Jump to content

Logitech G5 vs Razer Copperhead

Corey

Recommended Posts

mogu naravno, meni je fwd talk na ventrilu.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Nije hejt, ali realno iako su oba parceta hardvera i lepa i kvalitetna nepotrebna su. Na punom sensu, preciznosti pardon, od 2000 dpi u "Widowsu"-u je nemoguce ubosti bilo sta. Ne treba vam podloga nego podmetac :) koliko lete. U igrama ako igrate na 2000 pdi mora da se sens postavi na 1 ili manje, i da se igra bez akceleracije. Ovo vazi za Q3 i slicne brze igre. Ne znam kako bi se ponasali u sporijim naslovima tipa CS-a ili WC3. Pogledajte koje glodare koriste nasi najbolji, Remedi i Zero. S kojim je misem igrao Veske? Najveca "egzotika" kod nas je "Razer Diamodback". Njega koriste bez drajvera sa klizacem u CP-u na 4,5 ili 6. To ogovara 800 dpi, ako je na 5. Nije igranje u misu, to je bila poenta. A pogotovu nije u 2000 dpi...

Edited by [oveRk1nd]
...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

pa zbog toga meni G5 i odgovara. ceo zivot sam cs igrao na sens 1 i def_fov 150 i zoom sens 0.8 sto me svrstava medju igrace cs sa najmanjim sensom. mis se savrseno ponasa u ruci i jako je pouzdan sto se tice kratkog a cestog cimanja sa snipom.

to sto se diamondback koristio sa 800dpi ranije je ko kad bi ja rekao e ranije su se koristili misevi sa kuglicom nije nam trebalo nista bolje jer smo boolje bili.

I see by your outfit, that you are a cowboy.

• 6 months later...

[vudu]Zashto bi dao na mish 100e[/vudu]

[jupi] [jupi] [jupi]

' date='Aug 27 2006, 13:55' post='857865']

Nije hejt, ali realno iako su oba parceta hardvera i lepa i kvalitetna nepotrebna su. Na punom sensu, preciznosti pardon, od 2000 dpi u "Widowsu"-u je nemoguce ubosti bilo sta. Ne treba vam podloga nego podmetac :) koliko lete. U igrama ako igrate na 2000 pdi mora da se sens postavi na 1 ili manje, i da se igra bez akceleracije. Ovo vazi za Q3 i slicne brze igre. Ne znam kako bi se ponasali u sporijim naslovima tipa CS-a ili WC3. Pogledajte koje glodare koriste nasi najbolji, Remedi i Zero. S kojim je misem igrao Veske? Najveca "egzotika" kod nas je "Razer Diamodback". Njega koriste bez drajvera sa klizacem u CP-u na 4,5 ili 6. To ogovara 800 dpi, ako je na 5. Nije igranje u misu, to je bila poenta. A pogotovu nije u 2000 dpi...

Svaka čast. Potpuno si u pravu. [claps]