VELIKI KURAC Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 Upravo si opisao 99% mp3 plejera na trzistu :) Sustinski gledano, ako ti nije bitan brend ja sam pre par dana imao u rukama neki klasicni stick plejer sa jednom AAA baterijom, jednobojnim ekranom, direkt ide na USB i to, i 512MB je 30 evra :) Naravno marka je neka Match (ako ti treba kontakt dacu ti firmu na PM, da ne reklamiram ovde sad za dzabe)i uz njega dolaze neke sugave sluske, ali mozes da kupis neke lepe oko glave za 10-15 jevreja, recimo Creative Backphones HQ-60 - 11 evra. Sustinski skoro svi plejeri imaju te mogucnosti koje si naveo, samo je pitanje koliki ti kapacitet treba i da li oces nesto od novih fancy opcija, tipa kolor ekrani, gledanje slika i filmova i sl. I naravno sve zavisi od toga da li hoces da je nesto brendirano ili ne, recimo plejer slicnih karakteristika kao i ovaj koji sam ja napomenuo, recimo Creative ili iRiver su ti od 60 evra pa navise. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted September 12, 2006 Author Report Share Posted September 12, 2006 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 JEL CES NA TOM PLEJERU DA VRTISH MUZIKU NA ZURKAMA U NOVOJ ORGANIZACIJI OMG?!!!~1 btw...preporucio bih ti moj iriver (proklet da si sejnte ;p) ali nemoze da radi kao flesh,chini mi se. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 Gledaj da ne uzima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 ja vishe volim da nosim oko vrata, manje se haba i plejer i slushke, a i manje su shanse da mi slushke vuku ushi ja bi ti preporuchio da uzmesh plejer koji se puni preko usba, ushtedecesh brda na baterijama (ili cimanju oko punjenja istih) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 e meni je to punjenje preko usb-a losh fazon. brate kupish bateriju kad ti se isprazni i to je to. a ovako je smor kad krenes negde na put,gde da je punish? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 Neko rece iriver? Mnogo su dobri... ali meni se vise svidjaju starije IFP. Moj je iFP390T i ima 256. Sada je vec dosta mator... Problem je sto su nove serije flash irivera, barem kada se ja pitam, totalno promasaj kada je dizajn u pitanju... Inace, sto se tice ostalih karakteristika, slusao sam muziku na mnogim plejerima, ukljucujuci tu i creative, msi i par onih osiromasenih no-brand plejera (ili su to obogaceni usb flesevi....zavisi kako gledate), i stvarno se moze cuti razlika u kvalitetu zvuka. Negde manje, a negde je preodnost na strani reprodukcije iRivera tolika da mi nije jasno kako neko moze da slusa tako metalan i plitak zvuk... Nekima ni EQ nisu pomogli, vec su samo pogorsali stvar... A koristio sam iste sluske... Sony MDR-G52! Zakljucak, uzmi neki iRiver. I gledaj da uzmes sa FM podrskom... Vecina iRivera ima sjajan REC mode... Mozes da podesavas osetljivost snimanja... Sjajan je kao diktafon i neogranicava ti snimanje... Moze da snima konstantno koliko izdrzi baterija ili koliko imas mesta na njemu... Jedini minus je sto kao USB Storage Device ne radi sjajno posto mu trebaju njegovi programi da bi prebacivao podatke... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 e meni je to punjenje preko usb-a losh fazon. brate kupish bateriju kad ti se isprazni i to je to. a ovako je smor kad krenes negde na put,gde da je punish? meni moj traje od 7-10 sati. sasvim dovoljno dok ne stignem gde treba da stignem. ubodem ga u struju, za 2h se napuni i opet je spreman za akciju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 ^^ 7-10 sati je malo... Toliko izdrzi moj discman koji stalno vrti cd.... :) iRiver? Preko 20 sati... Ma treba neko da me placa koliko ih hvalim.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 Ako cemo tako ,sony-eva serija onih malenih moze i do 50-tak sati lagano da izdrzi ,sa jednom alkalnom (navodno 70). Znaci sve moze da se nadje ,samo treba da znas sta tacno oces. Generalno ,sa creativom i iRiverom ces tesko da se zajebes ,pogotovu u ovoj klasi koja tebi treba ,ali ima i drugih. Zajebi MSI. Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 Creative ZEN Nano Plus Imam ga oko godinu dana i PREzadovoljan sam. Preporuka. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts