Guest Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 mi ne sedimo prilikom male. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 ^^nemoj generalizovati stvari.. :)) kruko pozer.. lolz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 Slike sa exkurzije,Bech 2006 new haircut! ------------- zaboravih da repliram na ovo jos odavno. mitch, super ti je zura! ;) For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 Evo jo Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 mislis mi ne sedimo prilikom male :)))))))))))))))))))))))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-3 Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 nijedna, kenjam go i onda se mazem posle :) Thats my man Free Hot Asian Girls Nude Pics Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 @kruko ma sexi si , a imas i onaj osvezicax vazduha protiv memle ;D step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 kenjam go i onda se mazem posle :) OLOLOL :=)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 zaboravih da repliram na ovo jos odavno. mitch, super ti je zura! ;) da li normalna si? Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 Fensi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 (edited) ali zura LOL LOL LOL edit:// ne učitava se zadnja slika :/ i ekstra su fotke, želeo bih da barem jednom odem tamo. Edited October 22, 2006 by Corey Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 "ovo je moja nova devojcica!" ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 auu stijo izgleda bolje nego na filmovima :) noodle: Ovo je moja nova devojcica! PMD: 'el guta ? noodle: Aha! roakutan pre podne, septapetil popodne i uvece diklofenak :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 Dobre slike stijo, jedino ne znam sto na ovoj trecoj izgledas k'o da si se usr'o? :) jel toliko hladno bilo? :) Dobri su i noodle i stator :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 brate ne nije hladno nego voli mnogo svoju jaknu i uvlachi ruke u rukave da bi opipao lepu unutrashnjost =) gg za fotke matori \o/ • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 "ovo je moja nova devojcica!" si to uzeo Pantelicev dres, priznaj 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 eh zhivote.. neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 eh patetiko moja .. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 jamaica ftw Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 eh patetiko moja .. shta cu kad sam wuss :) neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 sad sam izvalio da sam neprekidno uvlacio ruke :) I moje sve slike iz Moskve su sa uvucenim rukama :) Taka klima sta da se radi, a i ja sam to isto skapirao tek kad sam dosao pa su me svi pitali sto nisam oblacio rukavice. A onda sam im ja objasnio da jesam imao rukavice :) S tim da sam ja bio u malo hladnije doba, kad je sneg vec uveliko. Edit by Zwerko: Sta ti je kad se covek navikne da samo on koristi komp, uopste nisam skapirao da nisam ja ulogovan nego burazer, a njemu sigurno nije vise problem klima u Moskvi. I jos gledam nesto mi malo dugmica na forumu, a tek sam sad skapirao da nisam imao admin opcije. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 jamaica ftw rekao bih pskov :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 I moje sve slike iz Moskve su sa uvucenim rukama :) Taka klima sta da se radi, a i ja sam to isto skapirao tek kad sam dosao pa su me svi pitali sto nisam oblacio rukavice. A onda sam im ja objasnio da jesam imao rukavice :) S tim da sam ja bio u malo hladnije doba, kad je sneg vec uveliko. Edit by Zwerko: Sta ti je kad se covek navikne da samo on koristi komp, uopste nisam skapirao da nisam ja ulogovan nego burazer, a njemu sigurno nije vise problem klima u Moskvi. I jos gledam nesto mi malo dugmica na forumu, a tek sam sad skapirao da nisam imao admin opcije. kakvo uvlachenje, kvalitetno stavish ruke u dzepove Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 rekao bih pskov :) ja vidim jamajchansku mornaricu - a chim je mornarica tu, znachi da je vojska zauzela tu teritoriju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 pa Dragane brate sa tim kurton lonama ruke bi mi bile najmanji problem :)) pa jesi ti ronilac il' nisi ? chelichi se burazeru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts