HellFire) Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 Malko se pogresno razbacujes.Ne znam kako si tehnicku uvezbanost uspeo da izjednacis sa solazama a jos manje ne znam kakve veze ima neki spot sa bilo cime.Naravno da su spotovi retardirani,ja osim gorillaza i spotova sa classic mtv odavno nisam video neke muzicke spotove koji mi se svidjaju.Nego da li se ovde prica o muzici ili spotovima?:) Sto se tice punka on je propao zato sto je bio vise ideologija nego muzika,a kao muzicki pravac je bio vrlo siromasan i jednostavan.Sad ces ti verovatno reci da nije vazna kompleksnost ali zapravo jeste,pricali mi o rocku,metalu,elektronskoj muzici,bluzu,slikarstvu ili bilo kakvoj umetnosti. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 5, 2006 Author Report Share Posted July 5, 2006 Muzicari trebaju biti tehnicki potkovani ali ne moraju to potencirati u muzici, sto u vecini tih arijskih metal bendova postaje sustina a to mu dodje isto kao da ja precrtam tajnu vecheru i onda se lozim pred vama kako sam slikar ... Znachi tehnicka potkovanost tj znanje sviranja, crtanja itd itd je samo podskup onoga sto umetnik, muzicar treba da poseduje ... Spot je pomenut u vezi sa drugim topikom. I za kraj ne znam odakle ti ideja da je pank propao. To sto nije postao svetski mainstream (Imash metal deo mtv-a) i sto se na njega ne loze klinci ziloti tipa vudu i killy i sto ne donosi milione ne znaci da je propao. Ne interesujesh se za bilo sta drugo osim toga sto slusas stoga nemas mnogo prava da pricas o panku i njegovim naslednicima od kojih je jedan hardcorepunk koji je jako zastupljen danas. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-2 Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 Satan (sikirom) > pozere,pankere,sisice,onog ko je otvorio topik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 (edited) ...i sto se na njega ne loze klinci ziloti tipa vudu i killy i sto ne donosi milione ne znaci da je propao... Jel ja ono be Edited July 5, 2006 by voodoo_nbgd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 indastrijal pank jedini valja od svih tih metalostrugarskih sranja. traziti filozofiju u metalu ili ideje u panku je OLOLOLOLOL!!!1~ CITAJTE KNJIGE!!! Ceca sabija Metaliku! Dzej sabija sve ostale. Sinan je cale svim dugokosima. my 3 cents! ps.: sve vas gotivim, ovo nije hejt nego podjebavanje. :* Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 muzika = umetnost, umetnost nije tehnicka uvezbanost stoga metal solaze nisu muzika vetj recimo ako povucemo paralelu sa slikarstvom to mu dodje precrtavanje .... zivis u zgradI?popni se na vrh i skoci. muzika = umetnost, umetnost nije tehnicka uvezbanost stoga metal solaze nisu muzika vetj recimo ako povucemo paralelu sa slikarstvom to mu dodje precrtavanje ....umetnost je lepsa kad ima tehnicke uvezbanosti.hoce li lepse zvicati udaranje bebe po gitari,i nekoga ko svira 15 godina? Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 zivis u zgradI?popni se na vrh i skoci. ← ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 hahha gej hipici napadaju Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 Koji jebeni hejt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 uh,igrate kvarno,al necu da uzvratim. Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 5, 2006 Author Report Share Posted July 5, 2006 (edited) Jel ja ono beše stariji od tebe? Pank je propao. Osim ako Green Day i Blink 182 ne računaš u pank, pošto je to što oni sviraju toliko neiskreno i tematski nema dodirnih tačaka sa izvornim pankom da se sad Sid Vicious sigurno prevrće u grobu. Jedino što je tu pank su oni simplificirani reciklirani rifovi koje svira bukvalno svako & their grandma... /edit Lol, evo ga Ignis kuca nešto, sad će da nam kaže kako smo svi budale i kako Ceca rula :D ← Ti ono ne beshe stariji od mene ... Sta vishe retji kad ti znas za dva benda i to samo zato sto su na mtvu ... nuf said o metalu ... Edited July 5, 2006 by mohican Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 Satan (sikirom) > pozere,pankere,sisice,onog ko je otvorio topik. ← Jel' mi lepa signa? btw ne *ernjajte vishe. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 metalke daju svakome Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 Al' ja ne dam njima. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 metalke daju svakome ← Lol, pa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 metal je jedno do jaja sranje! Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 Nemojte tako grubo, vudu tje pocheti da plache :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 hajli > ne pankeri se loze samo na gutanje sto vise droga i alkohola koliko je moguce a da srce zadrzi iole toliko funkcije da mogu da odu do klonje sa 30 godina... mada opet kad razmislim... panker koji ima 30 godina? ye right Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 (edited) barem se pankeri i reperi ne loze na satanua da kojim slucajem neznas na koga se loze pankeri?omg,metalci se loze na satanu i lomljnje kicme,sta sve nece covek cuti od ovako bistrih ljudi... eh,preduhitrio me sunce:) Edited July 5, 2006 by rockdudbg Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 (edited) ...*greska*... Edited July 5, 2006 by rockdudbg Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 barem se pankeri i reperi ne loze na satanu, drobljenje kichme, zhrtvovanje koza i sisanje krvi i sl ← lol, najbolje da se spomenuti Rhapsody i Stratovarius lo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 ne bih ponovo da pisham u vatru.... ali realno je.... neko jebe, neko slusha metal. stvar izbora. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 ^^ word Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts