urgh Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 comandosi, to ej meni prvo plao na pamet:)) 30 sec, lol kako ste reagovali mislio sam da su enshto gadno zasrali, kada je sledece epizoda, za 5 nedelja?:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chang Li Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Sledeca ti je 11.02.2008. :D i to je predposlednja epizoda, nadam se da ih vise nece biti, ni epizoda ni sezona ... Quote e svasta Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 istina, zbog strajka nema vise snimljenih epizoda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 nek zbrzaju nesto samo nek zavrse da se ne nerviram 10 nedelja nego samo jos 2.. heroji vratite se! dajte scenaristima pare! Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 Mnogo su pocheli da jedu govna supenom kashikom...smaraju vishe... Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 kome se ne svidja ne mora da gleda, shta se muchite toliko jbt. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiper Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 @Urgh: Komandosi, komandosi haha, preduhitrio si me da odgovorim Chang Li-u za igrice :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiper Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Današnja epizoda i nije loša u odnosu na prethodne ali opet, opet, te fore kao u igricama i crtanim filmovima.. Mislim njih četvorica pobegli pored brojnih stražara i to im se krili pored nogu ispod džipa :) Niko ih nije video, smešno.. Isto fora sa ronjenjem.. Izronili su baš kod onog mesta gde je trebalo ccc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 na ovo sranje se vise cak ni ja ne lozim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiper Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Stavi spoiler sledeci put. Zašto spojler Ko nije gledao epizodu ne mora da čita topic... Epizoda je emitovana i ja mislim da je skroz ok da komentarišemo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiper Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Ima onih koji mozda jos nisu pogledali? Eh sad.. Ne treba da gledaju forum dok ne odgledaju.. Šta mogu da očekuju, da komentarišem prvu sezonu?:) Mislim meni je to bzvz ali ok, sledeći put ću pod spojler da stavim ako treba.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 12, 2008 Author Report Share Posted February 12, 2008 Realno slažem se sa Swiperom, za očekivati je da su novi odgovori u vezi nove epizode, čemu zalaženje u topic ? Inače nije mi se svidela epizoda, mnogo glupih obrta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 mozda kole ima da kaze neshto oko shtrajka, mozda neko ima da kaze neshto drugo ne vezano za trenutno epizodu, tako da ne kenjajte nego kucajte spojlere. ako bash zelite uvek mozetre da kazete shta mislite o epizodi bez preprichavanja detalja. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 tbh nisam procitao sviperov post zato sto je neko ispod napisao stavi spoiler :p inace spoiler ftw.. odoh da gledam epizodu :P Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chang Li Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 ako se ne zavrsi sve u ovoj zadnjoj ima da pobrisem sa kompa sve serijale i ne pada mi napamet da gledam nastavke .... mada ima puno stvari koje ce tesko staviti u jednu epizodu koja traje 40min .... tako da se pribojavam da cu slati mailove smrti reziserima i toj klapi :P Quote e svasta Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 dajte DL link za poslednje dve epizode koje su izbacene na net, mrzi me da kopam a ne bih opet da se zajebem sa DLom i da shvatim kada pustim fajl da je epizoda uredno sinhronizovana na shpanski... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 evo pogledao sam i ja, neshto mislim da nema leba da se ovo kao zavrshi sledece nedelje,a da se u epizodi en desi barem 10 chuda tj touch of god momenata. osim onih scena na pochetlku, kojih enma ni u igrici, ostatak wpizode je ok. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chang Li Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 (edited) evo fatboy-e link http://phpbb3.majstorbata.com/viewtopic.php?f=35&t=332 moras se registrovati ! ali tu ces uvek naci ispravne fajlove i jako dobar prevod i to za kratko vreme od emitovanja u ameriki :D... Edited February 12, 2008 by Chang Li Quote e svasta Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 imala je ova epizoda par lepih momenata koji podsecaju na gud old dejs.. ali tako neke stvari su mnogo odradjene na silu jbt..aj i da zaboravimo wolfenstein/igi efekte..kolko su zeleli da iskreiraju tbagu neku pomoc..i koliko su to glupo uradili..i onaj muceni sukre uvek mu namestaju neke glupave koske.. kao sto urgh rece mora zadnja epizoda da bude mnooooooogo dobra da bi bilo sve kolko tolko ok.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Evo ja u trenucima dosade odgledah prison break 01X01 :) Jebote odlicna serija. Sad mi je krivo sto sam bio nadrkanko pa odbijao pre da gledam. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 odgledaj prvu sezonu do kraja i nemoj dalje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 15, 2008 Author Report Share Posted February 15, 2008 Može i drugu, samo da ugasi min-dva pred kraj zadnje epizode druge sezone :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 ustvari tamo negde oko 30g minuta poslednje epizode..cim stignu do chamca gasi tv.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 15, 2008 Author Report Share Posted February 15, 2008 Ode mi pamćenje u k, mislio sam na taj deo :) glupi žutaći uvek sve pokvare!! :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 taj rad... mislim da je tad u sobu scenarista usao neki DEBELI GMAZ sa bichem i keshom do plafona i rekao OCU JOS ROBOVI... :) Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts