Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sa srecom!!!

Bio malo u gradu. Ciro Pelinkovac, blejo. Nisam se napio.

Formatirao hard.

Malo patio.

Kolotecina...

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

Aj nek je sa srecom ta bebica mala sve najbolje brate, samo da je ziva i zdrava bre !

Evo ja se ismarao po gradu kakav dosan petak jebote neki shabani se ponapijali i tako sam se zalosno smijao od tih debila damn "dobro je biti shaban" hehe

Ej da li ima topic na ovom forumu nesto kao "Sada svira" npr sada slusam Disturbed: Get Psycho ...

Edited by Syrix

Turio da mi skida win sp3. Pravim neke plejliste za ajpod i izuzetno mi ide na penis retardiranost itunes-a.

ispada da ja uvek kvarim zabavu, ali sp3 za win xp ne postoji.. ako je za drugi os, my bad [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Vratio se kuci u jednom komadu... Omam neke rupe u pamcenju tipa kada je margi otiso a tjebe dosao i tako neke sitnice :)

inace sada sam zgutao andol, kafetin i C vitamin pa na ispit koji mi je za cuku vremena.... ono bilo je cool :))

vazhno je neshto da se radi ;)))

radna subota, a nije mi neshto teshko palo, valjda jer sam ustao na glavu, onda mi je sve nebitno :))

posle posla idem na neki frp shto nesam praktikovao ima vetj 3 meseca tako da tje biti inspirativno. :)

lejtr uveche.. ... ... ... eeeeeeee ... chicaneeeeee ... naravno ako je Dule nabavio karte.. ako nije moratjemo da nabavimo:

a)prsten za nevidljivost (LOTR ©)

b)ogrtach za nevidljivost (Harry Poter Harry ©)

v)dimnu bombu (da se promuvamo, ninja©)

ako nishta od navedenog ne upali itji tjemo negde da se napijemo :D olo

Ujaaa greemmmliiineeee...

Oh no! We're all gonna die!!

WE'RE SAVED!!!I'm screw'd!

"Mi smo uvek tu - RUR Gerila"

Dobio sam cerku :D

Bravo care, sve cestitke, i da je zivo i zdravo!

I da ti ja kazhem, deca (kasnije ljudi) rodjeni 6. oktobra su neverovatni carevi (u ovom slucaju carice), tako da imas poseban razlog za srecu! :)

nego,ko je Nenad Dimitrijevic,slusah ga jutros na radio b92 :))

Pa bole bre :) Sta, vi mislite da se salim kada pricam o svetskoj dominaciji (osim koleta, on je u ekipi onaj ludak sto stalno blebece, a niko mu ne veruje).

Dobio sam za rodjendan i tradicionalnu "I'm with stupid" majicu, sada mi jos samo treba ona iz londona da upotpunim kolekciju. Sad pravac na rucak pa cemo za dalje da vidimo :)

sad kao zhelish da kazhesh da nije istina za one plantazhe u juzhnoj americi, rudnike u centalnoj africi i sibiru i za armiju kineskih farmera? cccc

a "i'm with stupid" majicu nosish iskljuchivo kada si sa osobom koja ti je to poklonila naravno =o)))

Dobro jutro svima....

odlichna noc,a da bude savrshena samo mi je josh falila jedna lepa crnkinja, znate ona za koju se vidi da ju je majka dojila, da plese svojim znojavim stomacicem i grize gornju usnu dok je gledam kroz dim tompusa....

jebote, kako sam hepi u poslednje vreme...

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

brutalno surovo, ja se nekih delova jucherashnje vecheri uopshte ne secam :( npr kod dalija se nishta ne secam, a i posle mi je maglovito .. al jednom je vodji rodjendan :)

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

brutalno surovo, ja se nekih delova jucherashnje vecheri uopshte ne secam :( npr kod dalija se nishta ne secam, a i posle mi je maglovito .. al jednom je vodji rodjendan :)

the club was far from empty

it was crowded at the entry

i slide right through like how i do

this girl began to tempt me

she said her name shayeeda

i could tell her mama feed her

when they tight and thick them jeans don't fit

i'm l, nice to meet ya

i could feel my body yearning

the room just started turning ...

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Jednom godisnje mislis ;) Najinteresantnije (po meni) od svega je sto smo ostali do pola jedan (pa cak i nesto jache), poceli u 19h, a proslo je bas brzo, kao da smo bili manje od tri sata. Ne znam za vas doduse :)

Preneo sam babi vase pozdrave, i to joj je bilo dosta da narednih deset dana bude happy :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...