domiNus Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Downloadujem Guild Wars... Nadam se da ne troshim vreme za dzabe, da cu imati zanimaciju preko raspusta ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 nabijam postcount na forumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 bio do grada.. popio pivo, jedno... sreo drugaricu iz osnovne, nisam je video od poslednjeg oqpa, meaning 4 godine :P i tako se nesto ispricali u prolazu, pa svako na svoju stranu... posle malo svratio po neke cd-ove kdo jedne konobarice, i zapalio kuci... i sad. eto... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Stigoh kutji, konachno. Bio prvo vozio bajs sa ortakom, pa onda na basket vs b92, pa opet bajs (u medjuvremenu neka klopa/pitje) pa bleja pa kutji. Okupah se, i sada samo malo da overim forum pa na kunt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 hoho, nikad vishe nikad vishe na dechije zhurke... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 zasto si u opste otisao na tako nesto :)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 nadao se da cu tebe da sretnem :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 kek :* mene mozes da sretnes samo kada blizzard pravi event-ove na neke rl praznije na zurci u wow-u :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Belejko kod ortaka na splavu celu noc Spavo manje od 2 sata sad treba da putujem za Jagodinu smora li ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 ustao opusteno skroz.........gledao par emisija prijatelja......sad cu doruckujem......last day in belgrade....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 ishakerisao nas je sinoc bas bas :) prosla sam skroz za dz sinoc :))) eh ..sta cu kad sam slatka ;)) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Ozenio se :]. Znachi umro sam sinoc, u 4 sam stigao kuci i zaboo krevet, malo pre sam ustao. Odo' sad da bacim smece. Vecheras o5 u selendru do sledeceg vikenda. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 ^^!!!post godine!!! respect! inache ja se probdio sitno pre 12...ne znam sta mi je spavam preko 10 sati svaki dan =o) sad idem na neko roshtiljanje + odmaranje u ladovini...niiice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 (edited) ishakerisao nas je sinoc bas bas :) prosla sam skroz za dz sinoc :))) eh ..sta cu kad sam slatka ;)) >Droga< Edited July 23, 2006 by Dreadlord poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 (edited) @ Kole Nisam se ozenio, nashao sam devojq, ima josh vremena za to. Edited July 23, 2006 by jasamnepismen . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 vruceeeee idem na neku kaficu malo pa da vozim roske pa opet na adu I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 (edited) @ Kole Nisam se ozenio, nashao sam devojq, ima josh vremena za to. Blago tebi, ja eto vidish ovde pokushavam da muvam ribe preko neta - al neshto mi ne ide :) Evo pokushavam nekako da kuchk1c4 obrati pazhnju na mene, pa da idemo zajedno na kaficu, roshke i posle adu - al ona nikako da registruje moje postojanje :( Mozhda treba da je qliram? Rekli su mi da to pali? Nznm... Edited July 23, 2006 by Dreadlord poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 (edited) Sinoc miss money pa freestajler, sretoh wecu \o/ *kiss, nigde veca koncetracija bg shljama nego na tom splavu.Ali bilo lepo.Sad spageti feat aleva sos pa da preselim ortakinju.Sutra ragovor za posao.Zelim srecu sam sebi. :P mmm dread .. kuchk1c4 ima decka , i to mislim bash sa RUR-a [whisper]Ali zasto bi te tako nesto sprecilo ;) [/whisper] Edited July 23, 2006 by Demian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 fino veče bilo.. jedino je smorila prokleta gužva na egzilu, ali bar bez default šabanerije koja je otišla na susedni splav da gleda igračici dupe edit: tek sad izvaljujem da je demian bio na tom susednom splavu :))) drago mi je što još uvek mogu lepo da se provedem na elektronici.. hoho, nikad vishe nikad vishe na dechije zhurke... slepče, zbog čega si iskulirao rur basket prosla sam skroz za dz sinoc :))) eh ..sta cu kad sam slatka ;)) psssst. da ne čuje zlo ololol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Ja mislim da si pomeshao sa Sheyn tj Poglavica Visoko Chelo...ili nisi? Ivane, bili dao zvanichnu izjavu? Vidim chitash topic :) - a treba da znam kakvi administratorski izgledi *nose, nose* [:D] [:D] >zez ofc< poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Blago tebi, ja eto vidish ovde pokushavam da muvam ribe preko neta - al neshto mi ne ide :) Evo pokushavam nekako da kuchk1c4 obrati pazhnju na mene, pa da idemo zajedno na kaficu, roshke i posle adu - al ona nikako da registruje moje postojanje :( Mozhda treba da je qliram? Rekli su mi da to pali? Nznm... Ma brate ponashaj se prirodno. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Ma brate ponashaj se prirodno. Mislish da tje to upaliti? poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Ma 100%. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-MiGsa- Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 kupih dva odela.. jedno plavo belo... znachi imba... josh da nadjem lepe bele mokasine... matori... + ololo:) ( )... "Emotions"... "Feelings"... They only lead to damage, death and destruction... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts