Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

ustao jutros.

onako osecam se skroz kenjkavo...

jedino sto mi je dan uveselilo je sto mi je jedna riba sa kojom sam bio poslala poruku "izbrisi moj broj. nece ti trebati. lepo spavaj"

pa sam malo vristao od smeha :)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

kruko> ma te su najgore... mene je jedna smarala na foru "ajde uplati mi kredit ... blablabla... mnogo si mi seksipilan... blablabla"

i smarala si smarala i smarala... pa kad sam joj rekao "more mursh dzukelo" prestala je :)

a sto se ove tice, pa ne bi mi bilo smesno da je neka klinka, ali riba je 80to godiste pa je... pa jednostavno smesno :)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Smrdim na poslu, smorio sam se ko bulja pa gledam sta cu danas i gde cu.

U ponedeljak idem do Cambridge na pet dana sa "koleginjicom" :) U neki bolestan hotel sa 4 zvezdice, gde cu dva dana da slusam neka sranja vezana za posao a ostatak boravka tamo, ako bog da da iskoristim da vidim nesto + ako bude prevoz da skoknem do Londona u posetu tetki ... 5 dana ja malo :(

sex, drugs and bio food!

veruj mi druze... nisu ti stizali zato i neznas... to je najgore smaranje...

moja standardna taktika sada je

"ili se predstavi ili se teraj tamo gde sunce ne sja"

edit: hahaha znaci ne verujem, sad otisao ispred kancelarije da popusim cigaru i vidim bivseg sefa sa bdw-a, radi kao direktor u nekoj firmi na sajmu :) mozda ga i iscimam kasnije, kad mi ovaj posao prodje da upadnem da radim kod njega :)

Edited by Jokerman

bio kod doktora u poliklinici, dobio šta mi treba da se sredim, valjda neće dugo trajati..

gotivnog sam docu izabrao ono kad su se birali, ne priča sa mnom ko da sam retard i uopšte je vrlo korektan bez nepotrebnih ljubaznosti, volim taj poslovni odnos..

s vedrije strane biće fino veče :)

to ne pomaze... samo volja pomaze...

znaci ako ostavis komp u sobi i uspes sebe da nateras da ga ne palis i da ucis polozices ispit laganica.

ako ga sklonis u drugu sobu i time sebe pokusas da nateras da ucis... neces nista uraditi

skoro sam zavrshio sve po gajbi shto sam trebao da zavrshim, josh samo da se bricnem i spreman!

a onda na zavrshavanje napolje i onda da zavrshim ove pacere na doti pa mogu da se zavrshim uveche =))

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...