Dreadlord Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Usput budi recheno nashli su se, poshto AMD ima problem sa temperaturum a iz dana u dan chujem sve vishe prituzhbi i na temperaturu ATI-ja... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 yes yes, and pigs do fly ! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 ma da propasce ;)) ko i pre par godina kad su radili na 90+ stepeni :) sa kuler(ima) btw :)) Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 Usput budi recheno nashli su se, poshto AMD ima problem sa temperaturum a iz dana u dan chujem sve vishe prituzhbi i na temperaturu ATI-ja... To sa temperaturom vi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 Stvarno, amd sada nema frke sa temperaturom, barem sto se tice ovh klasicnih a64ki... moj athlon 3000+ s754 retko prelazi 40 stepeni, a nemam ni dodatnih ventilatora... E sad TB jezgra jesu bila muka sto se tice temperature, ali ona su vec proslost- sada samo da se nadamo da ce ovako ati i amd biti konkurentniji, a sto je konkurencija jaca, bolje za nas, vise kvaliteta za manje pare=weeeeee!!!! Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 Palomino jezgra su se grejala, ne TB. ;) Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 jebiga, onda je moj ortak imao opasan problem sa coolerom, jer je njegov cpu bio extra vreo (i do 70+)... ali poenta je da su novi dobri... a sa ovim svojim sam bash zadovoljan... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 ^word. barton 2600+ imam overklokovan sa box kulerom na 3200+, zarez, tri (3) stepena je podignuta temp u odnosu na nominalnu ... Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 Jedno noob pitanjce. Zasto AMD do sada nije bi u stanju da pravi sopstvene cipsete za svoje procesore nego mor ada kupi ATI-a??? Ljudi imaju i znanje i svoje pogone i gde je problem? Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 Nemaju mozgove za to Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 Imao je AMD sopstvene čipsete, al su svojevremeno bili gori i od VIA-e, pa vi vidite koje je to sranje bilo :) Da nije bilo nForce-a, sad bi in Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 ' date='Jul 31 2006, 15:15' post='842997'] Jedno noob pitanjce. Zasto AMD do sada nije bi u stanju da pravi sopstvene cipsete za svoje procesore nego mor ada kupi ATI-a??? Ljudi imaju i znanje i svoje pogone i gde je problem? Imao je AMD sopstvene čipsete, al su svojevremeno bili gori i od VIA-e, pa vi vidite koje je to sranje bilo :) Da nije bilo nForce-a, sad bi in Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 nisi normalan, kad je teac krenuo da propada, kupio ga, bese ASUS? brze, bolje, vece ?! i sad je sve kool -_- :) sadanji teac nije ni T od matorog teac-a.... ja jos uvek imam matoru seriju , koja i dan-danas guta sve sto mu das... sadasnji ne moze da procita bre ni 20% sta ovaj moze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 nisi normalan, kad je teac krenuo da propada, kupio ga, bese ASUS? brze, bolje, vece ?! i sad je sve kool -_- :) LG je kupio Teac, ne Asus i to samo da bi jedno vrijeme mogao da ljudima uvaljuje svoje proizvode sa Teac imenom. Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 pa tad je teac kao brand propao, kad su lepili teac na lg trash rezace, secam se toga dobro. Poslednja zaista dobra stvar shto je izbaco je W540E a to je bilo davvvvnoooo. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragman Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Moj Barton 2500+ se krece stalno 0d 63-70C, i sve normalno funkcionise vec skoro 2 godine... A sto se tice spajanja ATi-ja i AMD-a, mislim da je mac sa dve ostrice! Promenio sam 4 ati kartice i najzadovoljniji sam prvom sto sam imao (ati sdr 7200)-karticom koju je bas izdao kanadski ATi (a ne asus, gygabite ili dr. koji su kupili licencu). Videcemo da li ce napredovati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 A zasto je spajanje amd i ati-ja mac sa 2 ostrice?? Mislim odakle vama te zakulisne informacije? Znate nekog u amd i li atiju? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragman Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 A zasto je spajanje amd i ati-ja mac sa 2 ostrice?? Mislim odakle vama te zakulisne informacije? Znate nekog u amd i li atiju? Ne, nazalost ali znam kakve je ati pre kartice proizvodio i kakve je imao performanse (naravno, za to vreme) a kakve sad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 Kakve? mislim promenio sam i atjja i nvidia vise nego gatja :) kolko para tolko muzike nekad malo bolja nvidia, nekad ati i to je to. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragman Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 Kakve? mislim promenio sam i atjja i nvidia vise nego gatja :) kolko para tolko muzike nekad malo bolja nvidia, nekad ati i to je to. Mislim na vreme kada je jedini ozbiljniji konkurent atiju sdr 7200 (tada najjacoj kartici) bio geforce2 koji je bio 1000 slabiji+ati nigde nisi mogao da nabavis (sem preko grane)... A sada je nvidia jaca od ati-ja. Nego, ok svako ima drugacije misljenje. Ali sada bih bre nvidia pazario posto me je ati razocarao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 Ma sve je to ok 9800/9600 su kidali 5900/5600 sad 7900 "kida" 1800 7900 dual "kida" 1900 Mislim i to kidanje je podlozno razmatranju :) Ali ja stvarno nemam pojma sta ce se desiti povodom toga sto je amd kupio ati, to ocu da kazem :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 eh taj teac 40x :) Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 ah taj vudu 2 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 Mislim na vreme kada je jedini ozbiljniji konkurent atiju sdr 7200 (tada najjacoj kartici) bio geforce2 koji je bio 1000 slabiji+ati nigde nisi mogao da nabavis (sem preko grane)... A sada je nvidia jaca od ati-ja. Nego, ok svako ima drugacije misljenje. Ali sada bih bre nvidia pazario posto me je ati razocarao. Hahaha, Ati 7xxx kidao bilo sta, eto sale :D Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 kako stoji po vasem misljenju 1900 u odnosu na 7600? Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts