavlja iznad drzhave i zakona (ako malo bolje razmislite) sto nije bas lepo. Ja se slazem da oni unutra ni ne znaju da je referendum, ali nisam ka njima ni uputio pitanje. I btw, ja se zajebavam manje vise, nije da cu da pravim hajku na b92, nego onako cisto, pade mi napamet :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 JOJ CUJEM BILO SEXA,I DA SE MARKU DESILO NESTO STO MU SE NIKAD NIJE SMEKER IZGLEDA IMA KRATAK FITILJ HOHOHO Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 jel' ? :) sa debelom novosadjankom? kako bih je puk'o ciglom u glavu onu histerichnu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 Ja nista ne verujem! Idem da kupim Svet specijal - Veliki brat, da vidim sta oni o tome misle! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 Ka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts