Jump to content

Vagina vs. Penis

Recommended Posts

palim se na suze, palim se na suze i booooool...

bas sam nesto u love/hate ekstremu prema zenama ovih dana. zestoka ambivalencija, pakao za svest i dusevni nektar... nista se tako skladno ne kombinuje u tako prelepom obliku.

evo i ovaj Eljbur je u istom fazonu. ovamo vagine ovo-ono, a onda baca pepelne savete SOAD. ne pokazuj razumevanje, mladjano Bugarche, bolje nastavi da vitlas karom, tako ce te najbolje razumeti i prihvatiti. [;)]

edit>

lol, evo i SOAD mu se jos i zahvaljuje. umri okrutni svete. [:D]

otici cu na Zapad kao Frodo Bagins... [b)]

treba znati kako sa zhenama, ne valja ga uvek nabijati na silu.

Get smart or die dumb!

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

E pazi kada mi je to rekla svaka riba sa kojom sam bio ono aaaa izcupacu ti plave okice [:D]

» Click to show Spoiler - click again to hide... «

stator3.jpg

I cek sada vidis mene ovako u odelu i mozes da zakljucis da sam tr00 g33k i da slusam drum & bes [:)] yeah right [:D]

ou

maj

gaaad!

statoru treba uvesti posebna dozvolu za kachenje slika na forum...preterano su imbaH =o)

Stara narodna je zapravo "Sto djavo ne zna, pita zhenu".

:)

Mogutje da ima i taj, al onaj sam video pre neki dan u nekom matorom politikinom zabavniku tj zapravo samo jednom listu politikinog zabavnika - jbg ortak bash i nechuva dotichne...dodushe nije realan, ali ima poruku. Ovaj tvoji je realniji i ima poprilichno istu poruku - tako tju najverovatnije usvojiti tvoj - puko sam, ne obratjaj paznju [:D]

@ch1zra: Nemoze bre nishta dobro da iznikne iz zhenskog roda, kako god okrenesh zavrshish povredjen, bez para, bez energije, bez slobode, bez drushtva, bez sperme, bez lichnosti, bez zhivaca,bez nznm ti ni ja chega* -> usvs neshto negativno uvek postoji...uvek se izjede govno na kraju...al kontam da je isto tako i kod njih.

* - izbor zavisi od ribene lichnosti i tvoje lichnosti, nije unificiran za sve.

poz voz 2011

hmm veoma je zanimljivo da je sav taj "hate" tj sad but true price da su istine ali opet i to sto kaze daki nema bez riba nista

ali opet i ako svi svataju da je to istina ribe ce opet nesto se proseravati kako to bas nije tako ,primer je soad koja je odma napisala roman o tome :/

serite koliko hocete, na kraju cete morati da se poklonite svom bogu.

venus-von-kostjenki-weiss-140.jpg

there goes another one ... he was a good man....... [:(]

@topic... sta bre kenjate.. sta zene zlo, sta alfa muzijaci... ako nekog sjebe riba sam je kriv sto je to dopustio...po meni je u nama "problem".. we just care too much...

ako nekog sjebe riba sam je kriv sto je to dopustio...po meni je u nama "problem".. we just care too much...

Pricaj u svoje ime sve o cemu ja brinem sada je kako da implementiram AV zastitu na Proxy server da ovima kojima valjam net me ne cimaju vise sto su pokupili neko govno za net-a.

@topic... sta bre kenjate.. sta zene zlo, sta alfa muzijaci... ako nekog sjebe riba sam je kriv sto je to dopustio...po meni je u nama "problem".. we just care too much...

To je tachno, ali onda spadash u redove skota :) A prvo pravilo je ne eksponirati se javno ;)

poz voz 2011