Corey Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Nadam se da nam donosiš nešto dobro,tipa neke serije čekam tekmu i ujedno i ortaka da zajedno gledamo.Biće ekstra,gana ftw Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 jebala vas gana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 ahaha...btw, smorih se..klima radi na najjace ceo dan i opet je vruce...odoh i ja da gledam tekmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 ← kojebreovajcar? Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Nadam se da nam donosiš nešto dobro,tipa neke serije ← Da si trazhio neshto, verovatno bih doneo ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Stig'o kutji, smorio se sto mi nisu ostavili neku robu jer je vozak pogresno procitao revers, malo gled'o tekmu, vid'o da ganci igraju kul, al' primishe i drugi pa prebacih ... vrutje, uzas, kuvam se skroz, a opet moram da izlazim napolje nesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 deco, cale vam je progledao \o/ novi monitor oujea • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 bravo militju, jel si se snashao sa prodavcima? ;} Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 hahha prebacio se na lap i seo u sestrinu sobu posto tu ima klima ahhhhhhhh milina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 smorila me tekma...ipak odoh na to shugavo jezero...nadam se da necu zakaciti neke pijavice ili nesto tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 sad sam izvalio da na trecem vise nije privremeno emitovanje prvog vec prenos skupstine. Nadam se najiskrenije da ta frekvencija nece biti koriscena iskljucivo za to ubuduce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 pa, od kada je treci ugasen sluzi za to.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 otkad je treci ugasen on reemituje prvi, i pishe "privremeni prenos". Tako je bilo sve do recimo danas (ili eventualno juche). sad nema nikakvog logoa i ide skupstina. Osim ako posle skupstine opet ne reemituju prvi, onda si u pravu, sorry, verovatno ne gledam toliko taj nekadasnji treci da bih znao kad su sednice ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 kada nema skupstine onda reemituje prvi, ne gledam ni ja tv, gotovo uopste, ali cimer gleda, tako da uhvatim po nesto.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 @pesma: Bate sve sad ochekivao, ali sa tom ultra emogoth slikom si se prodao za medalju... @Lucky: Retzi mi jel roba ona moja bela ili ortakova zelena? @Topic: *kljucham* Na svu sretju malo se smiruju opekotine sa ade, ali i dalje kljucham, jbt 33 stepena u pola sedam, a sutra isti kurac... poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
-MiGsa- Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 vrutje je i umirem... da lepo mi je ( )... "Emotions"... "Feelings"... They only lead to damage, death and destruction... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 bravo militju, jel si se snashao sa prodavcima? ;} ← bolje da ti ne kazem u kojoj sam na kraju pazario :P • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Kukali smo za suncem. Ja bar jesam, smorila me kisa ali ovo ide iz krajnosti u krajnost. Vruce mi je, mohi i bratija me nerviraju, a klimu nemam u sobi. Sutra idem i kupujem onog pigvina sto moze da se seli iz sobe iz sobe i koristim ga kao stolicu, jes da ce jaja da mi se smrzu u najbolljem slucaju ali ce bar mozak da mi bude hladan. Osecam se kao prase nezavisno od tezine i manira. Jos je i nemoguce ostati cist, probija znoj a racunam i smrad dolazi posle toga, nije vredno izlaziti dok ne padne mrak a ja tad radim. U ovoakvim trenucima zavidim eskimima. Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 bolje da ti ne kazem u kojoj sam na kraju pazario :P ← sta si uzo ? Sabio sam ispit sada 5 min pauze pa idem na polaganje za 6 kju :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 haha do jaja, aj nam sad juri letovanje za nagradu =) ← bice bice, a mozda i nece :D sta si uzo ? Sabio sam ispit sada 5 min pauze pa idem na polaganje za 6 kju :) ← 930bf show them no mercy :p • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 e, a šta je bilo sa trećim kanalom? ne gledam tv.. :) više sam se oznojio na putu do teretane nego u teretani.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 vratio se sa Ade... 4 sata sam samo sedeo u kafitju. malo gledao tekmu, malo vise ribe... ovono... :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 e, a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 vratih se sa ovog nasheg "jezera"...nije loshe osim sto je voda prljava, sto se ganci kupaju u njoj i sto prze narodnjaci iz jedinog kafica ...naravno nisam se kupao:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 bolje da ti ne kazem u kojoj sam na kraju pazario :P uf, onda bolje nemoj ... ili bolje reci sad, nego na rhhu, posto uzivo mozhes da vidis kako ti se smejemo u lice ;))) e, a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts