StormScion Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 (edited) Da samo si zaboravio da napomenes da za to mora hilovati flash of light healom koji hiluje ko jedan tick rejuvenationa pogotovo sa ovim tvojim upto-om ... LOL newb ... moj flash of light lechi 1300-1400 critical sa blessing of light i oko 410 + healing ( sada imam vishe ) dok rejuvenation lechi oko 400-500 sa istom kolichinom + healinga btw retko koristim flash of light .... holy light 4.6k healing crits gg i retko mi nestaje mane ... naravno takav heal se nikad ne spamuje neko morash da bacash razlichite rankove po potrebi blablabla Edited August 3, 2006 by StormScion Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalky Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 sad ce da ispadne da loladini nadjebavaju prishtove u hilovanju m'daaaj....ovo je topic o balance specu za druida, aj' da se drzimo malo toga "A te io canto una canzone perche non ho altro..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 moj flash of light lechi 1300-1400 critical sa blessing of light i oko 410 + healing ( sada imam vishe ) dok rejuvenation lechi oko 400-500 sa istom kolichinom + healinga btw retko koristim flash of light .... holy light 4.6k healing crits gg i retko mi nestaje mane ... naravno takav heal se nikad ne spamuje neko morash da bacash razlichite rankove po potrebi blablabla Ok oces da me vuces za jezik ... sam si trazio a i rekao sam ti na drugom topiku "u are no match to meh" :D rank6 flash of light healuje 343-383, blessing of light zadnji rank daje 115 uptohealinga na flash of light sto sa tvojih 410 cini ukupno 525 uptoheala sad ide racunica (343+383)/2 + 525*0.43 = 363 + 225 = 588 sto ce reci tvoj flash of light healuje 588 sa blessing of light na meti sto krituje za 588+0.5*588=882. Ovo je bez healing light talenta u holy stablu koje sa 3/3 iznosi 12% vishe sto mu dodje 658 non crit heal i 987 crit heal. Gde si ti tacno iskopao 1300-1400 kritove i zanima me kolki ti je spellcrit chance kad automatski pretpostavljas da ces uvek kritovati ... Moja pretpostavka je da si ti te kritove mozda napravio sa zhc-om mada kad bolje razmislim zhc je 200uptoheala sto na 1.5s casttime ispadne 86uptoa od cega krit bude 129 sto dodje ukupno 1116 a ne 1400 ... E sad interesantno je kako se ovo sve poklapa sa mojim secanjima kolko nase pale sa mnogo vise uptoheala hiluju i interesantno je da ti koji igras palu to ne znas ili samo baronises i pustas muda? Ali zaboravio si da sam ja tu i da to ne prolazi kod mene :D PS: pala moze spamovati flash of light i da ne ostane bez mane ali koriscenjem holy lighta si gg osim ako nemas opak spellkrit sto nemas ako samo na int ides i btw 29.5 inta je jedan spellkrit za palu. @perun Nisi ni ti ocigledno skapirao ... druid ima vise nacina da spase metu koja je u nevolji sto na broodlordu cak najvise dolazi do izrazaja (malo sporiji ali jachi heal regrowth od flash heala i instant swiftmeld koji hiluje skoro duplo od onoga kolko pws shilduje). Sve klase u wowu su kul nisam rekao da je ijedna beskorisna ali neke su bolje od drugih u necemu i to je tako ... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 @perun Nisi ni ti ocigledno skapirao ... druid ima vise nacina da spase metu koja je u nevolji sto na broodlordu cak najvise dolazi do izrazaja (malo sporiji ali jachi heal regrowth od flash heala i instant swiftmeld koji hiluje skoro duplo od onoga kolko pws shilduje). Sve klase u wowu su kul nisam rekao da je ijedna beskorisna ali neke su bolje od drugih u necemu i to je tako ... Mortal strike - Shield>swiftmeld. Ja imam oko 20% crit sanse na holy spells, znaci svaki peti fheal daje dodatnih 25% armora tanku. Fheal je 1100 healtha minimum za 1.4 sec, do 1800 ako crituje, a mogu da ih spamujem mnogo, sa obzirom da raidbuffovan imam oko 9k mane. Sa oko 340-350 spirita sam mnogo pogodniji za Innervate nego druid, a i vise dobijam od onih 30% regena u kombatu i od Blue Dragona. Greater Heal, koji opet krituje cesto, je od 2300 do skoro 4k je 2.5 sec cast i tu je jedino druid u prednosti. Ovo je sve bez ZHCa i flaskova i slicnih stvari. I mozd da prica ko sta hoce Fade je nezamnenjiv. Svako moze da se izvlaci ako zna kako da igra, naravno. Druid nije bolji healer od Priesta. nije ni Priest bolji od druida. Ne znam sta je tebi kriterijum za dobrog healera. Koliko ko moze najvise da zabode crit heal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 (edited) mohi zhc mohi , novi libram za paladine up to 53 flash of light zhc NE DODAJE 200 NA HEALING nego 400 .... anyway te stvari sam radio sa starim zhcom koji je davao 560 healing . zaboravio si paladin talent za 12 % veci heal za flash of light , e sada je pitanje da li se to racuna pre ili posle dodavanja spell dmg itd itd btw ja kazem Znam ja sav taj theori craft i ok je sve to , ali jbg , life is cold and cruel bitch , ne radi theory craft u praksi preeevishe je varijabli u igri ... previshe ... gg no re 5 + 5 talent + 382 intelekta + 6 spell crit od geara = mnooooooogo spell crita , mrzi me da racunam . i kao sto sam rekao , samo retard moze da spamuje holy light ... to je tako debilno lepo nije kod healovanja sve u spamovanju , treba promatrati bossa gledati kada ce da udari neku metu izracunati kada ce da udari i ostaviti sebi dovoljno vremena ako omashi tu metu pa prekinuti etc etc ... nije samo poenta spamovati to je i fora kod tvoj rejuvinationa sto ti njega ne mozesh da kontrolishesh , wao super na papiru je sve to dobro i kul samo sto 90 % tog heala je overheal ! ok nekome fali 2000 hpa ti bacish rejuvination on ga izmechi za 800 padne na njega flash of light i sta ti radi taj rejuvination posle ? overhealuje kao lood u 90 % sluchajeva u velikim raidovima . theori craft ne radi u praksi ... NIKAD . btw healovao sam sve bosove do twinsa tako da znam sta pricam cisto fore radi da kazem , da mi se josh malo poveca kara . @ perun najbolja fora je sto sweeftmeld je zaboravio da pravi NAJVECI agro od svih "healing" spellova u igri ne vezano koliko ce da izlechi , tako da ono theori craft sux again i ko zna koliko josh tu fora ima koje nismo pomenuli i koje nikad necemo . ma ne mohi radi vishe heala od imp lay on hands koji udara crit heal 10500 i daje + 30 % armor na metu na 20 min koji moze da se baci sa 1mane ... druid sabija i to ;) good old mohi Edited August 3, 2006 by StormScion Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Pretpostavljam da si pome Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Sto se tice overheala, to je i pitanje skilla igraca, ali i toga koliko si uigran sa ostalim healerima. Dzaba ti sav skill ovoga sveta, ako igras sa nubovima i panicarima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaylee Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 ffs nije swiftmeld, vec swiftmeNd Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 ffs nije swiftmeld, vec swiftmeNd Ma d Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaylee Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 (edited) Kapiram, ali... Evo knjigu pise druid Mohi iz magicnog grada Darnasusa .. :D (za one sa jefitinijim ulaznicama, pise kilometarski post ) :D Edited August 3, 2006 by shaylee Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Mortal strike - Shield>swiftmeld. Ja imam oko 20% crit sanse na holy spells, znaci svaki peti fheal daje dodatnih 25% armora tanku. Fheal je 1100 healtha minimum za 1.4 sec, do 1800 ako crituje, a mogu da ih spamujem mnogo, sa obzirom da raidbuffovan imam oko 9k mane. Sa oko 340-350 spirita sam mnogo pogodniji za Innervate nego druid, a i vise dobijam od onih 30% regena u kombatu i od Blue Dragona. Greater Heal, koji opet krituje cesto, je od 2300 do skoro 4k je 2.5 sec cast i tu je jedino druid u prednosti. Ovo je sve bez ZHCa i flaskova i slicnih stvari. I mozd da prica ko sta hoce Fade je nezamnenjiv. Svako moze da se izvlaci ako zna kako da igra, naravno. Druid nije bolji healer od Priesta. nije ni Priest bolji od druida. Ne znam sta je tebi kriterijum za dobrog healera. Koliko ko moze najvise da zabode crit heal? Kao sto rekoh swiftmeld hiluje duplo vishe nego pws shilduje stoga mu dodje na isto + vise druida moze da swiftmelduje istu metu samo treba reaplyovati hot a instant je moguce dva druida ... consume rejuvea i regrowtha stoga kao sto rekoh druid ce pre spasiti tenka nego prist ... 350spirita je smesno i druid ih ima ja mislim u stormrage + staff od panther bossa sa spi enchantom. Neki nasi pametni pristovi su imali oko 500 spirita sto je vetj impozantno i tako se prist treba igrati al jbg vecina se lozi na upto zato sto su glupi ... I to sto druid moze da baci innervate na tebe je njegova dobra volja ako iskoristi innervate na sebe duze ce moci i bolje da hiluje kao sto rekoh nije vam smetalo da do juce pricam kako je prist bolji al vam smeta sad kad dadose druidu swiftmeld da pricam kako je druid bolji ... mohi zhc mohi , novi libram za paladine up to 53 flash of light zhc NE DODAJE 200 NA HEALING nego 400 .... anyway te stvari sam radio sa starim zhcom koji je davao 560 healing . zaboravio si paladin talent za 12 % veci heal za flash of light , e sada je pitanje da li se to racuna pre ili posle dodavanja spell dmg itd itd btw ja kazem Znam ja sav taj theori craft i ok je sve to , ali jbg , life is cold and cruel bitch , ne radi theory craft u praksi preeevishe je varijabli u igri ... previshe ... gg no re 5 + 5 talent + 382 intelekta + 6 spell crit od geara = mnooooooogo spell crita , mrzi me da racunam . i kao sto sam rekao , samo retard moze da spamuje holy light ... to je tako debilno lepo nije kod healovanja sve u spamovanju , treba promatrati bossa gledati kada ce da udari neku metu izracunati kada ce da udari i ostaviti sebi dovoljno vremena ako omashi tu metu pa prekinuti etc etc ... nije samo poenta spamovati to je i fora kod tvoj rejuvinationa sto ti njega ne mozesh da kontrolishesh , wao super na papiru je sve to dobro i kul samo sto 90 % tog heala je overheal ! ok nekome fali 2000 hpa ti bacish rejuvination on ga izmechi za 800 padne na njega flash of light i sta ti radi taj rejuvination posle ? overhealuje kao lood u 90 % sluchajeva u velikim raidovima . theori craft ne radi u praksi ... NIKAD . btw healovao sam sve bosove do twinsa tako da znam sta pricam cisto fore radi da kazem , da mi se josh malo poveca kara . @ perun najbolja fora je sto sweeftmeld je zaboravio da pravi NAJVECI agro od svih "healing" spellova u igri ne vezano koliko ce da izlechi , tako da ono theori craft sux again i ko zna koliko josh tu fora ima koje nismo pomenuli i koje nikad necemo . ma ne mohi radi vishe heala od imp lay on hands koji udara crit heal 10500 i daje + 30 % armor na metu na 20 min koji moze da se baci sa 1mane ... druid sabija i to ;) good old mohi rank6 flash of light healuje 343-383, blessing of light zadnji rank daje 115 uptohealinga na flash of light sto sa tvojih 410 cini ukupno 525 uptoheala sad ide racunica (343+383)/2 + 525*0.43 = 363 + 225 = 588 sto ce reci tvoj flash of light healuje 588 sa blessing of light na meti sto krituje za 588+0.5*588=882. Ovo je bez healing light talenta u holy stablu koje sa 3/3 iznosi 12% vishe sto mu dodje 658 non crit heal i 987 crit heal. Moja pretpostavka je da si ti te kritove mozda napravio sa zhc-om mada kad bolje razmislim zhc je 200uptoheala sto na 1.5s casttime ispadne 86uptoa od cega krit bude 129 sto dodje ukupno 1116 a ne 1400 ... Znaci za pocetak nauci da citas. Jedino se zajebah za zhc 200uptodmga a 400uptoheala. Pritom ti racunas trinkete za heal? LOL pa ok ja imam zhc i onaj od zmajeva za 350uptoheala i stekuju se znachi DRUID HILUJE 5-6k non crit i 7-8k crit ??? pa o cemu vise da pricamo mislim druid je imba zamisli ... Dalje voleo bih da me prosvetlis gde si to iskopao da swiftmeld radi vise agroa nego bilo koji drugi heal koji hiluje za istu kolicinu? To sto rejuve ne mozes kontrolisati je zbog retardiranih igraca koji na primer na ctraidu ne ukljuce da vide hotove drugih klasa pa onda neko preko mog rejuvea hiluje i dalje metu kojoj fali 20% zato sto je ili glup il se lozi u svakom slucaju ja sam svoj deo odradio bacajuci rejuve na tu metu dok ovaj ko posle toga hiluje overhiluje i baca manu ... btw isto tako ti sa klasicnim hilom isto overhilujesh i to mnogo ... overheal se ne moze izbeci ma kolko mikrovao i jeo govna i interaptovao kast. Sto se tice librama ... pa ima i druid rejuve idol ... jebe mi se sta imas sta nemas ja racunam kolko si rekao uptoa da imash ... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Odoh da igram BGs. Druid je bolji healer od Priesta. I '.' :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
salac Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Odoh da igram BGs. Druid je bolji healer od Priesta. I '.' :D E nije! :D ps. sad cu da iscimam burazera da ti se pridruzi, neka bije novim 2h-erom hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 ja sma jednom prilikom bio #7 na healer listi... od 20 igracha. samo treba da napucam +35rage/bandage when healing myself something something... i mislim da mogu da doguram do #5 kod healera... shta vi ne mislite? ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Mozes i prvi da budes, nije neobicno uopste. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 (edited) Mohi pacove ja sam samo rekao da ja mogu da napravim 1400-1500 fol , to je sve ti si rekao da ne mogu i preskocio ne samo zhc kao trinket sot si rekao 200 a ne 400 nego libram i talente za 12 % healovanja , end of story . za swiftmend sam procitao na forumu blizzardovom bio je topic zvao se swiftmend wtf i tu je spomenuto da pravi najveci agro . u ovo ostalo necu da udjem bash me briga da li je priest bolji od druida ili nije moj stav je da jeste ali dobro tvoja je stvar da mislish kako mislish , ja sam samo rekao za flash of light sta sam mislio i cisto te opovrgao u vezi sa tim da ja ne mogu da napravim onolike flash of light kao sto sam rekao . Uostalom uvek je tako bilo sa tobom ti nemash judgement ti nemash herald of woe , ti ne igrash wow ni 2-3 dana etc etc svaki put sam te opovrgao i stvari se ne menjaju . sto se tiche rejuviantiona moja poenta je bila , koliko ja znam ti ne mozesh da kontrolishesh njega znachi ti bacish to na metu i ako se ona zalechi sve ostalo je overheal , kao sto sam objasnio np magu fali 2000hpa ti bacash rejuvination i on se lechi za 400 prvi tick posle toga prist ga izlechi za 1500 i sve ostalo sto sledi je overheal i tako je u vecini sluchajeva + sto kosta 360 mane sto je poprilichno .+ swiftmend trazi 20 % base mane sto bi doshlo negde oko 300-500 mane ? nebitno samo ispravljam tvoje greshke u vezi sa paladin sposobnostima , nikad nisam rekao da paladin bolje lechi od priesta i druida , sto se mene tiche onu su debelo bolji . end of story Edited August 3, 2006 by StormScion Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Samo jedna stvar, ako je mag u sranju, neće Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 da ali da li mishlish da neko proverava dali taj neki mag ima rejuvination na sebi i da proveri cak da li ce rizikovati da nesto 1 shotuje maga ? nop i dont think so Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Mohi pacove ja sam samo rekao da ja mogu da napravim 1400-1500 fol , to je sve ti si rekao da ne mogu i preskocio ne samo zhc kao trinket sot si rekao 200 a ne 400 nego libram i talente za 12 % healovanja , end of story . ss gmizavche poenta nije bila kolko ko moze max da izhiluje tako da vrati penis u gatje. Poenta je bila dal je i kolko flash of light koristan generalno a ne jednom u 3 minuta ... za swiftmend sam procitao na forumu blizzardovom bio je topic zvao se swiftmend wtf i tu je spomenuto da pravi najveci agro . Procitao i ja na wow forumima da druid ima blink... u ovo ostalo necu da udjem bash me briga da li je priest bolji od druida ili nije moj stav je da jeste ali dobro tvoja je stvar da mislish kako mislish , ja sam samo rekao za flash of light sta sam mislio i cisto te opovrgao u vezi sa tim da ja ne mogu da napravim onolike flash of light kao sto sam rekao . Uostalom uvek je tako bilo sa tobom ti nemash judgement ti nemash herald of woe , ti ne igrash wow ni 2-3 dana etc etc svaki put sam te opovrgao i stvari se ne menjaju . Kad sam te napusio za judgement imao si dva dela istog a postovao si sliku iz modelera sa full judgementom i how-om koji takodje tad nisi imao. Nisi ti dechko nista opovrgao poenta je bila pala koji ne ostaje bez mane flash spamom i kolko je onda taj flesh spam koristan posto hiluje malo vise od rejuve ticka sto je zalosno ... sto se tiche rejuviantiona moja poenta je bila , koliko ja znam ti ne mozesh da kontrolishesh njega znachi ti bacish to na metu i ako se ona zalechi sve ostalo je overheal , kao sto sam objasnio np magu fali 2000hpa ti bacash rejuvination i on se lechi za 400 prvi tick posle toga prist ga izlechi za 1500 i sve ostalo sto sledi je overheal i tako je u vecini sluchajeva + sto kosta 360 mane sto je poprilichno .+ swiftmend trazi 20 % base mane sto bi doshlo negde oko 300-500 mane ? Lepo sam ti rekao za ovo, a i Lurdusami je ponovio dole ispod. Ako ja na metu kojoj fali recimo 30% hpa bacim rejuve i neko na pola mog rejuvea doticnu metu zahiluje do kraja on je overhilovao i on je vejstovao manu ako naprotiv hilujemo metu koja ima agro velike su sanse da ce taj rejuve tick ipak izhilovati nesto tj iste su sanse kao i dal ce tvoj holy light izhilovati posto je rejuve tick na svake 3s a hl 2.5s. Tu dodje malo skill na delo, skill kojim ocigledno oskudujes ... kod mene je lepo podeseno da vidim rejuve regrowth i renew na svima u raidu na ctraidu i ako je neki druid ili prist vec HOT-ovao metu koja nema agro ja necu overhilovati i trositi manu. Cak sam pizdeo na moje druide dok sam im bio cl kad sam na onom govnetu od addona sto pokazuje duration buffova i debuffova vidjao da svi bace po rejuve na istu metu i sl ... nebitno samo ispravljam tvoje greshke u vezi sa paladin sposobnostima , nikad nisam rekao da paladin bolje lechi od priesta i druida , sto se mene tiche onu su debelo bolji . end of story Opet retji da si promashio poentu zato sto previse gledas svoju kitu? Prica je bila pali ne nestaje mane kad koristi flash of light ko shamanu al zato shamanov lesser healing wave hiluje ko pristov flash heal oko 1k dok palin flash of light hiluje u osnovi za 370 a sa blessingom za tipa 410 tako da je receno da pali kad spamuje ne nestaje mane ali kolko je u stvari koristan kad spamuje sa tim bebetjim hilovima je druga prica. Btw dobro je sto nisi racunao i power infusion za taj tvoj imba flash of light ... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Mohi i SS....get a freakin' room. Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Mohi i SS....get a freakin' room. Ti idi. Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 and a bloody metar.... ! ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Mohi i SS....get a freakin' room. Aj sa nama :D prebijemo ss-a i onda prcamo skubu zajedno :D OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 sise.. netjete na pivo samnom :( ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Nema piva...nema mene. A Mohi, iskreno, SS bi te razbio... On je super teshka kategorija. Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts