Jump to content

aj nid help

bilinac

Recommended Posts

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pa shto niste zvali da mi javite da se prica o druidima da odem u net kafe u budvi :P

Pre petcha u kome je innervate postao skill a umesto njega ubacen swiftmend je prist bio bolji hiler od druida. Sad je druid bolji.

Instant heal u mom slucaju za 1600 svakih 15s, instant heal za 3400 svakih 3 minuta ... dupli mana pool (innervate) > priest ...

priest u osnovi statova ja mislim ima 500-600 vise mane od druida dok je tier1 i tier2 druidska oprema mnogo bolje od pristovske ... vise uptoa i vise mps-a a otprilike slicni statsi jedino zasto je druid pre bio losiji od prista je pristov flash heal ali to vise nije slucaj kad se swiftmend pametno koristi

U svakom slucaju druid najbolje ide u kombinaciji sa nekim sekundarnim hilerom ... pala ili shaman recimo samo zato sto ne moze da rezuje ceo parti ...

Elem sad za balance ... ovde vecina prica o plavoj opremi ... pa nije ni magovska/lokovska plava oprema nista bolja od balance plave opreme. Leather balance oprema postoji i ok je ali naravno da ce se na nekim mestima podudarati sa ostalim caster klasama ... uglavnom za prstenje, oruzje, neckove i sl. Sve u svemu ako nekom magu/loku smeta sto druid oce kasterski item neka to ospori necim drugim zato sto i jedan i drugi imaju pravo na te iteme posto su ih "zaradili" i imaju dkp za njih. Poenta svega na kraju je da niste videli pola leather casterske opreme koja postoji vec kenjate napamet na osnovu onoga sto ste videli a to je dve ipo instance. Tolko sto se tice balance opreme, sad dolazimo do balance speca koji je po dpsu malo loshiji od frost maga. Pogledajte talente malo i videcete da je sve sto treba tu. Sad su doduse poprilicno bafovali frost maga ali jedino sto je isti imao pre, a sto druid nije je 50% vise shanse za krit na frizovanu metu ali opet mag nema 0.5s brzi kast posle krita itd itd sad tu dolazi i ono govno sto kad se nastekuje 5 puta daje 10% vise sanse za krit al opet mogao bi druid da se drzi sa dpsom ... Slicno je i sa shadowbolt spam worlokom ...

I tako mrzi me sad da pisem vise ali .... druid mejn a igro prista i locka altove da ne pominjem sto sam od ortaka igrao sve klase lvl60+epic koje postoje u igri ...

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

da slazem se u ahn quiraju postoji krsh bolesnih leatehr stvari i to isto toliko za feral druida koliko i za balance druida :) kapa od one 3 noob bube na pocetku za feral je mislim i ima sartura i frankis mislim lepe leather balance drops etc etc ... isto i za naxx vazi ... tako da ono uoste fullmanakin nije za bacanje ;) kao sto sam govorio oduvek je lepo biti svestran tako da je lepo imati i shadow priesta u guildu i feral druida i balance ... etc etc

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

A kad se kaze 'healer' misli se na nekogas ko leci u 5man, 20man, 40 man instancama...ili mozda u PvPu...u ABu ili WSGu?

Sta to znaci bolji healer? Da ce biti prvi na healing metru?

Glupo je pricati o takvim stvarima, tesko da ce u iole ozbiljnijoj igri biti samo priestovi ili samo druidi ili samo shamani ili samo pale u raidu. Fora i jeste u tome da se klase, pa i healerske, dopunjuju.

Nema najbolje healer klase, isto kao sto nema najbolje DPS klase.

mohi, nemash pojma tjuti!

noobe

[:D] olololo

( [;)] )...

Ti tjuti dobio sam te sa lvl54 alt shadow pristom a bio si lvl60 vetj ko zna kolko dugo ... :D

A kad se kaze 'healer' misli se na nekogas ko leci u 5man, 20man, 40 man instancama...ili mozda u PvPu...u ABu ili WSGu?

Sta to znaci bolji healer? Da ce biti prvi na healing metru?

Glupo je pricati o takvim stvarima, tesko da ce u iole ozbiljnijoj igri biti samo priestovi ili samo druidi ili samo shamani ili samo pale u raidu. Fora i jeste u tome da se klase, pa i healerske, dopunjuju.

Nema najbolje healer klase, isto kao sto nema najbolje DPS klase.

Eh evo klasike ... perun je prist i odma se nashao uvredjen ...

Shto ja nisam pre druid rewampa govorio kako je druid bolji hiler vetj sad to govorim? Zato shto realno sagledavam chinjenice. To kako neko igra neku klasu mene ne zanima ja kazem da druid tehnicki sad jeste bolji hiler iako je recimo komplikovaniji za igru tj noob player ce bolje hilovati sa pristom ali tje zato imba player bolje hilovati sa druidom. Verovatno ces se i ovde naci uvredjen al samo cu te pitati dal je lakse hilovati sa 1.4s hilom ili 3s hilom i dal je lakse konzumovati rejuvenation na zadnjem ticku od bacanja pw-shield-a. Tako da no offence ali trenutno ce dobar igrac bolje hilovati sa druidom nego sa pristom.

Btw ima najbolje dps klase ... rogue ... al to je druga i duga diskusija koja bi verovatno bila propracena flejmom ...

Ti tjuti dobio sam te sa lvl54 alt shadow pristom a bio si lvl60 vetj ko zna kolko dugo ... :D

flejmom ...

to se nikad nije desilo, i ako se desilo verovatno mi je lagovalo... a i nema dokaza! [:D]

( [;)] )...

Everybody's got a right to be a sucker once.

za druida i prista ne znam posto druida nisam nikad igrao

a za najblju dps klasu se slazem ,to je rogue

oni ce uvek biti na vrhu dmg done liste ako nije tako onda l2p nubovima koji ih igraju :-)

nijedan mage ne moze da pravi toliko konstantan dmg koliko rogue moze da lupa npr backstab sve vre :-) sa dobrom opremom i criticalima je gg za dmg

Uvek sam pricao i uvek cu pricati, dobar shadow priest moze da outdmguje svaku klasu.

Za to ima vise razloga, Shadowform(+15%), Shadow talenat(+10%), shadow vulnerability(+15%). To je vec +40% dmg samo od pristovih talenata(a postoje i CoS i onaj dodatni shadow dmg kad lock opali critical po mobu).

Samim tim, priest ima veliku pocetnu prednost, jos ako igrac zna da odigra kako valja i treba, nece silaziti sa vrha dpsa.

Ako budem imao prilike, kad nabijemo BWL na farm, preci cu na shadow, pa cu pokazati sta sam mislio.

... oh bozhe neo ... sto ne tjutish pametniji si ...

Postoji i sander i itemi koji spustaju dodatno armor mete sto povetjava rogu dps ... nije u tome poenta lock moze da nabije veci % dodatnog dmga ... konkretno shadow mastery 10% + demonic sacrifice sukube 15% + 10% na curse of shadow ili umesto shadow masterija imp shadowbolt i ruin sve u svemu mnogo vishe dps skilova pritom prist ima dva skila za dps od chega jedan radi "high amount of agro". A sad na sve to dodas da ni prist ni mag ni lock ne mogu trajno da skinu agro i samim tim nemaju nacina da teorijski naprave vishe dmga nego sto tenk napravi agroa (fade je privremeni agro reduce).

Uvek si ti pricao i uvek ces pricati ali nikad nisi imao pojma ... mislim jest da vredjam al ponasas se tako nadobudno a lupetas gluposti ... Poenta shadow pristove imbanotje je skup skilova i pametno kombinovanje a ne imba dmg samim tim je on imba za pvp a za dmg je ok al nish posebno konkretno dobar mag i lock bi trebalo da ga prejebu a da ne pominjem rogove i mozda hante ...

Eh evo klasike ... perun je prist i odma se nashao uvredjen ...

Tesko da se vredjam zbog icega u WoWu. I uopste ja ne kazem da je Priest bolji healer od Druida. Samo kazem da nema najboljeg healera. [:)]

Da je tako kako vi kazete, ne bi ni postojalo ovoliko klasa, vec samo jedan healer, jedan DMG dealer i jedan tenk.

I druid i pop imaju svoje prednosti i mane, a stavljati ih na vagu pa gledati ko je bolji je glupo, jer mnogo zavisi od situacije i od fajta.

Tesko da se vredjam zbog icega u WoWu. I uopste ja ne kazem da je Priest bolji healer od Druida. Samo kazem da nema najboljeg healera. [:)]

Da je tako kako vi kazete, ne bi ni postojalo ovoliko klasa, vec samo jedan healer, jedan DMG dealer i jedan tenk.

I druid i pop imaju svoje prednosti i mane, a stavljati ih na vagu pa gledati ko je bolji je glupo, jer mnogo zavisi od situacije i od fajta.

Mnostvo klasa je tu da bi igra bila raznovrsnija. Ne vidim zasto je glupo vagati sposobnosti nekih klasa? Objasni mi u koje recimo dve tuche je jedan hiler bolji a u ovoj drugoj ovaj drugi bolji?

Mohi, kao sto sam rekao, videces. Samo da se stabilizujemo na nefu.

Sta tju videti? Da su vam rogovi retardirani? Ja znam roga koji je nosio nekoliko bloodfang-a i 1.7s speed sword u mainhandu i to pre normalizacije instant udaraca ja mislim ... Oces mi dokazati nesto ako njega outdmgujes?

Mnostvo klasa je tu da bi igra bila raznovrsnija. Ne vidim zasto je glupo vagati sposobnosti nekih klasa? Objasni mi u koje recimo dve tuche je jedan hiler bolji a u ovoj drugoj ovaj drugi bolji?

Sta tju videti? Da su vam rogovi retardirani? Ja znam roga koji je nosio nekoliko bloodfang-a i 1.7s speed sword u mainhandu i to pre normalizacije instant udaraca ja mislim ... Oces mi dokazati nesto ako njega outdmgujes?

Opa vratio se 'zli WSG zastavnik' :D

Evo da ti kazem gde je priest bolji - u pvpu kao healbot opasnog tenka...moze da mu baci shield zlu ne trebalo (da da da gledace da to izbegne kad god moze), moze da ga uzasno brzo hiluje i ako bas zagusti da baci fear.

U pve-u tj end game instancama (sve si ih prosao nemam sta da ti pricam) priest je opet od neprocenjivoh znacaja zbog shield-a i extremno brzog i mocnog heala - dzaba tebi droodovsko imba igranje i nepogresiv osecaj za tajming kad neki veliki zli boss opauci 2-3 brza crita na Mtu. Shaman i pala naravno pomazu ali kod jako dugih fajtova ostajemo bez mane - uvek bilo i bice.

Isto tako zaboravio si jednu stvar - perun i ja igramo hordu i nemamo cleansing, pa je priest nezamenljiv zbog decursovanja.

Ukratko toliko.

poz. i uzivaj u odmoru :) (ako si jos ucek na moru)

Nisam vishe na moru uzasan smor :| stoga i hejtam malo da rilisujem negativnu energiju

elem pala ne ostaje bez mane al opet igrash hordu stoga da ti oprostimo ...

Kao sto rekoh brzi hil je prednost ako je igrach nub pa ne ume da tajmira hil btw regrowth sa pravilnim talentima hiluje po istoj ceni mane kao i flash heal ali vise a malo sporije tj ... posto su velike sanse da krituje tj skoro uvek to je 2k+ za 1.8s casta itd itd + hot nakon toga al ajd toga nema ako se spamuje ... ali svaki skilled druid ce ga retko koristiti posto ima mnogo boljih nacina ...

Jedino rispekt za shield u pvpu zato sto protivnicki warovi ne dobijaju rage kad udaraju u isti ali opet u pvpu zavisi sve od toga protiv koga idesh ... tu vec ima razlike tj prist je bolji protiv nekih kombinacija klasa a druid protiv drugih posto klase nisu pojedinacno izbalansirane za pvp ... tako je recimo pala+war ultimate kombinacija iako pala nije dps a i nije najbolji hiler ...

Za dispell ok za hordu je prist tu nezamenjiv mada i neki warlock sa malo mozga i skilla moze da odigra tu ulogu da bi prist mogao da se skoncentrise na heal al ajde :D

Nisam vishe na moru uzasan smor :| stoga i hejtam malo da rilisujem negativnu energiju

elem pala ne ostaje bez mane al opet igrash hordu stoga da ti oprostimo ...

Blago pali! Meni bogami mane nikad dosta, a gutam potove ko nenormalan.

Generalno sam ciljao na sav onaj spirit koji pali i samanu ne sluzi nicemu, BoW/JoW i mana tide koji su ni prineti innervate-u (JoW jos i nekako, mana tide nikako), evocationu/mana kamenju i popovskom combat mana regenu - ovaj zadnji na duze staze ofc.

Eto toliko, da ne razradjujem dalje komboe sta/gde/kako, nisam igrao ni druida ni popa, samo pricam o utiscima i onome sto sam video sa strane.

ae zdravo!

Pala pored svega toga ima judgement of wisdom od kog benefituju svi pa onda ima seal of wisdom i blessing of wisdom koji si pomenuo a na sve to svaki put kad krituje sa hilom vraca mu se mana koju je potrosio na taj heal tj ne kosta ga taj heal nish mane + svaka tri minuta ima da upali 100% krit na sledeci heal stoga pale idu na crit sa spellovima ... tako da pala ako koristi samo flash heal ne ostaje bez mane e sad druga prica je sto mu treba naramak uptoa da bi taj flash heal bio koristan ...

jbg shaman je sranje :D :P

I druid ima isti procenat spirit regena dok kastuje kao i prist. 15% u talentima i 15% na tri dela stormragea mana regena dok kastuje.

Btw mana se regenuje u kombatu za razliku od hpa ali postoji pravilo od 5 sekundi ... a to je 5 sekundi nakon zavrshetka kastovanja spella nema spirit mana regena osim kod prista druida i maga na talentima/opremi.

dobar pala je jedina klasa koja healovanjem ne moze da izgubi manu <333

necu da ulazim u duskusiju druid vs priest , samo cu da kazem , specijalizacijom paladin svaki put kada udari critical heal dobije manu nazad + na svaka 2 minuta ne tri kao sto je rekao mohi ima da baci spell koji pravi sledecu magiju 100 % crit .

glavne stvari :

btw judmnget of wisdom = 50 % shanse kada metu pogodi neki spell ili melee hit da dobije 59 mane nazad

blessing of wisdom = 40 mana / 5 sec

gg no re

int= vishe mane vishe kritikal shanse ( 28.5 intelekta = 1 spell crit )

+ healing

mana/5 sec

imba nabio sam 82 mana / 5 sec gear sa 410 + healing <3 ja sam kul i porasla mi je pisha josh malo

ok sada se vratite na druid vs priest dok ja ne nabavim neke grickalice , vrati se mohi mora da bude zabavno ;)

Edited by StormScion

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

dobar pala je jedina klasa koja healovanjem ne moze da izgubi manu <333

Da samo si zaboravio da napomenes da za to mora hilovati flash of light healom koji hiluje ko jedan tick rejuvenationa pogotovo sa ovim tvojim upto-om ...

imba nabio sam 82 mana / 5 sec gear sa 410 + healing <3 ja sam kul i porasla mi je pisha josh malo

LOL newb ...

Edited by mohican

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...