AlexG Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 nema Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 meni se baš sviđaju te longlijeve tike, bar na slici.. zapravo, da imam mnogo više keša, pola lakosta bih kupio, jedna od retkih marki koja ima normalnu odeću, pocepane farmerke i roze majičice su preterano hevi i tarzanke Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 Ma jok, tarznake i roze majičice su kewl. Pitaj darijana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 ali kolko ljudi je počelo da nosi roze majice da kada ih sretnem ovih dana uopšte ne obraćam pažnju :/ fazon vidim lika nosi roze lacoste majicu, u sledećoj ulici istu takvu nosi riba....lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 (edited) Nemate vi pojma. Lacoste , Henry Lloyd , Stone Island , Burberry , Fred Perry , to su bre marke , kakav najk , najk je za dizelashe i klince. Lacoste je jedina pristupacna od gore navedenih kod nas , a i stvarno imaju super stvari , bash onako lepe , casual.Mada izgleda da Stone Island otvara radnju u BG-u na jesen , to cu obavezno da overim , oni imaju ubedljivo najbolje dzempere i majce. Inache ovo su trenutno najbolje tike , ali kao i vecina stvari koje ja zelim , moze se naci uglavnom u Engleskoj... Edited August 28, 2006 by Longleyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 (edited) najk je za dizelashe i klince. vazi Edited August 29, 2006 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajkulica Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 Bio sam u ulici kurvi ali bukvalno.... Stoje na svakom cosku po jedna... samo u tangama a gore korset "pola sise napolju a pola unutra" iako je ovde 17 stepeni i pada kisa...eto.. Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 vazi Pa realno kad pogledash , u glavnom je tako , i ja nosim dosta najk , ali to je istina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 Probudio se i ne znam sta cu sa sobom.....idem opet da spavam...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 Ale... nisht od pijanchenja pred dragstorom za sada... no kad se vratish, siguran sam da tjesh imati pregrsht shkakljivih prichica pa taman;) @topic bleja na poslu...doruchkujem uz rur i icq...jutarnje standardno...odmor je proshao ko da ga nije ni bilo... @Sa1nt CoNgR4tS!!!11 Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 primljen na novi posao:) gg:) cestitke. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 Lacoste , Henry Lloyd , Stone Island , Burberry , Fred Perry , to su bre marke , kakav najk , najk je za dizelashe i klince. dobar si mada tripujem da si ralph lauren polo liniju zaboravio :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 ustao malopre...hmm obicno mi se ne desava da ovoliko spavam...cak nisam ni kasno legao...valjda je zbog ovog usranog vremena Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 lepo se naspavao, izgleda da mi sve govori da moram da uvedem chaj kao regular uveche za ovakav odmor :) sad neka overa neta, hus i zadaci here i come \o/ • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 primljen na novi posao:) gg:) svaka chast :o)))))) neki smoir udario... nikako ne mogu da se odmorim od vikenda... ponekad se pitam shta ce mi sva ta sranja u zivotu... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 i ja se pitam zasto moram da izadjem iz kuce po ovom pljusku : ( I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 pa posle nekog vremena svi bi smo se smorili da nema tog "moranja" :) sinoc sam sa drugaricom i nekim ortacima prodiskutovala po pitanju ucenja i "studentskog zivota" dok nas je neka baba na stanici terala da joj prebacujemo flashe iz kese u kesu i da pazimo na nju dok ne dodje vozach jer se baba plasi da sama sedi u autobusu :)) inace, neverovatno koliko lik koji je rodjen istog dana i iste godine kao i ja ima slicne "fizioloske navike " :)) slusam "London calling" i skroz se slaze uz ovo kishovito vreme dok zamisljam da sam tamo.... :) a da , longley ... stvarno je smesno dati 10 ,000 za patike osim ako ti cale nije ambasador :P :)) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 #@#!!!@#@# GSP i mene degena koji nema kola a i da imam ne znam da vozim... i ki jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 evo sedim na poslu, malo sam ucio za ispit, malo sam gledao batmana, sad malo surfam. a imam i jednu ukrstenicu koja me ceka... bitje ovo dug dan :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 a da , longley ... stvarno je smesno dati 10 ,000 za patike osim ako ti cale nije ambasador :P :)) Jebiga , meni je smesno dati velike pare za nesto drugo za sta tebi nije i tako u krug... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 Umesto da svima nama koji umiremo od zhedji kupi po pivo, on baca na patike... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 pa ljubomorni smo i moramo da ga sjebemo i nabijemo mu grizu savesti da je kupio sranje patike ! :))) salim se.... blago njemu :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 najk je za dizelashe i klince. ove što si kupio, odlikuju bb? :) :p čekam nekog čoveka iz telekom da dođe da prenese isdn kutiju na drugi sprat kuće da mogu da pustim više taj adsl Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 uzeo ortaku da odradim neke papire za potkrovlje......pa posle do opstine da overim......bleja sve u svemu....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 (edited) Bio do Rodica da pokupujem stvari za more, nakupovao brdo svega.....nove vesti kazu da je u Haniotiju sve OK, sto me izuzetno raduje, sad polako pocinje priprema za pakovanje, pa idem do ortaka da se pozdravimo (putuje u Germaniju na 3 godine)......jupi jej! :D /edit @Zlaja Naravno........heh shkakljivih tema.....pricacu ti kako smo cistili mesto od pepela i poplave :)))))) Edited August 29, 2006 by AlexG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts