Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ceo jebeni dan sam na bio na relaciji

ortakova lada/grad/pivo/grupno povracanje/ortakova riba u nesvesti/gajba od ribe/ortakova lada/gajba :)

Pored mene je ortakov komp koji moram da sredim a nemam ni win xp

u qrac!

Edited by stalja

Ustao u 3, neshto se vrteo po gajbi do 5, bio u kafani do 7.30, posle otishli na tenis, posle tenisa doshao kuci oprao se, izashao napolje, igrao bilijar a potom blejasmo do malopre.

Sad sedim, jeo sam sladoled, osetio da sam se previshe zasladio pa sad jedem prshutu da neutralishem. Zvanichno sam stoka.

Ei Aaniigoo 'Ahoot'e

Ceo jebeni dan sam na bio na relaciji

ortakova lada/grad/pivo/grupno povracanje/ortakova riba u nesvesti/gajba od ribe/ortakova lada/gajba :)

Pored mene je ortakov komp koji moram da sredim a nemam ni win xp

u qrac!

jebo win pored tolko provoda ;)

Ja sam legao u 4

Konacno sam uspeo da nateram moju fedoru da radi sve zivo :)

Sad mi kuva kafu :)

A inace ne znam dal da se smejem ili da placem ili ne znam sta, posto je frikom stapic sa audijem zavrsio na nepreglednim poljima beogradske deponije.

A lepo kazu da lizemo pazljivo :)_

Edited by f4ts0

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

hmmmm psihicki se spremam da lazem sefa da me pusti da idem sa "stricem" koga nisam "video" "15"

godina na more, jer stric zivi u "americi" pa mi je to dobra sansa da sredim da tamo zavrsim fax....

yea right

sam se sebi divim kako mogu da smislim opake lazi :)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Danas je opste loodilo. Sve je pocelo kao lagan dan, da bi ono vec nakon 10 minuta od trenutka ustajanja krenuli da zvone telefoni na sve strane. Jedno 10 MSN prozora, 15 SMSova, zove me 20 ljudi, svima ono "sacekaj sec" i slicno ... sad moram da sednem i da "prevrtim" sa kim sam sve pricao i sta, da ne bih nesto zaboravio.

jebote, kako mene nece komp u poslednje vreme

znachi, juche napokon mi stigne sav potreban hardver koji se sjebao posle strujnog udara, spojim sve, ubacim disk od xp-a i provalim da je izgreban jer ne moze da ga procita. Onda frka, jer gde da nadjem u pola devet u bataji novi disk. Setim se da mi bivsha devojka ima disk, jer sam joj kopirao moj. Super,okrenem je, ona nije u gradu, dogovorimo da se nadjemo kod nasheg mesta, ali mi bilo glupo sto joj sada tako trazim stvari i to josh dok nesto uchi za faks - pa sam morao da smislim shta da joj poklonim, da je odobrovoljim i nasmejem. I setim se da sam prethodnog jutra kupio kutiju nekog sladoleda od jogurta i borovnice, sa smrznutim. Odlichno, taj nam je bio omiljeni. Vadim jednu kutiju, i otrcavam da se nadjem sa njom. Ona meni disk daje, ja njoj sladoled.

Posle pet minuta dobijam poruku - "kako si zlatan, nisi zaboravio sta volim. Hoce moja mama da te usvoji. Ma tebi disk nije ni trebao nego si samo hteo da mi ulepshash veche". Ja se pravim nevest - ne, ne,treba mi disk [:)]

I kada se sve chinilo super, posle deset minuta dobijam poruku " da mi nisi mozda dao pogreshnu kutiju?" I tada postaje jasno da sam ja njoj umesto aloma sladoleda, dao devojci zaledjeni guschiji gulash paprikash koji mi je keva zaledila u aloma kutiji pre nego sto je otishla na more.

i tako....ne treba napominjati da me je komp zezao i sa drugim diskom i da sam ga jutros odneo kod servisera. Ako on ne instalira xp ima da zafrljachim komp preko litice u dunav.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

olololol lale pwovao te :)

Inace juce i bila ribica gaibi i kao ja idem da sipam neke sokove u kuhinju i ona seda za komp da promeni pesmu i kao kaze mi hahahhs ada cu da ti formatiram hard. Ja se nasmejah u sebi i pomislih lol noob :)

Vracam se ja i ono i dalje ide ista pesma i onda zbunjeno gleda u monitor i trepce okicama i nije joj jasno gde je winamp/programfiles/c disk :))) ololololo slatko sam se nasmejao :)

ja se jutros probudih normalno kao i uvek ;)

i onda sam posle par sati uzhivanja u zori, tushu i slichnim sitnicama koje zhivot znache

otishao da jedem

neprijatno me je iznenadilo jezerce na podu kuhinje, kao i mrlja na plafonu.

naravno, bilo je jasno da su civilizovane komshije sa 8. sprata opet zaspale sa upaljenom vesh mashinom,

te da im je ispalo crevo i sve poplavilo.

tragichno je da im se to deshava vetj drugi put u manje od godinu dana.

a sretjna okolnost je da planirano krechenje kuhinje josh nije obavljeno.

a sve se neshto mislim da netju ni krechiti kuhinju dok ih se nekako ne reshim. :>

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...