Jump to content

pricajte

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

smoren sam, doshao sam sad sa posla... mrtqv umoran spavao sam nekih 2-3 sata ponovo... tri dana tako, na posao u pola osam do 5 kutja i sad josh moram da radim ... lkdahlskdhalsdas;jdasklhdcashlsajdal;s

jebeni smor... i josh brda sranja nekih koja su se izdeshavala... sljkahfdgvcjkas jagwuiecgwjehgbclkjwek

( [;)] )...

Everybody's got a right to be a sucker once.

danas mi je veoma _suptilno_ receno da ako ne zavrsim text za rush u roku od odmah, da ce da me pojede mrak :) tako da sam sve resurse koncentisao na to :)

Ja ti rekoh, nezgodan taj urednik, nije on ko ja ovako fin i dobar i sve. On, covece, prava zver ako ne posaljes tekst na vreme ;}

Smorio me danas dan kad sam ustao i video kishu, tako da sam ostao da pishem neke tekstove i neke mailove i slicno. Onda otisao po DVD-jeve, pa sad da recnem neke torrente, ostalo mi ladno 500MB slobodno na hardu od 120GB. I dok se to recka, da cekiram tekstove za play, svaki naravno bolji od prethodnog i kvalitetniji i sve to.

vratio se sa nekog penzionerskog stonog tenisa kojeg nisam igrao 100godina i iznenadio sam sebe koliko suxama, a josh vishe koliko sam se znojio .. horor. sada neka low intensitiy bleja na gajbi nadam se.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...