Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ustao sam pre nekih 45minuta i na'ranio sam svinje i kokosh...otisao sam da pomuzem krave i stavio sam hleb da se peche,malo kasnije cu obrati sljiva...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

bila sinoc na nekoj zurezi, vratila se oko pola 4.. mislila sam da cu mnogo duze da spavam, ali ne mogu. sad me boli glava :( (jao sto me boli glawaaaa)

Edited by medolinka

For what I’ve done

I start again

And whatever pain may come

Today this ends

I’m forgiving what I’ve done

ustao sam pre nekih 45minuta i na'ranio sam svinje i kokosh...otisao sam da pomuzem krave i stavio sam hleb da se peche,malo kasnije cu obrati sljiva...

Zaboravio si da proverish osigurache u azotari :)

Ustao, treba da idem na otvoreni dan faxa, pobogu, dekan mi se obraca olololo

Ei Aaniigoo 'Ahoot'e

Juce bio sa ortacima da overimo novi duff na banovom brdu kada ono kara-banana, trebao je da se otvori 23-ceg a jos nije otvoren, kako sam se smorio posle zavrsili na nekoj nauljenoj pici (ishh perverznjaci).

Iskuliracu trening ucim ko i dobar deo foruma

BTW trka F1 je bila FTW! idem malo sada da seruckam na tom topiku :)

Lepo se naspawao ki chovek... imam blagu upalu na nogama... ali verujem da Ale ne mozhe da hoda olololo!!! Mission complete :DDDDD

sad tjem sredim gajbu, operem neki vesh, pobacam neka goFna sas terasu, popravim ako mogu zadnju gumu na bajsu i provozam koji krug po kraju, a mozhda i dulje... a posle... resto je historija

Ujaaa greemmmliiineeee...

Oh no! We're all gonna die!!

WE'RE SAVED!!!I'm screw'd!

"Mi smo uvek tu - RUR Gerila"

daj ne prdi, nego, jel stigla ona roba?

ijaooo kako mi se ne uci :)))

samo bi blejala napolju .... i secala se kako je bilo dobro sinoc ;)

posle nekoliko losih najzad i jedna extra dobra zurka ! :)

zalim sto sam otisla ranije ... ali jebiga... grizla me savest zbog ucenja

:(

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

kmeee... a mene niko neje zvao na tu extra dobru zhurku... samo me zovete kad ima neki sranje provod... dobro dobro.. ovako znam ko mi je dobar drug a ko nije :P

Ujaaa greemmmliiineeee...

Oh no! We're all gonna die!!

WE'RE SAVED!!!I'm screw'd!

"Mi smo uvek tu - RUR Gerila"

Stigoh kutji iznova, malo sam se smorio saznavsi da su ljudi spremni da kradu kesh i od svojih prijatelja :( (ne, nema direktne veze sa mnom), ali dobro, nije da to nisam znao, nego me eto, sad podsetilo.

Sad planiram da zavrsim jos jedan tekst sto mi je pretekao, pa sam "slobodan". U medjuvremenu sam za drugare sa foruma okacio galeriju hostesa sa Games Convention-a u Lajpcigu, pa ako vas interesuje kako izgledaju, pravac na:

http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=40347

Ustao oko 10, odradio akciju sredjivanja zgrade, lepljenja neke gume na stepenishtu i menjanja sijalica po spratovima, detaljnije obishao svoj stan da vidim shta je ostalo od njega posle nesretnih stanarki, ruchao i sad svodim rachunicu koliko ce mi para trebati da dovedem stan u normalu.

@Zlaja

Mogu da hodam, samo mi teze ide silazak niz stepenice....ali dobro....sredicemo i to vecheras :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...