Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Stig'o kutji, smorio se sto mi nisu ostavili neku robu jer je vozak pogresno procitao revers, malo gled'o tekmu, vid'o da ganci igraju kul, al' primishe i drugi pa prebacih ... vrutje, uzas, kuvam se skroz, a opet moram da izlazim napolje nesto.

otkad je treci ugasen on reemituje prvi, i pishe "privremeni prenos". Tako je bilo sve do recimo danas (ili eventualno juche). sad nema nikakvog logoa i ide skupstina. Osim ako posle skupstine opet ne reemituju prvi, onda si u pravu, sorry, verovatno ne gledam toliko taj nekadasnji treci da bih znao kad su sednice ;)

@pesma: Bate sve sad ochekivao, ali sa tom ultra emogoth slikom si se prodao za medalju...

@Lucky: Retzi mi jel roba ona moja bela ili ortakova zelena?

@Topic: *kljucham* Na svu sretju malo se smiruju opekotine sa ade, ali i dalje kljucham, jbt 33 stepena u pola sedam, a sutra isti kurac...

poz voz 2011

Kukali smo za suncem. Ja bar jesam, smorila me kisa ali ovo ide iz krajnosti u krajnost. Vruce mi je, mohi i bratija me nerviraju, a klimu nemam u sobi. Sutra idem i kupujem onog pigvina sto moze da se seli iz sobe iz sobe i koristim ga kao stolicu, jes da ce jaja da mi se smrzu u najbolljem slucaju ali ce bar mozak da mi bude hladan. Osecam se kao prase nezavisno od tezine i manira. Jos je i nemoguce ostati cist, probija znoj a racunam i smrad dolazi posle toga, nije vredno izlaziti dok ne padne mrak a ja tad radim. U ovoakvim trenucima zavidim eskimima.

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

haha do jaja, aj nam sad juri letovanje za nagradu =)

bice bice, a mozda i nece :D

sta si uzo ?

Sabio sam ispit sada 5 min pauze pa idem na polaganje za 6 kju :)

930bf

show them no mercy :p

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

vratio se sa Ade... 4 sata sam samo sedeo u kafitju. malo gledao tekmu, malo vise ribe... ovono... :)

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...