Undenis Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 Ja iskreno nikad ne bih prodao maina, jer jednostavno neke stvari u zivotu nemaju cenu i nisu na prodaju.Radije bih ga obrisao nego dao nekom ret klincu da se izdrkava na necemu u sta sam ulozio vise od godinu dana zivota! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted September 16, 2006 Author Report Share Posted September 16, 2006 u neku ruku si u pravu za prodaju maina, nije bash lako odrci se necega u sta si ulozio godinu dana zivota, ali 1.5k evra i nije mala para. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 (edited) Da ali tih 1.5k jura mozes da potrosis za vece, a za jedno vece nemozes da uradis ono sto si uradio za godinu dana...To je moje misljenje Edited September 16, 2006 by Bob!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted September 16, 2006 Author Report Share Posted September 16, 2006 jeste da mogu da ih potrosim za vece, ali nisam takav tako da bi ja najverovatnije prodao acc za 1.5k jura Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted September 17, 2006 Report Share Posted September 17, 2006 Da ali tih 1.5k jura mozes da potrosis za vece, a za jedno vece nemozes da uradis ono sto si uradio za godinu dana...To je moje misljenje pa jel treba da prodash za 100k jura da bi mogao da ih trosis celu godinu ?? lol :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted September 17, 2006 Report Share Posted September 17, 2006 pa jel treba da prodash za 100k jura da bi mogao da ih trosis celu godinu ?? lol :P OMG, n00b...1500X365=547500. Dakle, da bi trosio po 1500E svaki dan cele godine trebati 547500E, i to ako nije prestupna godina!!!11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted September 17, 2006 Author Report Share Posted September 17, 2006 pa shta je to, sica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted September 17, 2006 Report Share Posted September 17, 2006 Ohohoh,ako je to tako kao sto kazete,'ce da proguramo ovi moj lock, samo jos malo da se krcka... De1rekton,ne svidjaju mi se tvoji buildovi,malo si ih osakatio na 2-3 mesta...Imp CoA nije ni za k*rac amplify curse i CoE su mnogo bolji talenti,takodje i supression bolje da si stavio poene na full Demonic Embrace a ostatak na Imp CoE! Ovaj drugi i nije los ali si previse nedefinisan,nit' smrdis, nit' mirises sto bi rekli... Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted September 18, 2006 Report Share Posted September 18, 2006 Ja samo kazem da 1.5k jura nije nista preterano jer da se nelazemo za pristojan mobilni telefon i graficku kartu moras da izdvojis po 500e...ali sta sad bas me briga to je moje misljenje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted September 18, 2006 Report Share Posted September 18, 2006 Ohohoh,ako je to tako kao sto kazete,'ce da proguramo ovi moj lock, samo jos malo da se krcka... De1rekton,ne svidjaju mi se tvoji buildovi,malo si ih osakatio na 2-3 mesta...Imp CoA nije ni za k*rac amplify curse i CoE su mnogo bolji talenti,takodje i supression bolje da si stavio poene na full Demonic Embrace a ostatak na Imp CoE! Ovaj drugi i nije los ali si previse nedefinisan,nit' smrdis, nit' mirises sto bi rekli... coe / imp coe sux ... waste of talents ... amplify curse je mnogo dobra . Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted September 18, 2006 Report Share Posted September 18, 2006 (edited) Da ali tih 1.5k jura mozes da potrosis za vece Pricaj mi o tome lololol Edited September 18, 2006 by Kemp. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
posmatrac Posted September 18, 2006 Report Share Posted September 18, 2006 (edited) Aj da neotvaram novi topic, prosle nedelje sam pitao za pomoc posto bih uzeo UD Warlocka i interesuje me samo PVP, ali sam nesto razmisljao i mozda ipak uzmem Shamana(Orc, Troll, Tauren). Sada sta uzeti. Ja bih uzeo Orc Shamana. Da ili ne??? ili ipak uzeti vestca??? Edited September 18, 2006 by posmatrac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted September 18, 2006 Report Share Posted September 18, 2006 (edited) lol zasto pitate glupa pitanja . Zapitaj se sta vishe volish ... WARLOCK = CASTER/range CLASS , imash demone/petove bacash magije vrlo jak kombo / dps klasa cloth armor , morash da radish u simbiozi sa petom jer od njega mnogo zavisi pvp u manjim borbama . SHAMAN = HYbrid class , mozesh da healujesh imash jake magije i jak melee , nikada necesh praviti neki velik dmg u PVE , ali zato za pvp imash neverovatan burst dmg praktichno kao i mag ili warlock ili bilo koja druga klasa ( frsot chock crit + stormstrike / windfury gg ) , imash mail armor , imash toteme koji daju dobre buffove tvojoj grupi ... timski igrach , nema dmg kao warlock ali imash vishe opcija kao npr da podrzavash grupu tipe sto mozesh da ih lechish mozesh da branish neke druge ljude u grupi ... radish vishe stvari odjednom . jebote niko ne moze da ti kaze sta cesh da igrash , probaj pa vidi sta ti se svidja ... i cartman voli piletinu sa premazom od cokolade ali to ne znachi da volim sa cokoloadom , ja volim sa vishnjom na vrhu mmmm ! Edited September 18, 2006 by StormScion Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
posmatrac Posted September 18, 2006 Report Share Posted September 18, 2006 lol zasto pitate glupa pitanja . Zapitaj se sta vishe volish ... WARLOCK = CASTER/range CLASS , imash demone/petove bacash magije vrlo jak kombo / dps klasa cloth armor , morash da radish u simbiozi sa petom jer od njega mnogo zavisi pvp u manjim borbama . SHAMAN = HYbrid class , mozesh da healujesh imash jake magije i jak melee , nikada necesh praviti neki velik dmg u PVE , ali zato za pvp imash neverovatan burst dmg praktichno kao i mag ili warlock ili bilo koja druga klasa ( frsot chock crit + stormstrike / windfury gg ) , imash mail armor , imash toteme koji daju dobre buffove tvojoj grupi ... timski igrach , nema dmg kao warlock ali imash vishe opcija kao npr da podrzavash grupu tipe sto mozesh da ih lechish mozesh da branish neke druge ljude u grupi ... radish vishe stvari odjednom . jebote niko ne moze da ti kaze sta cesh da igrash , probaj pa vidi sta ti se svidja ... i cartman voli piletinu sa premazom od cokolade ali to ne znachi da volim sa cokoloadom , ja volim sa vishnjom na vrhu mmmm ! LOL!!! Igrao sam Dwarf "Tesladina" vise od godinu dana, pa prestao da igram posto sam video sve sto je moglo do Naxxa i sada hajde ponovo, ali PVP, bez obaveza, laganica i cisto pitam zbog iskustva drugih koji su igrali. Da ne pocinjem pa posle smor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted September 19, 2006 Report Share Posted September 19, 2006 Ohohoh,ako je to tako kao sto kazete,'ce da proguramo ovi moj lock, samo jos malo da se krcka... De1rekton,ne svidjaju mi se tvoji buildovi,malo si ih osakatio na 2-3 mesta...Imp CoA nije ni za k*rac amplify curse i CoE su mnogo bolji talenti,takodje i supression bolje da si stavio poene na full Demonic Embrace a ostatak na Imp CoE! Ovaj drugi i nije los ali si previse nedefinisan,nit' smrdis, nit' mirises sto bi rekli... Na tom drugom sta je nedefinisano, to je cist PVE build koji se za sada najbolje pokazao, a to sto kazes za ampllify curse to ima 3min cooldown, i nije se pokazalo toliko efektivno, talenti su stavljeni na imp CoA zato sto se to pokazalo bolje nego amplify curse bar za mene i za moj playstyle. Ne razumem sta je nedefinisano kod tog drugog builda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted September 19, 2006 Report Share Posted September 19, 2006 ali PVP, bez obaveza, laganica i cisto pitam zbog iskustva drugih koji su igrali. Da ne pocinjem pa posle smor.PVP bez obaveza?Pa onda nemoj da se nadas necemu preko ranka 10... Jer za PVP treba,necu da kazem vise truda,ali definitivno vise vremena. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
spriggan Posted September 19, 2006 Report Share Posted September 19, 2006 Alo, Figl, pa gde nestade provizija za info.? Ja ti rece za lika a meni ni 5% Poz Spriggan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 ^^^^^^ je u mojoj guildi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 LOL!!! Igrao sam Dwarf "Tesladina" vise od godinu dana, pa prestao da igram posto sam video sve sto je moglo do Naxxa i sada hajde ponovo, ali PVP, bez obaveza, laganica i cisto pitam zbog iskustva drugih koji su igrali. Da ne pocinjem pa posle smor. gl .... sta ja mogu da ti kazem da bi ja uzeo warlocka pre nego shamana ali to ne znachi da ce se i tebi tako svideti ... stvar ukusa , svi smo razlichiti sa slichnim afinitetima ;) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
posmatrac Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 gl .... sta ja mogu da ti kazem da bi ja uzeo warlocka pre nego shamana ali to ne znachi da ce se i tebi tako svideti ... stvar ukusa , svi smo razlichiti sa slichnim afinitetima ;) Lock, jebem li ga. U krpicama je, pa ako uspe da mu se pridje, iscjepace se ko slina. Ovako, ako me biju, nek manje boli :) Ipak cu shamana. A i brdo totema je tu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 hf Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
junacina Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 (edited) Lock, jebem li ga. U krpicama je, pa ako uspe da mu se pridje, iscjepace se ko slina. Ovako, ako me biju, nek manje boli :) Ipak cu shamana. A i brdo totema je tu. Shamanerija je cudna sorta :), cak sta vise ja sam navucen na nju totalno jer kao hybrid uvek radis od svega po malo, mada su i dalje extremno jaki u 1v1 combatu protiv svake klase, jedino sto treba da imas na umu jeste da ako budes zeleo da vidis end game content ne gine ti mana tide :(, kao i ostalim 95% shamana u svetu . Ja sam imao srece da posle nekog vremena dobijem dozvolu da uradim respec na elem/enhancement u guild-u. http://ctprofiles.net/3511266 Edited September 24, 2006 by junacina Quote Disciple of Khaine Link to comment Share on other sites More sharing options...
posmatrac Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 Shamanerija je cudna sorta :), cak sta vise ja sam navucen na nju totalno jer kao hybrid uvek radis od svega po malo, mada su i dalje extremno jaki u 1v1 combatu protiv svake klase, jedino sto treba da imas na umu jeste da ako budes zeleo da vidis end game content ne gine ti mana tide :(, kao i ostalim 95% shamana u svetu . Ja sam imao srece da posle nekog vremena dobijem dozvolu da uradim respec na elem/enhancement u guild-u. http://ctprofiles.net/3511266 Samo PVP. Dosta raidova i guildi. A sto se tice shamana, uzimam ga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted September 28, 2006 Author Report Share Posted September 28, 2006 ovaj isti lik shto je dao 1.5k jura za lock t2 full sad trazi shamana LoLoLoLoLoL pa shta taj chovek radi sa tolikim acc-ovima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joxon Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Dokon pop i jarice krsti. :) Kaze neko full t2 lock bla bla bla... Kupis locka, bilo kog, lvl60. uplatis 100$ na e-bay, to je 3 soma golda. Svaki endgame guild ce ti prodati ceo nemezis za te pare... No, da se ne mesam. Ovce su da se sishaju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts