Jump to content

Preporučite mp3 plejer...

VELIKI KURAC

Recommended Posts

Upravo si opisao 99% mp3 plejera na trzistu :)

Sustinski gledano, ako ti nije bitan brend ja sam pre par dana imao u rukama neki klasicni stick plejer sa jednom AAA baterijom, jednobojnim ekranom, direkt ide na USB i to, i 512MB je 30 evra :) Naravno marka je neka Match (ako ti treba kontakt dacu ti firmu na PM, da ne reklamiram ovde sad za dzabe)i uz njega dolaze neke sugave sluske, ali mozes da kupis neke lepe oko glave za 10-15 jevreja, recimo Creative Backphones HQ-60 - 11 evra.

Sustinski skoro svi plejeri imaju te mogucnosti koje si naveo, samo je pitanje koliki ti kapacitet treba i da li oces nesto od novih fancy opcija, tipa kolor ekrani, gledanje slika i filmova i sl. I naravno sve zavisi od toga da li hoces da je nesto brendirano ili ne, recimo plejer slicnih karakteristika kao i ovaj koji sam ja napomenuo, recimo Creative ili iRiver su ti od 60 evra pa navise.

Heghlu'meH QaQ jajvam

Neko rece iriver? Mnogo su dobri... ali meni se vise svidjaju starije IFP. Moj je iFP390T i ima 256. Sada je vec dosta mator... Problem je sto su nove serije flash irivera, barem kada se ja pitam, totalno promasaj kada je dizajn u pitanju... Inace, sto se tice ostalih karakteristika, slusao sam muziku na mnogim plejerima, ukljucujuci tu i creative, msi i par onih osiromasenih no-brand plejera (ili su to obogaceni usb flesevi....zavisi kako gledate), i stvarno se moze cuti razlika u kvalitetu zvuka. Negde manje, a negde je preodnost na strani reprodukcije iRivera tolika da mi nije jasno kako neko moze da slusa tako metalan i plitak zvuk... Nekima ni EQ nisu pomogli, vec su samo pogorsali stvar... A koristio sam iste sluske... Sony MDR-G52!

Zakljucak, uzmi neki iRiver. I gledaj da uzmes sa FM podrskom... Vecina iRivera ima sjajan REC mode... Mozes da podesavas osetljivost snimanja... Sjajan je kao diktafon i neogranicava ti snimanje... Moze da snima konstantno koliko izdrzi baterija ili koliko imas mesta na njemu...

Jedini minus je sto kao USB Storage Device ne radi sjajno posto mu trebaju njegovi programi da bi prebacivao podatke...

e meni je to punjenje preko usb-a losh fazon.

brate kupish bateriju kad ti se isprazni i to je to.

a ovako je smor kad krenes negde na put,gde da je punish?

meni moj traje od 7-10 sati. sasvim dovoljno dok ne stignem gde treba da stignem. ubodem ga u struju, za 2h se napuni i opet je spreman za akciju