Dušan_ Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 OWNAGE!!!! Srbija do Tokija! Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 A onda je jasno kolika je razlika izmedju Nas, Madjara i ostalih. Ova utakmica nema veze sa vaterpolom koji se do sada igrao na prvenstvu. Mene zanima kako je moguce da smo mi i Madjari toliko superiorniji? Svaka cast momcima! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 SVAKA ČAST!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 SRBIJA!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 au bre... ispizdecu ovde.... na 30 metara sam od tasha , puca kao blesavo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 svaka chast, ja se uvek toliko iznerviram kad gledam vaterpolo zato shto mi sve nekako deluje sporo i u fazonui ako sad ne damo gol najebali smo, ali brzo se igra danas. o/ Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 BRAVO VIDRE :))))))))))))))))))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 a shefik je dabar u celoj prichi?;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 carevi, svaka chast:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 Chestitam! :))) Bedak je shto nisam mogao da gledam.... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 sky's the fuckin limit :) necu da kazem prejaki smo ,jer smo mi kao narod 67% kreteni,dakle prejaki SU momci ,svaka im cast. nije ovo nista sovinisticko il' antipatriotsko ,nego realno. Znaci ne da mi je drago nego :) Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 ko to kaze ko to laze srbija je mala :))))) odgledah samo zabrsnicu i odlicno su odigrali plavi - ili beli - ili crveni??! Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 Wooohooo najbolji smo u nama poznatom svemiru Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 SVAKA IM CHAST... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 realno, najjachi smo shto bi Bartuc rek'o u sportu koji igraju dve nacije. ali ajde. nije na odmet biti najbolji. :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 3. put za redom najbolji u Evropi. Rezultat na kraju 9 (3x3) prema 8 za nas. Poslednji gol je i 3. gol Vlade Vujasinovitja na utakmici. Postignut je 3:33 (gle, josh tri trojke) pre kraja mecha. Ima neshto u toj trojci... :) A treba primetiti da na b92/sport u zvanichnom izveshtaju pishe da je Vlada gol postigao na 2 minuta do kraja. Mislim da je to sakrivanje Nashe trojke ochigledan dokaz da je b92 antiSrpski medij. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 gledao sinotj na hrt2, zapanjujuce korektan komentar bratskog nam komentatora shefik je bog i to je to =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 ^^ ja nisam bas puno puta gledao kad hrvati prenose nesto sto mi igramo, ali svi mecevi koje sam pratio, pa cak i oni kada se igra hr vs sp :P, komentatori su fer i korektni, pohvale i pokude dobre/lose poteze sa obe strane. Cestitke vaterpolistima, a i dobra tekma bila. Nije da je ulazak u finale dovodjen u pitanje, ali je samo finale vec bilo napeto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 vrhunska tekma. mega smo igrali sem ono negde u II/4. Goloman za svaku pohvalu shta je branio ono nema nigde. Smeshno mi je shto se ispunila ona Shapiceva "ako nam ne daju 9 golova dobicemo" ROFL za TURBO SRBS Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts