Diego Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 daj link. ne mogu da nadjem na tom sajtu Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 Udri Daj ga na delu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 Ja sam uspeo 650 na Dual opticalu, jer se to racuna? :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
AyS^ Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 dual?onda je 650 : 2 :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 razer je bolji po meni... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 (edited) previse svetli i kolko sam video nema opciju za podesavanje sensa u toku igre sto je za G5 veliki + Edited August 26, 2006 by eyel Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 26, 2006 Author Report Share Posted August 26, 2006 šta je sa izdržljivošću coppera? i da li mogu da se binduju ona dva tastera sa strane kod njega? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 mogu naravno, meni je fwd talk na ventrilu. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 previse svetli i kolko sam video nema opciju za podesavanje sensa u toku igre sto je za G5 veliki + Ima i Copperhead opciju za menjanje sensa u toku igre. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 (edited) Nije hejt, ali realno iako su oba parceta hardvera i lepa i kvalitetna nepotrebna su. Na punom sensu, preciznosti pardon, od 2000 dpi u "Widowsu"-u je nemoguce ubosti bilo sta. Ne treba vam podloga nego podmetac :) koliko lete. U igrama ako igrate na 2000 pdi mora da se sens postavi na 1 ili manje, i da se igra bez akceleracije. Ovo vazi za Q3 i slicne brze igre. Ne znam kako bi se ponasali u sporijim naslovima tipa CS-a ili WC3. Pogledajte koje glodare koriste nasi najbolji, Remedi i Zero. S kojim je misem igrao Veske? Najveca "egzotika" kod nas je "Razer Diamodback". Njega koriste bez drajvera sa klizacem u CP-u na 4,5 ili 6. To ogovara 800 dpi, ako je na 5. Nije igranje u misu, to je bila poenta. A pogotovu nije u 2000 dpi... Edited August 27, 2006 by [oveRk1nd] Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 pa zbog toga meni G5 i odgovara. ceo zivot sam cs igrao na sens 1 i def_fov 150 i zoom sens 0.8 sto me svrstava medju igrace cs sa najmanjim sensom. mis se savrseno ponasa u ruci i jako je pouzdan sto se tice kratkog a cestog cimanja sa snipom. to sto se diamondback koristio sa 800dpi ranije je ko kad bi ja rekao e ranije su se koristili misevi sa kuglicom nije nam trebalo nista bolje jer smo boolje bili. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 883 na spanku sa mx510 :) Logi ftw. Inache da mi nije crkla optika na Dual-u ... Eee, to je bre mish :) Glasam za G5. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted September 1, 2006 Report Share Posted September 1, 2006 http://pajser.users.sbb.co.yu/booty.JPG GG noobs Logitech G3 :P Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 gospodo HITNO mi treba pomoc: GDE u BGu mogu da nadjem neke RAZER misheve ??? Bacite mi PM ako znate POUZDANO shop/lokaciju !!! 10X !!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 exe centar Stefane, koliko si stvari porazbijao na stolu, dok nisi dobio rezultat ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 (edited) Ja sam 13xx sa nekim najgorim logithecom starim 3 godine zaboravih print screen evo malo manje :D Edited March 6, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 [vudu]Zashto bi dao na mish 100e[/vudu] [jupi] ' date='Aug 27 2006, 13:55' post='857865'] Nije hejt, ali realno iako su oba parceta hardvera i lepa i kvalitetna nepotrebna su. Na punom sensu, preciznosti pardon, od 2000 dpi u "Widowsu"-u je nemoguce ubosti bilo sta. Ne treba vam podloga nego podmetac :) koliko lete. U igrama ako igrate na 2000 pdi mora da se sens postavi na 1 ili manje, i da se igra bez akceleracije. Ovo vazi za Q3 i slicne brze igre. Ne znam kako bi se ponasali u sporijim naslovima tipa CS-a ili WC3. Pogledajte koje glodare koriste nasi najbolji, Remedi i Zero. S kojim je misem igrao Veske? Najveca "egzotika" kod nas je "Razer Diamodback". Njega koriste bez drajvera sa klizacem u CP-u na 4,5 ili 6. To ogovara 800 dpi, ako je na 5. Nije igranje u misu, to je bila poenta. A pogotovu nije u 2000 dpi... Svaka čast. Potpuno si u pravu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts