millanče Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 hmmm, da ti pomognem onda malo na socijalnom planu: 1. NEMOJ daviti o wowu ljude koji ga ne igraju 2. NAROCHITO NEMOJ daviti o wowu ljude koji ga extra mrze, jer im je upropastio igru koju su zaista voleli, tj wc3 jer ce te ti ljudi OPASNO mrzeti :-) Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 i 3. NEMOJ govoriti ljudima da je ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 hmmm, da ti pomognem onda malo na socijalnom planu: 1. NEMOJ daviti o wowu ljude koji ga ne igraju 2. NAROCHITO NEMOJ daviti o wowu ljude koji ga extra mrze, jer im je upropastio igru koju su zaista voleli, tj wc3 jer ce te ti ljudi OPASNO mrzeti :-) Highl1 ovde, mrzi me da se izlogujem da je wow upropastio wc3 je najveca glupost izrechena na forumu.. Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 Highl1 ovde, mrzi me da se izlogujem da je wow upropastio wc3 je najveca glupost izrechena na forumu.. e to ces morati da mi jednom objasnis malo podrobnije, nemojmo sada o tome, jer je ovaj topic vec dovoljno sishao sa teme:-) Poenta je da je qzma poceo previse da smara sa wow-om, i da to pocinje da iritira ljude, narocito one koji ne igraju wow. Slicna pojava je dokazano prisutna i u RL, gde covek coveka opasno smara ako mu prica neprekidno o necemu sto ga ne intersuje, ili sto cak i mrzi- kao sto ja npr mrzim wow, u skladu sa tim mislenjem za koje ti smatras da je glupost... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 opet ja :) kuzma smara o wow-u to stoji, jebiga.. Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 ja se sećam samo jedne njegove kolumne o wowu,o tome kako će serveri propasti....ne znam odakle vam to da on stalno priča o tome ;/ ili sam ja propustio nešto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 Mora da si propustio 10 brojeva pre i posle tog broja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 hmmm, da ti pomognem onda malo na socijalnom planu: 1. NEMOJ daviti o wowu ljude koji ga ne igraju 2. NAROCHITO NEMOJ daviti o wowu ljude koji ga extra mrze, jer im je upropastio igru koju su zaista voleli, tj wc3 jer ce te ti ljudi OPASNO mrzeti :-) 1. mogu samo da ga mrze ... 2. ja uopste nisam pisao o wow-u 3. ne igram wow, i cak mi je simpaticno sto se on toliko prima na wow, kao sto se ja primam na homeworld do dana danasnjeg ... znaci ne radi se o wow-u samo nego o celom tripu gaminga 4. propustili ste poentu price, i niste bas pratili fabulu radnje iz broja u broj ... jel obecao da ce da se posere po svakome ko nije "prav" ? 5. stvarno ne umete da citate izmedju redova :) 6. uostalom o cemu ce da pise: o globalnom zagadjenju, kad casopis obuhvata IT, na neki nacin, naravno da ce da pise o svim spoljasnjim uticajima koji uticu na tu sferu ... Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 kakv jeftin hejt ka kuzmi...ljudi misle ono sta oce o choveku koji pishe, a on samo pishe i jeste ono sta jeste i ne pokushava da bude nesto sto nije...uglavnom svako ima pravo na svoje mishljenje ma kako smeshno ono bilo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 kuzma duva lepak ! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Zar nikforlajf, i jos pat njih i dalje imaju rasprave sa kuzmanovicem i kolosom. O boze. kao da će to ikad prestati :) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 kuzma lize selotejp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 kuzmu, nick4lifea i sve njima slichne treba umotati u ogromnu loptu selotejpa, staviti u raketu i ispaliti u sunce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted August 9, 2006 Author Report Share Posted August 9, 2006 Ma boli Kuzmu dupe shta mislimo mi o njemu za ta njegova sranja on je placen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 lol najbolje da on zhivi od toga sto pishe =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted August 9, 2006 Author Report Share Posted August 9, 2006 Ali se proserava i to za pare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 (edited) Ne treba ljudi njega ozbiljno da shvate. Taj simpl hejt je u rangu maddoxa etc etc, sve je to samo da bi se malo nasmejao i vidimo se. A da smara sa wow-om to je istina ziva, al jebiga moze mu se. U sustini, svi njegovi textovi su misljenja jednog prosecnog igraca o nekim stvarima, i da ih ne pise on, pisao bi ih neko drugi. Pozitivna strana mi je sto se hrabro suprotstavlja mafiji i pljuje tako razne likove odgovorne za bedu u nasoj zemlji. Tako da ono, please stop the hate pplz. A ti Kuzmo stop with WoW texts, neki ljudi su preziveli to o cemu ti pises dok jos nisi znao sta je mmorpg... Edited August 9, 2006 by [BMF]Psycho Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Da suprotstavlja se mafiji :) LoL Meni je veci problem sto uredjuje valjda i/o port, mada nije da citam SK Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 lol sto je to problem? pa chevek ima firmu i sastavlja rachunare preko 10 godina...ono ne bi radio to da ne zna sta pishe =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 (edited) Jeb'ga, nije lako ni uređivati io port... lako je bilo pre 7-8 godina kad je 99% pitanja bilo "jel bolji intel p133 ili amd 5x86" i " Edited August 9, 2006 by voodoo_nbgd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 (edited) Sad kad se pojavio Core Duo i kad ima dvojezgarni 805 za ispod 150 evra, i dok su bili aktuelni Duron i Celeron 3, jeste. Al u vreme Bartona nije bio. Mada to nije poenta, poenta je da kuzmi treba oduzeti wow da se malo dozove pameti :) Edited August 10, 2006 by voodoo_nbgd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 raspisali ste se o kuzmi ko da je jebena paris hilton :P zovite me zatucanim, pentium je uvek bolja kupovina. Pentijum vise ne postoji ;) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 ccc vudu vidi wow kao izvor svog zla...nemoj tako dok ne isprobash ;o)) takodje, pa pre bih pisao 100 strana o kuzmi nego 1 o paris hilton zaboga gde nju nadje crni krukoslave? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Wow, Kuzmanović, Driver i Nick4Life na jednom topicu, pa moram i ja da budem ovde... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 SPAM: jebo vas Miodrag Kuzmanovic, on nema rupu ala Paris Hilton :) ajde da pricamo da li bi jebali Paris Hilton i kako i zasto i gde i tako :)))) mislim jebes Paris, ja bi jebo Leticiju :) realno ... Paris em je zrikava em nema sise :) Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts