Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

uzeo sam prvu platu

pa sam mnogo veseo :)

inace juce posle posla sam otisao do ortakovog studia u bigs, i sad slucajno pritisnuo dugme za 6ti sprat umesto za sedmi.

izlazim iz lifta i vidim natpis "klan rur" "redakcija" i strelica?!

wtf?! :)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

inace juce posle posla sam otisao do ortakovog studia u bigs, i sad slucajno pritisnuo dugme za 6ti sprat umesto za sedmi.

izlazim iz lifta i vidim natpis "klan rur" "redakcija" i strelica?!

wtf?! :)

Aaaaaa, provaljeni smo, Lucky brzo premestanje na rezervni polozaj [:D] Actually to "redakcija" nije nase valjda, ali pomaze kad objasnjavas liku gde da donese picu :)

Opet sam se uspavao, mora da je do kise koju sam skapirao u nekom momentu, ali tek onda me mrzelo da ustajem. Gomila nekog posla me ocekuje, pitanje da li cu stici da odem na utakmicu danas.

Heghlu'meH QaQ jajvam

OMG OMG OMG

red_button.jpg

moramo da podignemo redakciju kao bazu u starcraftu i prebacimo je na drugo mesto ;))

@ redakcija - Pa mis'im, ljudi, cak i u ovom topicu je vise puta pominjana redakcija :) Sto ste se toliko iznenadili :)

@ CS - A sta ti ortak radi, kakav studio ima?

ma svira gitaru, uzeli su neki brlog na 7mom spratu, izlepili ga novinama i njihovim najdebilnijim slikama, doneli bubnjeve, pojacala i gitare i vezbaju, a ja posto sam dokono kopile i posto mi je to blizu posla, vise manje svaki drugi dan blejim tamo posle posla...

znas ono dzaba kafa dzaba sok :)

ali cela zgrada je kao stvorena za neki horor film... :)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

a pa laki nije social drinker, on sedne kuci pa sam popije litar rakije, baci hejt na ceo svet, i izvrne se, a onda mu zvoni telefon u 8 ujutru, a on ne moze da se javi :)

a bash sam popunjavao upitnik neki pre koji dan, i kao - "opisite sebe jednom recenicom", i ja nisam znao sta da stavim, hvala ti urose, sada znam! :}

Mislili smo da se zajebava

jebote koliko kvalitetnog hejta :)

ovo josh malo pa za riplija :D

nego recite vi meni, jel stvarno ovaj dogovor za petak vazhi ili je to samo shala dok ste se vi slatko smejali na ircu i onda samo poshaljete nekog paparaca na adu da me slika i posle kachite po netu zlaju lonely day petak popodne on ada ganfurka?

Ujaaa greemmmliiineeee...

Oh no! We're all gonna die!!

WE'RE SAVED!!!I'm screw'd!

"Mi smo uvek tu - RUR Gerila"

pa pazi ja sam tamo 50%.

ako jedna riba odbije moj poziv na vecheru dolazim.

ako prihvati... zalim ali niste niti lepi niti zgodni kao ona :)

to je potputno opravdani razlog te te stoga podrzhavam u potpunosti...

zbooooooooooogggggg jeeeeeedneeeee diiiiiivneeeeeeeee plaaaaaaaaveeeeeeee zheeeeeeeennnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ujaaa greemmmliiineeee...

Oh no! We're all gonna die!!

WE'RE SAVED!!!I'm screw'd!

"Mi smo uvek tu - RUR Gerila"

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...