Jump to content

pricajte

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Migsha je skroz odlepio :D

ontopic: Doshao na posao posle vikenda iskljuchenog mobilnog i dochekala me katastrofa... Sedim i razmishljam kako cu jednog lepog dana da povuchem crtu i kazem zdravo ovoj firmi i nadjem neki miran i spokojan posao za iste (ili vece) pare.

А в чем сила, брат?

sad mi je malo bolje... ispovracao sam se, iskenjao sam se i pojeo sam nesto malo i popio kaficu... osecam se kao ljudsko bice :)

i dobio sam posao da zovem direktore najvecih firmu u turizmu i da im "serem" sto nisu poslali neke podatke... bitje ovo interesantan dan :)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Migsha je skroz odlepio :D

ontopic: Doshao na posao posle vikenda iskljuchenog mobilnog i dochekala me katastrofa... Sedim i razmishljam kako cu jednog lepog dana da povuchem crtu i kazem zdravo ovoj firmi i nadjem neki miran i spokojan posao za iste (ili vece) pare.

Kakvu crtu? [:D]

Danas za mene pochela shkola, razredna 'oce da mi da 6 neopravdanih zato shto me u 5ak mrzelo da idem u shkolu. Bilo prilichno zanimljivo u shkolici, trebao sam da brishem tablu a nit sam imao sundjer nit kofu nit vodu, nichega nije imalo u shkolu...omg gde je uchim. Spavao posle shkole. Mozda sad uzmem da gledam Narutoa.

.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...