Sa1Nt Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 pa jebem li ga.. 12k koshta fotelja, ima onih od 2k a ima i jedan od 25k... mozhda se slabo prodaju, pa im zato treba vremena ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Sedim u ćegama i secući nokte na rukama posmatram stomak pitajći se 'el sam se ugojio ili samo sam zauzeo takvu poziciju na stolici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Danas sam u nekom happy fazonu :) Noc je bila __________ !!! (insert random superlative phrase ) Sutra treba da mi dovezu novu besnu radnu stanicu na poslu, tako da cu da budem modernizovan i josh brze cu da pravim 3D modele А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 bio na sahrani.. o5 sam ja nosio barjak... jbt, na svakoj sahrani meni uvale to govno da nosim.. kontam ja da je to cast, i sve o, al zajebite me casti.... oznojio se kao veprina.. sad koma, pa veceras.... neam pojma.. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 (edited) Dobro raspolozenje je urodilo plodom - napravio sam najbolji dizajn RUR maje za sada!!! Edited June 29, 2006 by ZerBah А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 gledao prijemni za FON... srkroz bio opusten... uz nekoliko tezih zadataka ostalo je bilo neocekivano prosto.... Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 dosao sa posla, blejim... ovako opusten, lak, i dobro placen posao jos nisam imao :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Upravo sam zavrshio raspremanje cele dnevne sobe, koji haos je bio, brooka. Sestra ima preko 80 poena na prijemnom za fax, upisala ga je 100% (fizika) pa mozda padne neka chast :). btw josh uvek razmishljam da probam herion. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
-MiGsa- Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 \o/ slusham dzipsije (dzipsi kingse) dobri su... nisam slushao pa ima par dina... shoram... lalalal spremam sobu majka dolazi :D ( )... "Emotions"... "Feelings"... They only lead to damage, death and destruction... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 peti ispit u ovom roku bio danas, ostalo mi je josh 6 u junu. Sto ti volim Bolonju sada cu malo da jedem, pa da se razgacim i posle da se ponovo zabodem za komp It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
-MiGsa- Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 provalio sam da smraam... i prestajem da postujem.. samo oko 1-2 postova na dan... ( )... "Emotions"... "Feelings"... They only lead to damage, death and destruction... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 \o/ nemoj tako yodo btw, smorilo me ovo vreme tako da necu do grada veceras...mada izgleda da ce kisa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Od kada su počele ove vrućine počeo sam da patim od nesanice....sinoć ako sam zaspao pre 3,a inače legao sam u pola 12,dajem glavu.... a ujutru sam poranio u 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 nisi jedini ... ja nisam ni spavao ... :[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Najgore u celoj prici u vezi vrucine da komaraca nema ali se pojavile neka sitne sitne bubice koje ujedaju. Mislim da sam do sada ubio stotinak doticnih. Komarce bar cujes i vidis kad stanu ili u letu. Ove krvopije moram da lovim na lampu. Arghhh!!! Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 eh kad bih ja tako mogao.. ja sam ustao u 14h :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 radio, bio na ispitu/kolokvijumu, uchim ove kolokvijumske nedelje mi liche na dan mrmota.. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 ^ali kako ja bi trebalo malo da sednem da dokrajcim ovaj moj kusic ali prosto nema sanse. u sobi mi je 50 stupnjeva celzija ololo You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 bio do ortaka......ceo dan na gajbi......lik ugradio klimu taman zblejao....sad pocelo neko nevreme.....dojajno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 ipak cu morati do grada da uzmem nesto za has...sutra ujutru za bg, da svratim do faxa mala pa posle bleja:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 oterao kevu u picku materinu zato sto mi je napravila sendviche sa puterom i sunkom a sebi i caletu sendviche od 100k dinara Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 kili kralju ... otero si kevu u pichku materinu kili kralju ... otero si kevu u pichku materinu kili kralju ... otero si kevu u pichku materinu @topic izgoreo sam i mislim da ce mi izaci plikovi :[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 eh kad bih ja tako mogao.. ja sam ustao u 14h :( ← pooor guy :(( :p oterao kevu u picku materinu zato sto mi je napravila sendviche sa puterom i sunkom a sebi i caletu sendviche od 100k dinara ← ja bi tebe oterao zato što ti to radi keva,ili bilo ko drugi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 pooor guy :(( :p ← pa jeste, smorim se kad ustanem posle 12:/ oduvek sam se divio ljudima koji lako ustanu iz kreveta:/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 i meni teško pada rano ustajanje ali ako to ne uradim nisam posle ni za šta ceo dan.ali bukvalno,ceo dan sam usporen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts