voodoo_ Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 jedna od pratilja Ova u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Tradicionalno bolje bi bilo da su ih na ulicu skupli nego ovako, ali dobro. Maaalo hejtica - takmicenje u lepoti je idiotizam samo po sebi. Citao sam negde da se u Latinskoj Americi blagonaklno gleda na kilo plasticnih operacija da bi misica izgledala onako kako neko misli da treba da izgleda?!?! Ima li mozga? Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 (edited) Tamo nema mozga, Edited July 3, 2006 by voodoo_nbgd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 POZNATO JE DA SE ZA MISS SRBIJE BIRA NAJLEPSHA TAKO DA MI JE POTPUNO JASNA VASHA REAKCIJA A I KOMENATARI RISPEKT Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 ^ wrd vrajt letrs end šit,jo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Lopata je njoj dobar drugar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Na ovoj gore anfas slikici misica uopce nije ruzna\ Ove ostale su omgwtf lolololo jbj Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 (edited) kukala im majka... Edited July 3, 2006 by rockdudbg Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 ako nakaza tipa ova http://www.missyu.com/SR/aktuelno/Miss%20S...bird/sanja3.jpg moze da bude miss bilo chega onda ja ne znam gde je tu pravda u lepoti .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zure Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 ne rise sanja je brutalna picka i jos je iz novog sada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fukkatsu Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 u chemu je brutalna? bacanju kladiva i skoku u vis? Quote - Ed will introduce Ed. Full name - Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky the 4th. - That's a long name. - Ed made up that name for Ed, isn't it cool? - If you made it up, how can you be the 4th? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 aaaaaahahah ova riba je isla u 13u verujte mi da ne mozete ni da zamislite koliki je ta devojka bolid : )) Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 (edited) Nene, bitno je da je izjavila da je glavni promoter "nano kozmetike", a da ce ostati upamcena da je mis Srbije i Crne Gore a ona je Crnogorka... Taj mis je bila najgora vrsta propagande, dok sam isao do WC-a i nazad cuo sam 10 puta kako pominju "nano kozmetiku". Da napomenem da im je samo trebao onaj seljacki shator, jedan razglas, malo turske muzike i sve bi bilo autenticno, katastrofa. Mada pre nekoliko godina neka glupaca je izjavila kako joj je idol Nikola Tesla jer su njegovi izumi i kreacije i dan danas neshvaceni. Ma strahota, posebno sto je bilo mis sminka, mis kurac, mis palac, mis kodek, mis fujifilm, mis picke, mis ovog, mis onog... Edited July 3, 2006 by De1Rekt0n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 aj sad da krene spika jebo bi je nebi .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 jebo bi svaku. period. Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 moja favoritkinja ej zavrshila treca:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted July 3, 2006 Author Report Share Posted July 3, 2006 Lopata je njoj dobar drugar ← Lopata joj drugar a Sudopera drugarica :)) Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 ← hahaha vidi iskrivljena Britny Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 aaaaaahahah ova riba je isla u 13u verujte mi da ne mozete ni da zamislite koliki je ta devojka bolid : )) ← kad smo kod nje....jel se ona stalno pojavljuje u magazinu in i postavlja pitanja ?! Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Pa ono,nije miss toliko ruzna koliko su ostale ruzne,a za sanju da je ruzna no comment. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 koji je blam ici na to sranje za miss jos pogotovo kad si gadna a lepe devojke nece se blamiraju jebeno sranje blamcina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 laki,...jesu li ovo ozbiljno official slike ili je neko zezanje po sredi? ono...gledao sam od unazad pa mi na kraju ta pratilja i mis nisu izgledale tako loshe komparativno...mislim ko se bre kod nas prijavljuje na ta takmichenja? proshetash gradom subotom prepodne vidish 100 devojaka lepshih od ovog...bruka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 a lepe devojke nece se blamiraju ← zato nisi isho? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Killy brate ne odgovori mi dal se Una jebe? I gde je mogu detektovati :D A drugo ona riba Merima Tiganj...jel to ona Merima shto ima svoji klipitji na telefonima ili se ja tripujem. P.S. Svaki komentar na njeno prezime je bezpotreban, jer je koeficijent dementiranosti toliko primetljiv da ne treba troshiti rechi na bilokakve izjave shto se tiche prezimena... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts