stalja Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 Ja licno nisam tip na kome moze da se ocekuje tetovaza, suvise sam babyface :P Ali ako nekome to stoji i svidja mu se sto da ne ... Da sam malo bolje gradjen i da imam veca ramena, stavio bi tetovazu ispod vrata ... neki simbolicni tribal iz zajebancije, ali ne trajnu. Jednostavno bi probao da vidim kako mi stoji and so ... ali posto nisam, screw it ... nista gore od tetovaze na liku kome to ama bas nestoji :p Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 e to sto kaze coll,sranje je tetovaza ne nekom previse mrsavom,ili debelom liku....bas je njesra onda. Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 Svako jednog dana bude mr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 zato je trulo stavljati tetovazu....mozda za nekih 100 godina kad se budu skidale bez oziljaka i fleka. Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 dabre...na chipsiju imash "tri bAAl" tetovazhe =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 naravno, i svi koji ih stavljaju nemaju ideju sta je to kad izgovorish trajbal ali tri baal znaju ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 (edited) Ja bih najradije neku blesavu ajkulu, nasmejanu a ne ono kao besna je i ja sam besan, NEMOJ DA TE UPUCAM! Radio bih je u Tattoo Centar u City Pasazu...Kod Dekija...znam ga, dobro radi, radio je mojoj sveci 2 tetovaze....Ne znam da li zna da mi uradi ajkulu u supermenovom odelu ili nesto tako blesavo, bas kakav sam i ja! Neshto u ovom fazonu? . Edited August 24, 2006 by jasamnepismen Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 Najozbiljnije apelujem da se 50 puta razmisli pre nego se krene u avanturu zvanu tetoviranje. Prvo, ne podlezite "savetima" pametanjkovica koji vec jesu tetovirani. Nije to "kao kupio komsa los TV za velike pare pa sad predlaze i drugima da kupe isti da ne bude jedini vo". Nije to. Mnogo je gore. Ne racunajuci JNA tetovaze, ranije su se tetovirali samo cigani i kurve. A danas.... danas nije sramota biti glup, ni peder, ni gojazan, ni masan, nevaspitan, nadrogiran, tetoviran po celom telu i raditi sta god ti padne na pamet. Danas nije cudno kad otac vodi kcerku da joj ispirsuju stomak. Sve najgore smo primili sa zapada, a neke prave porodicne vrednosti smo izgubili. I nemojte se cuditi sto nam je tako kako nam je, jer smo (ste) to i zasluzili. Jedinu, ali jedinu logicnu tetovazu koju priznajem je intimna tetovaza, koja se ne pokazuje. Sve ostalo je klasican show-off i ego triping. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 (edited) Danas nije cudno kad otac vodi kcerku da joj ispirsuju stomak. Danas nije čudno ni kad otac plati ćerci silikone za 18. rođendan , Edited August 24, 2006 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 rofl. prosipanje rajchs stava preko neta. iz tvoje price proizilazi da pametan, ultra gradjen (gde je granica omg), strejt odmereni meteroseksualac sa manirima. ae lipa i da, i ja bih vodio cerku na pirsing ako bas zeli pirsing. bolje da ide sa mnom posle price o tome, nego da je vodi neko pijanu u 6 ujutru A oces li da budes tu i kad bude probavala drogu, da joj kazes koja valja? Da li znas da je gojaznost bolest koja se leci? Ti si karikirao kao da sam rekao debeo. A sta fali pametnom odmerenom heterosexualcu sa manirima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 ne znam, mozda nisam rekao.. ali istakao bih nesto: tetovaze su za nesigurne pickice. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 znas da te gotivim, ali brate, nisam znao da si toliko zatucan. brate ono, dosadno mi pa se zajebavam, nije li ti to palo na pamet? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 metalcu, nemoj da se vadis sad Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 (edited) Pa jebiga, tako je. Nisam sigurno do Edited August 24, 2006 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajkulica Posted August 24, 2006 Author Report Share Posted August 24, 2006 (edited) tetovaze su za nesigurne pickice Brate u kom si ti fazonu da mi je znati... Mi se svi lepo dopisujemo pravimo picvajz, a ti sedis u toj stolici i samo prozivas...Koji ti je moj @Jasamnepismen Nesto u tom fazonu..Thanks za ideju... lol ! editovano po 67 put Edited August 26, 2006 by Ajkulica Quote Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 Najozbiljnije apelujem da se 50 puta razmisli pre nego se krene u avanturu zvanu tetoviranje. Prvo, ne podlezite "savetima" pametanjkovica koji vec jesu tetovirani. Nije to "kao kupio komsa los TV za velike pare pa sad predlaze i drugima da kupe isti da ne bude jedini vo". Nije to. Mnogo je gore. Ne racunajuci JNA tetovaze, ranije su se tetovirali samo cigani i kurve. A danas.... danas nije sramota biti glup, ni peder, ni gojazan, ni masan, nevaspitan, nadrogiran, tetoviran po celom telu i raditi sta god ti padne na pamet. Danas nije cudno kad otac vodi kcerku da joj ispirsuju stomak. Sve najgore smo primili sa zapada, a neke prave porodicne vrednosti smo izgubili. I nemojte se cuditi sto nam je tako kako nam je, jer smo (ste) to i zasluzili. Jedinu, ali jedinu logicnu tetovazu koju priznajem je intimna tetovaza, koja se ne pokazuje. Sve ostalo je klasican show-off i ego triping. iz kog su te sela isterali!!11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 ^ Tjelavi, kad planirash bar-kod da tetovirash na vugli? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 (edited) Darka mogu da stavim samo na rame... a tebe na levi guz... poshto je desni zauzet za Zlaju... amagawd koliko ih je =O de ces onda elvisa, moku, edija, a ? a ? @topix: Često povlađivanje deci, naročito u tako očitim tinejd Edited August 25, 2006 by Predci lololo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 @pesma: Brate... ne kapiram te tvoje stavove prema zivotu,shto ga mrzish toliko ? :D Nisi mi jassan :D:D:D:D:D:D:D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 ma ljut je nisu mu dali da stavi tetovazu:) Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 @stalja kada ti budeš istetovirao system of a down na bulji :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 (edited) Jok, istetoviracu rain forest, poshto imam kedla na bulji. Edited August 25, 2006 by stalja_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 Jok, istetovircu rain forest, poshto imam kedla na bulji. Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 ili povučeš jednu liniju po sredi u fazonu ekvator,na krajeve staviš 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts