Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jesam li ja na forumu klanRUR-a? Imam osecaj kao da sam na B92.... Brrrr...

Sutra na more, sutra na more. Sve sam danas pokupovao sto treba, krpice, papuche, kozmetiku, josh sam dobio neki honorar... Kako je lepo kada idesh negde a nikoga nisi molio za nesto, niko ti nista nije pozajmio ili dao.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

samo da ne bude on na kraju ortakova drugarica i sve je ok

takodje statore rofl za mentalnu sliku i nemoj da jedesh pasulj pre odlaska u taj shator ;oP

i rofl za ivana koji je odreagovao prikladno, i za srbui koji postaje "forumahski keeper of the faith" =o))

inache ja danas imao savrshen dan na poslu, kao sto i dolikuje poslednjem danu, 6 nedelja bratjo i sestre (ovo je vishe za one koji se tako osecaju nego da zhivim u iluzijama da ove zaista ima zhena ;oP) pochelo je gadno, nastavio se nezgodno, ali pred kraj postalo krajnje gotivno bash mi zhao sto idem...ono...josh jedno mesec - dva bi mi bash leglo...najgora bruka sto me par doktora strashno zgotovilo pa su u fazonu "kad zavrshite pozovite da vidimo za radno mesto" aaaa lekar pochetnik uzma oko 4k bruto mesechno...to je oko 2k neto...jebiga...pa to je bolje od primarijusa kod nas...ne znam sta da mislim =o)

elem sad odmaram, sutra prvi week day u poslednjih 6 nedelja da necu naviti sat pre 6 da zvoni ...smoetimes, life is just plain good josh da ovde ima nesto notju radnim danima pa da chovek izadje... =o)

sutra na more sutra na more sutra na more

JIPIIIIIIIII!

BITJE BAHANALISANJA!!!

sad se premisljam da li da ponesem litru viskija da imamo usput... ah te odluke...

sad evo sedim, slusam sinnermana, pijem viski, pusim pljugu i cekam drustvo da mi dodje...

mogao bi i da se spakujem i ocistim malo gajbu da mi ekipa ne bi sedela na podu... no mrzi me...

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Shto, bar je u gacama :)

Svi znamo da u stvari kuca go,ovako samo da ublaži :p

bio danas kupovao neke gluposti za more, i najzad nasao tegove kakve hocu. dokilavio sam se gajbi jedva, sad idem malo na trcanje i propadanja, pa na neki tezak, tezak alkohol sa drugaricom

MIGŠA?

Gledao neku seriju,ne želim da kažem ime [:D] ,i sada naravno Čaka :)) jupi

ajmo kladjenje na forumu!

da li kori gleda mexikance ili nesto za tinejdzhere? =o)

Ni jedno ni drugo,mada možda spada u ovo drugo....anyway jedna lepotica igra u toj seriji,može se reći najlepša devojka na svetu [:D]

@ corey - Smorvil, priznaj!

@ topic - Nakon dugotrajnog rada na pravljenju nekih koncepata, pisanju, sredjivanju, smaranju, smejanju i slicno, konacno je sve zavrseno i stigao sam kutji.

Kupio sam novi ranac, pa sam srecan, jer mi je bash trebao, a pored toga su mi sredili bajs na "generalci", hvala boletu sto je bio ljubazan da odveze bajs na istu i pokupi ga. Tako da sad mogu da se vozam "onoliko".

Gotove su i neke vizitke i fascikle, bash su ok ispale, tako da se polako sprema materijal za naredni period, za wcg i tome slicno.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...