Pesma-mrtve-dece Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 Jokerman, to tako nije tachno... Stvar je samo u tome da li zhelish, ja ne pushim, ali keva je batalila posle 25 godina 3 pakle dnevno tako sto je jedan dan samo reshila da hoce da prestane. treba biti odlucan. (: Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 ok, pazi, el ti znas kako se covek oseca kad ostavlja pusenje? si mozda ostavio pa znas? nisi... e vidis, ako imas nesto izuzetno bitno u skroijem vremenskom periodu, tipa ispit, vazan posao, odnosno poslove u kojima se greske NE SMEJU praviti, ti ne smes da ostavis pusenje, jer kad krenes da ostavljas ti si izuzetno nervozan, izuzetno agresivan, i mozak ti trci levo desno, nemoguce ti je da se koncentrises, ja sam jednom krenuo da ostavljam pa sam skontao da su mi tri polozena ispita vaznija od ostavljanja cigara. pusenje treba ostaviti kad nemas nikakve obaveze bitne na poslu odnosno kad blejis. ja trenutno radim na jednom velikom projektu koji se ostvaruje 27mog, imam ispit 22og i 28og, tako da ako bi sada ostavio pusenje to bi bili pa da kazemo rizicno je blag izraz... If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 Jutro. O5 shuntavo vreme. NaviJo sat jutros rano da bih uchio bios ali me mrzelo. Izvucicu se nekako danas...llalalallaa. Smor. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 Ustao umoran. Fizicki doduse. Polako mi se priblizavaju sudbonosni ispiti...uff...frka... puko sam :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 a pesmo tvoja keva je verovano imala zdravstvenih problema pa je ostavila, samo sto tebi to nije rekla. koji hejt... lol. Zapravo nije imala zdravstvenih problema nego jednostavno joj nije prijalo vishe i shvatila je da ne zheli. Kad sam je pitao kako je uspela, rekla mi je da do sada nije pokushavala iako je htela zato sto je mislila da ce biti nervozna, da za to treba volja velika, itd..... i na kraju, samo je prestala i to bez ikakvih posledica, isto kao moj tjale nakon infarkta... 3 pakle dnevno... i sad nishta. Niko od njih nije bio ni nervozan ni u krizi niti bilo sta drugo, a oboje imaju i poslove i decu i probleme kakve neko ko ima 20tak godina i ne izdrzava porodicu ne moze da ima, tako da molim te.... moguce je, ti jednostavno se plasis da probas. ah da.. otishao na faks, i naravno po obichaju su nas ispalili za grupe za vezbe itd... stoga su iste otkazane zato sto ih mrzi, lol. Ukice, dodji na irc da me zabavish ionako nista pametnije ne radish... shatro muzika :* Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 svi ste neshto pukli :) eeeee i ja sam :)) al nema veze :( :) :( :) (: :( ): elem... pesmo, nisi juche mi reko na ircu koliko koshta ta A3 tabla? zanima me :) chisto onako informativno :)) Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 ah, moja koshta 3000 din, polovna .) Rotring A3, sa horizontalnom shinom koja se moze postaviti i vertikalno + troguao. aka prichamo o ovome... http://www.graphicsdirect.co.uk/products/3...Rapid-Board.htm Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 Drugo, rekao sam da sam bio apsolutni dzentlmen, tacnije odoleo sam velikom iskusenju. хммммм... - Здраво, ја сам Мишица, твоја мама ме је замолила да ти подесим мејл... - Здраво... ја сам ХХХХХХХХ... очекивала сам те, ТАКО ми треба то подешавање. дођи са мном. - (мисли на Коштуницу, мисли на Коштуницу...) - ево ми га комп, могу ли некако да ти ПОМОГНЕМ, хммм? - (ААААААААААААААА) н-не... донеси ми сок. ... - изволи сок. кад се неко разуме у компове, то је тако... УЗБУДЉИВО. хоћеш ли да ме НАУЧИШ како се то ради? знаш, ја много добро учим, увек РАДИМ шта се од мене тражи. - (... Коштуница у бикинију, Коштуница као гимп, Коштуница као дрегквин, Коштуница као... уф!!! добро је да сам завршио, уф јеботе...) немам времена сад, јако сам заузет! ћао! - ћао... (можда је геј... не... можда је демократа...) :* MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 Drale!!! \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 hahaha, sve al mishice =) @topic organizam mi se tachno natempirao na 6h spavanja, budim se u minut vec poslednjih 5 dana. drkao se oko novog frizhidera da ga konachno aktiviramo, popizdeo sam. sad neki hus i palim u karantin. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 shta cesh tamo Oo Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 poklonio sam sebi za rođendan spavanje do podne.. mislio sam da bude i dan bleje, al pada kiša pa ću ipak učiti :) jedino ne znam kako ću da platim net, mislim da ovih dana gase.. pu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 jedino ne znam kako ću da platim net, mislim da ovih dana gase.. pu. trolovi,spremite se. :) inace,celo jutro ucio. reshio da pocnem redovno da ucim. videcemo sta ce se izroditi iz toga. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 poslednji dani raspusta a mene boli grlo i napolju pljusti kisa..jeee, koji smor : (( I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 profanka mi drugi dan za redom odlaze ispit posle 2 sata cekanja...ubicu nekoga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 hah, kako mrzim kad se ispalim ko svinja... spremim neku hranu dobru, spremim salatu.. i onda krenem da jedem, i tolko mi dobra hrana da ne konstatujem salatu dok ne zavrsim s jelom i onda mi trulo da jedem samo salatu.. :( Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 vec par dana ne dizem glavu od posla... nemam vremena ni u WC da odem ko chovek... spremamo neku konferenciju kablovskih operatera i ono, opshta ludnica... ne zna se ko pije, a ko placa... a gospojica mi bolesna, tako da nocu ne spava zbog temperature i lekova koje pije na svaka dva sata... hodam sad kao zombi, hodam sad kao zombi, hodam sad kao zombi, kroz noc.... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 jedino ne znam kako ću da platim net, mislim da ovih dana gase.. pu. ja obichno sam sebi placam net, ali kada se nema ili ima nesto vaznije, onda koristim faks kao izgovor, odnosno upadam matorcima sa spikom - e kevo, imam neku predaju postera sa projektom, pa mi treba 20e danas, sutra. Da odem u BIzzart i odstampam to u 100 x 70, mozda 2 komada. Da bude ljudski!" Uvek pali btw danas je vreme uzasno sparno, na faksu haos oko upisa It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 da da... Bakanat je zakon ! Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 @Drale @topic smorno prepodne u radnji, sad idemo na pravu stvar! ASP!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 ja obichno sam sebi placam net, ali kada se nema ili ima nesto vaznije, onda koristim faks kao izgovor, odnosno upadam matorcima sa spikom - e kevo, imam neku predaju postera sa projektom, pa mi treba 20e danas, sutra. Da odem u BIzzart i odstampam to u 100 x 70, mozda 2 komada. Da bude ljudski!" Uvek pali ma imam keš, nego me mrzi da izađem napolje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 Jel su reformisali nastavu štogod? Mislim, jel sad akcenat na matematici i kompjuter sajensu, il se jebavate osnovima elektrotehnike, teorijom električkih kola, magnetizmom, signalima i sistemima i sličnim što vole mladi nolajferi? na elektrotehnici i racunarstvu imas 2 odseka: e1 to sto si ti nabrojao (energetika i telekomunikacije) i bas ta sranja... magnetizam im je smrt kolko znam i e2 sto je softver, matematika, upravljanje sistemima i tako... e sad na svakom od tih imas usmerenja na ovom prvom imas mikroprocesore mikrotehnologije neke imas cistu elektroniku i sranja ja imam svasta a ne znam obidji sajt www.ftn.ns.ac.yu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 vratio sam se :) imao sam nekih problema oko jebenog kompa ali evo me opet. shta ima novo ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 My mind is blown away[:D]... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 Pokisao k'o mish chekajuci bus vecheras, 15 min. na kishi, i nije doshao, crkli da' Bog da. Sad gledam Big Brother i ne znam dal' da se smejem ili plachem. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts