rockdudbg Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 (edited) e srbi su govna:)...mislim radovci:)uh ako ovo vidi neki radovac jebo sam jeza u lejda,a:)? salim se... da li se negde u svetu dogodila slicna situacija?bash me zanima... Edited October 10, 2006 by rockdudbg Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 dobro kaze chovek... Pogledaj i mene Veliki Brate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 ma video sam negde sliku mikija kao osnovca sa celim razredom i uciteljicom... .mislim, da je istina da je emotionov coek, zar se ne bi vec NEKO nashao od cele srbije da to javno POTVRDI/OPOVRGNE, jer mnogi ga znaju licno i bar JEDAN bi bacio neki mail ili post negde i potvrdio da je to laz ili istina... Cenim da je to cist bullshit i da je on samo jedan fatass lazy wierdo lumberjack koji je teo da na trenutak pobegne od sekire i rmbanja pa koliko to trajalo nek traje... i jos ako neki dinar moze da se uzme, ihaj srece! on je strani placenik vlast je otkazala poslusnost americi pa su nasli novog coveka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 daki,sto se ne prijavis za velikog brata? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 zelis da me gledas svaki dan? samo reci ne treba ti vb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 pumpaj pumpaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 zelis da me gledas svaki dan? samo reci ne treba ti vb zelim zelim zelim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 ^ moraces malo dalje da putujes za dakija ;)) btw... veliki brat je smorio na veliko ! onu maju bi izrendisala kroz tupu rendisaljku ! kao i djan karu kao i .... ... ... IVANA !!!!! Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 e moja dunja, nisko si pala u mojim ocima ako gledash velikog brata. Pa ti trebash da budesh akademska gradjanka Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 za sve koji se pitaju dal je miki fiktivan il ne: dobio sam potvrdu od starosedelaca kupinova, svi ga znaju od ranije. i nije pcelar!11!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 =-' date='Oct 9 2006, 22:50' post='877815'] ^^ Jok, bas su pametni Inace, svi koji se trenutno prepucavaju oko Mikija, tj. da li je ili nije emotionov covek, setite se one slicice retardiranog klinca koji trci na olimpijadi i naravno propratnog teksta ... LJUDI NEMOJMO SE NIKADA VI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 LJUDI NEMOJMO SE NIKADA VI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 A nekad je bio strejt. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 zelim zelim zelim ako lag dozvoli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 za sve koji se pitaju dal je miki fiktivan il ne: dobio sam potvrdu od starosedelaca kupinova, svi ga znaju od ranije. i nije pcelar!11!!! Da si pratio na casu skapirao bi da pitanje nikada nije bilo da li je miki fiktivan ili ne :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 ^ mene je isto smorio taj veliki brat... ali mislim da bi se isto dogodilo i da je miki ostao u kuci. Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 Kazu, otidji iz gostiju kad ti je najlepse... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 to kazu u ivkovoj slavi ne zato sto im je bilo lepo nego zato sto su dosli kreteni ko je lud da ide kad je najlepse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 Zasto je Miki toliko postao popularan ?!sta je on to tako specijalno uradio ?! Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 Rekao je za neke političare da su pičke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 to kazu u ivkovoj slavi ne zato sto im je bilo lepo nego zato sto su dosli kreteni ko je lud da ide kad je najlepse Izreka nema veze sa Ivkovom slavom, starija je od Isusa. A znacenje neko shvati, neko ne. NHF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 komentari na indiru sto je usla u kucu? mislim da ce biti zanimljivije ;) Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 (edited) Isto mislim. Ako nista, zena je od ranije poznata kamerama, cini mi se da je bila u prvoj epizodi na Pinku "Menjam zenu" i pokazala da je bez dlake na jeziku, iskrena do bola, da obozava Grand Show i da je extra domacica. Mozda se cak desi da prevazidje Mikija, ali ne bih isao toliko daleko u prognozi. U svakom slucaju, ima zagarantovane glasove Grand publike. Neki utisak (stari) je da su ukucani ponovo pokazali nedostatak ljubaznosti, domacinstava i dobre volje. Onaj Nikola se opet pokazao u "vec vidjenom svetlu". Edited October 14, 2006 by nervozni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 Hahah, znate ko mi je dosao u klub u petak. Miroslav Miki, haha doso u klompama, kako smo ga maltretirali... mislio sam da je veci. Nizi je od mene 10-15 cm i sav je kao neko dete. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 Klub? Pice? Zene suprotnog pola? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts