phantomq Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Sabor Trubacha u guchi, Darijane :) http://www.guca.co.yu/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 bice do kad se Velja ne otrezni. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 (edited) lik pita kad pocinje.....a ne dokle traje..... Edited July 11, 2006 by pilauda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 zajebi sad guču dolazi nam Beer fest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Chek chek kada su dani piva u zru? Chizra javljaj! Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 gutcha, kolko se ja secam negde krajem avgusta... cuce se po gradu min 10-ak dana pre... kad je beer fest? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 ok guca ali goocha ffs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Beer Fest: 16-20. avgust 2006. http://www.belgradebeerfest.com/ A kad je Urban Experience? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 ovo neki info top seminar? Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 A kad je Urban Experience? :) ← jel to neko trik pitanje prestao/zavrshio je UE pre 2 godine. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Ja sam znao ( a mozda i dalje znam) 90% Guce :P Imamo vikendicu blizo pa sam tamo ko klinac redovno gluvario u vreme raspusta i pravio sranje kad je trebala da bude truba ... jednom sam ortakom nekom liku odvalio znak sa nove meckce, znaci seljak me jurio po onoj jedinoj glavnoj pa sve ka satorima gde sam zapalio u masu ... svo vreme vikao "jebacu ti mater malu u trulu sisu" ... secam se ko da je juce bilo Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 prasetina ftw! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Ja sam znao ( a mozda i dalje znam) 90% Guce :P Imamo vikendicu blizo pa sam tamo ko klinac redovno gluvario u vreme raspusta i pravio sranje kad je trebala da bude truba ... jednom sam ortakom nekom liku odvalio znak sa nove meckce, znaci seljak me jurio po onoj jedinoj glavnoj pa sve ka satorima gde sam zapalio u masu ... svo vreme vikao "jebacu ti mater malu u trulu sisu" ... secam se ko da je juce bilo ← mozda se i znamo, moja keva je odatle, i imamo kucu tamo, bio sam milion puta preko leta Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 mozda ste braca po shaci!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 ae idi chitaj cosmo, zove te Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 sta je cosmo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 toalet papir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 mozda se i znamo, moja keva je odatle, i imamo kucu tamo, bio sam milion puta preko leta ← De si bre hajli druze stari :) Kolko je prenociste kod tebe za vreme guce :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 sta je cosmo? Men's Health Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 STIZE NAMA BEER FEST Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 De si bre hajli druze stari :) Kolko je prenociste kod tebe za vreme guce :) nemash ti te pare Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 (edited) znachi prejako, sve vreme pichi truba na sajtu... u svakom sluchaju bitje ubijanja od piva u narednom periodu :) Edited July 23, 2006 by Nemesis Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 /me ne voli trubace pored ma koliko piva... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts