Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nisam mogao da otvorim phorum ceo dan... A dan je bio naporan. Sada sam kod kuce i blejim na netu umesto da spavam sa zenom. Skoro ce sinak da je probudi, pa cu da krenem da izigravam umornog muza kome treba masaza i tako to... [;)]

Edited by ZerBah

А в чем сила, брат?

bem ti subote kada mora da se radi.. a ja bih i levo i desno mudo da mi se ladi...

barem nisma izgubio smisao za rimu..

kako smo zavrshili sa onim dotisanjem koje sam igrao 2. put u zhivotu i iznenadjujutje i ne tako losh koliko sam zapravo losh... izblejao sa tjalcem na netu do 3 pa onda hrkss i evo me ovde... smorchina!

idem da spavam sada .. ili neshto :))

Ujaaa greemmmliiineeee...

Oh no! We're all gonna die!!

WE'RE SAVED!!!I'm screw'd!

"Mi smo uvek tu - RUR Gerila"

dobro jutro... a vi kako te?

sinoc bila mnogo fina dota.... i pokazalo se Ninja >>> Samurai [:p]

zamalo da i ja zaglavim na zurci, da nisam na slaviji povikao IL ME VODITE, IL ME IZBACITE NEGDE !!! [:*]

dodjem gajbi peske, kad cimer s ortakom tuche po zestini , pa im se i ja pridruzim.... danas moram definitivno do bakute po kesh... otisle sve rezerve, pa do nekih ortakinja na kaficu....

jedva cekam nedelju ... bitje fun packed day

a i ti si bio na rhhu?

edit:

aha, sad sam video na slikama forumasha, ti si onaj sa "the haircut". jbg, nisam znao pa da ti se javim.

ja mora da postajem senilan.... kad si ti bio??? znam da je posle banuo ivan , al sam skapirao da je banuo solo

btw... sutra ce "the haircut" uz moju "the t-shirt" da pravi pokolj [:D][:D][:D]

ae da se kladimo da ce pola ljudi nesvesno da pristane da ih kresnem [:D][:D][:D]

lol nub kaze se seppuku...

tomejto , tomato....

Seppuku (Japanese: 切腹, "stomach-cutting" or "belly slicing") is a form of Japanese ritual suicide by disembowelment. Seppuku is also known in English as hara-kiri (腹切り) and is written with the same kanji as seppuku but in reverse order with an okurigana. In Japanese, 'hara-kiri' is not in common usage, the term being regarded as gross and vulgar.

taj SC sounds promising :) mmmm

elem.. dule ----> begginers luck olo

a s obzirom da sam drugi put seo da igram igru bio sam chak jednom bolji od duleta olo :D

ali naravno... na dnu rang liste :DDD

Ujaaa greemmmliiineeee...

Oh no! We're all gonna die!!

WE'RE SAVED!!!I'm screw'd!

"Mi smo uvek tu - RUR Gerila"

povodom sinocnjeg rhh-a i svega sto se desavalo, hteo bih samo jedno da kazem:

milicu, ma koliko se trudio, ma kako se oblachio, ne mozesh ponovo imati 12 godina... [;)]

Edited by iguana

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

"e brate, jel bi voleo da opet imamo po 12-13 godina da se zajebavamo i vozimo rolere bez straha od loma kljucnih delova tela"

"ma jok"

"sto bre"

"pa opet bi cekao 6 godina da nesto dobrano izjebem"

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

sodoma and gomora ..

sve je kao neshto napeto, a kul. serem ti se u sistem.

povodom sinocnjeg rhh-a i svega sto se desavalo, hteo bih samo jedno da kazem:

milicu, ma koliko se trudio, ma kako se oblachio, ne mozesh ponovo imati 12 godina... [;)]

budalo

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...