dzontra.volta Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 dodjoh iz sitija odo da zagrlim mrsavi jastuk u mocnom plavom krevetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 ustao sam pre nekih 45minuta i na'ranio sam svinje i kokosh...otisao sam da pomuzem krave i stavio sam hleb da se peche,malo kasnije cu obrati sljiva... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 (edited) Ustao, najeo se palachinkama, sad cu da se odmorim josh malo pa da se spremim moralno za sutrashnji dan na poslu. Ah da, sad cu da gledam formulu Edited October 1, 2006 by ZerBah А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 (edited) bila sinoc na nekoj zurezi, vratila se oko pola 4.. mislila sam da cu mnogo duze da spavam, ali ne mogu. sad me boli glava :( (jao sto me boli glawaaaa) Edited October 1, 2006 by medolinka For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 ustao sam pre nekih 45minuta i na'ranio sam svinje i kokosh...otisao sam da pomuzem krave i stavio sam hleb da se peche,malo kasnije cu obrati sljiva... Zaboravio si da proverish osigurache u azotari :) Ustao, treba da idem na otvoreni dan faxa, pobogu, dekan mi se obraca olololo Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 Razmisljam sta i kako, pa rek'o daj prvo da popijem jedan Sam Bodhi TOP pa cemo dalje da vidimo sta i kako. Danas lagan dan, vec imam neke planove, mozda odvozam i koji krug bajsa, nisam davno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 Juce bio sa ortacima da overimo novi duff na banovom brdu kada ono kara-banana, trebao je da se otvori 23-ceg a jos nije otvoren, kako sam se smorio posle zavrsili na nekoj nauljenoj pici (ishh perverznjaci). Iskuliracu trening ucim ko i dobar deo foruma BTW trka F1 je bila FTW! idem malo sada da seruckam na tom topiku :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 Lepo se naspawao ki chovek... imam blagu upalu na nogama... ali verujem da Ale ne mozhe da hoda olololo!!! Mission complete :DDDDD sad tjem sredim gajbu, operem neki vesh, pobacam neka goFna sas terasu, popravim ako mogu zadnju gumu na bajsu i provozam koji krug po kraju, a mozhda i dulje... a posle... resto je historija Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 Doručkovao, danas me čeka prilično radan dan, ujedno sa dosta skidanja materijala sa neta....uživancija :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 ustao sam pre nekih 45minuta i na'ranio sam svinje i kokosh...otisao sam da pomuzem krave i stavio sam hleb da se peche,malo kasnije cu obrati sljiva... daj ne prdi, nego, jel stigla ona roba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 vratio se sa treninga, istushirao se malo za komp pa na uchenjeee ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 Juce bio sa ortacima da overimo novi duff na banovom brduchekaj ti beshe stanujesh u bloku??? :) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 ustao rano - probudila me muva prijedu mi se kokice odem u nabavku ispechem se vrelim uljem sad me leva shaka boli u 3 lepe Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 huh.. tako divan dan.. nadam se da tjem uspeti nekoga da izmamim u shetnju.. :)))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 chekaj ti beshe stanujesh u bloku??? :) pa jedan ortak je sa BB pa reko aj malo da pomerimo bulje iz bloka :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 ijaooo kako mi se ne uci :))) samo bi blejala napolju .... i secala se kako je bilo dobro sinoc ;) posle nekoliko losih najzad i jedna extra dobra zurka ! :) zalim sto sam otisla ranije ... ali jebiga... grizla me savest zbog ucenja :( step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 kmeee... a mene niko neje zvao na tu extra dobru zhurku... samo me zovete kad ima neki sranje provod... dobro dobro.. ovako znam ko mi je dobar drug a ko nije :P Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 ne bih sad da se izvlacim ...ali nije bilo ni privatno ni besplatno ;) steve bug & prins thomas :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 jebote koja zhurka .. koji zhvrnjao, mjao i sve ostalo. josh ne mogu da dodjem sebi kako je megakul bilo \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 Stigoh kutji iznova, malo sam se smorio saznavsi da su ljudi spremni da kradu kesh i od svojih prijatelja :( (ne, nema direktne veze sa mnom), ali dobro, nije da to nisam znao, nego me eto, sad podsetilo. Sad planiram da zavrsim jos jedan tekst sto mi je pretekao, pa sam "slobodan". U medjuvremenu sam za drugare sa foruma okacio galeriju hostesa sa Games Convention-a u Lajpcigu, pa ako vas interesuje kako izgledaju, pravac na: http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=40347 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 ^^^ Vidim kako ovo funkcionise... Ti njima saljes slike nasih devojcica a oni tebi njihove... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 Ne salju oni meni nista, ja bio, slik'o :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 Ustao oko 10, odradio akciju sredjivanja zgrade, lepljenja neke gume na stepenishtu i menjanja sijalica po spratovima, detaljnije obishao svoj stan da vidim shta je ostalo od njega posle nesretnih stanarki, ruchao i sad svodim rachunicu koliko ce mi para trebati da dovedem stan u normalu. @Zlaja Mogu da hodam, samo mi teze ide silazak niz stepenice....ali dobro....sredicemo i to vecheras :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 imao sam ispit koji sam dobro odradio, i sad sam lepo raspolozen...mozda odem do zemunskog keja veceras, ako budem imao snage It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 stigoh u sd...kakav jebeni haos u gradu...nije dosta sto je smederevska jesen nego su danas igrali fudbal sartid i partizan...trebalo mi je vise vremena od jugova do gajbe, nego od bg-a dotle... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts