Kole' Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 http://www.metacafe.com/watch/152624/video/R/CFD_1002/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 : )) a jeeeste jel ovo onaj lik sto kao prolazi kroz staklo? Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Odlično je! Kako god da je izvedeno. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 LOLZ kako su se svi uplashili boze... nije ima dobro... hahahahah... one zbunjene face... :) Mada ja mislim da je sve isfolirano... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 nije lose:)mislim moze i bolje:D Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 ali riba shto pali na rukama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 skinite metacafe i potrazhite Chriss Angel i Criss Angel i skidajte shto vishe mozhete od njega.. bruka su mu foritze.. tipa kad se auto zabije u njega ili kada hoda po vodi... kad izadje iz shahta i uvije taj shaht u papir i odnese ga... Quote Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 : )) a jeeeste jel ovo onaj lik sto kao prolazi kroz staklo? Jest, to je taj...kralj TV iluzije... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 da, ekstra je, samo shto mu se uvek prekine kadar :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 ja sam odushevljen :) mnogo dobro i realno izgleda verovatno bi se i ja odsekao da sam bio blizu onoga sto hoda na rukama ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marxus Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 ja sam odushevljen :) mnogo dobro i realno izgleda verovatno bi se i ja odsekao da sam bio blizu onoga sto hoda na rukama ) ma vazi sto sve nisu placeni ljudi da odglume(nisu slucajni prolaznici veruj mi) i sto je odradjena produkcija zesce ....................ffs lik je fake kao i svi em je fag.................vise me impresionira dobar specijalni efekat na nekom filmu od madjionicara ffs.........................nismo vise 10 godina............ Quote GOT MIT UNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 ma vazi sto sve nisu placeni ljudi da odglume(nisu slucajni prolaznici veruj mi) i sto je odradjena produkcija zesce ....................ffs lik je fake kao i svi em je fag.................vise me impresionira dobar specijalni efekat na nekom filmu od madjionicara ffs.........................nismo vise 10 godina............ NOOO shit sherlock ?!? Vidis, otvorio si nam ochi, mi smo svi mislili da on stvarno seche ljude i zavija shahtove - dok se ti nisi pojavio.... moramo da ti zahvalimo nekako skinup si nam mrak :PPP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 ma daaaaaaaaaj bre........pfffff Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted July 23, 2006 Author Report Share Posted July 23, 2006 ma vazi sto sve nisu placeni ljudi da odglume(nisu slucajni prolaznici veruj mi) i sto je odradjena produkcija zesce ....................ffs lik je fake kao i svi em je fag.................vise me impresionira dobar specijalni efekat na nekom filmu od madjionicara ffs.........................nismo vise 10 godina............ xexexe...bilo je samo pitanje vremena,kad ce se pojaviti neki prosvetljivach :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 ayyyy jbt koji sektas...ccccc..... usrao sam se Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 A ova prva je satro niska... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marxus Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 NOOO shit sherlock ?!? Vidis, otvorio si nam ochi, mi smo svi mislili da on stvarno seche ljude i zavija shahtove - dok se ti nisi pojavio.... moramo da ti zahvalimo nekako skinup si nam mrak :PPP ok i sta je onda tu zanimljvo ako vam je to sve poznato...........ffs treba da si mentol da znas da je nesto prevara i da te odusevi kao vas...............svi ste bez daha ostali i kako bi se usrali da ste bili tamo........... Quote GOT MIT UNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 kako da se useremo kad to nije stvarno ? cak i da je prepolovio na pola de je tu krv :D i sta kao ona otisla i nikad je vise nisu nasli :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 Naravno su svi iluzionisti foliranti... par puta sam na tv-u gledao neku seriju gde baja neki...javno pokazu iluzije poznatih iluzionista... ustvari pokazuje kakve su to prevare... ono je strasno... ali ovo deluje krajnje odlicho...zanima me kako je izvedeno... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 ZIni da ti kazemo :D:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts