Jump to content

Tetovi

Recommended Posts

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

tetovaza je pre svega estetski element, ne mora da ima u sebi neku dubokoumnu poruku o unutrasnjem bicu nosioca, tako da ne prdite, nek' se shara ko gde hoce, sta god hoce, koji god fontom.

vise cenim kad neko uradi neku slicicu i razlog za to mu je "lepo je", nego ove sto se tripuju na kineska/gotska/arapska slova kojima je ispisano "misteriozan", "moc", "unutrasnja snaga" :P

ako ti je samo estetski element bez dublje vezanosti, onda bolje radi kanu - jer kao i svaki drugi estetski element, vrlo brzo cesh ga promeniti.

Ja imam tetovazu na listu,pukotina. sliku cu da okachim chim je budem prebacio na komp. Meni ova tetovaza ne znachi nishta,po meni je do jaja trip... ne znam... okachicu je uskoro...

@pesma: jer sam sada ja pichkica? siso. :D

@ajkulica : ako si iz bg-a nemoj da idesh u sindjel nikako...

Edited by uNkind

ONE LOVE, TJM!

www.last.fm/user/uNkindTJM

Ja bih najradije neku blesavu ajkulu, nasmejanu a ne ono kao besna je i ja sam besan, NEMOJ DA TE UPUCAM!

Radio bih je u Tattoo Centar u City Pasazu...Kod Dekija...znam ga, dobro radi, radio je mojoj sveci 2 tetovaze....Ne znam da li zna da mi uradi ajkulu u supermenovom odelu ili nesto tako blesavo, bas kakav sam i ja! [:p]