LaG Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 @kruko ne seri bre Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 eto, vratio sam ti chak sam te i nadargumentovao jer nemam pauzu u govoru (tj prazan red) pa izgleda zhustrije priznaj poraz Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 ja, realno, nemam nishta protiv pedera. chak imam drugara koji je gej. zaista nisam u fazonu "to treba poklati" a chak ni "joj fuj" (naravno da necu da mi ga neko gurne u chmar) normalni su ljudi pa ne treba da prave parade? jedno je za shta oni sebe smatraju, a drugo je za shta ih ljudi smatraju. chinjenica je da svuda u svetu morash da prichash tiho o svojoj orijentaciji ako si gej iz straha da te neki random kreten ne nalupa. ajde nabrojte mi: koliko ima ljudi u ORGANIZACIJAMA i POKRETIMA koji su protiv recimo klabera (@kruko), metalaca (@chizra) ili smaracha (@deirekton)? njima zaista jeste zajeban zhivot. oni 1. nisu krivi za to 2. ne mogu da kontrolishu svoju orijentaciju i sad treba da ispashtaju zbog toga? gay parade su jedina javna deshavanja gde se stvori atmosfera u kojoj oni mogu da slave ono shto jesu umesto da se toga boje. naravno da ce se obuci kao kreteni jer je to jebena parada. takodje treba napomenuti da cesh na svakom gatheringu naci one inteligentnije i umerenije, a, naravno, i neke kretene. svi gejevi koje sam imao priliku da upoznam sasvim normalno izgledaju i ne pribegavaju ovim egzibicijama tako da moram predpostaviti da su uslikani primeri neki posebniji sluchajevi (kojih ima na svakom ovakvom gatheringu). objektivni ste u pichku materinu. odgovor je: da. normalno je za normalnu drzhavu da ima ovo na ulici. ja bezhim shto pre preko pa cu da gledam pedere a vi uzhivajte ovde u gay parade free community-u. blagosloveni bili... ← Apsolutno te pordzavam i mi cemo sledece godine organizovati geek paradu gde cemo nositi tastature preko kara i msevi ce nam viriti iz bulja, jer ce nas tako jedino ljudi postovati i primetiti ololololololololololololololololol PS: ne seri vol 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 (edited) Nositi Edited June 27, 2006 by voodoo_nbgd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Apsolutno te pordzavam i mi cemo sledece godine organizovati geek paradu gde cemo nositi tastature preko kara i msevi ce nam viriti iz bulja, jer ce nas tako jedino ljudi postovati i primetiti ololololololololololololololololol PS: ne seri vol 2 ← as i said koliko ljudi je na svetu u fazonu "e vidi geek-a, ajde da ga tuchemo jer je geek. bash mi se gadi. to je bolest, to nije normalno" a i kao shto rekoh, uvek ima kretena. mogu se ja sad iscimati i naci 10 slika nekih retardiranih geekova koji su uradili glupe stvari ili obukli ruzhnu majicu i reci "al su ovi geekovi kretenchine" i kao shto rekoh, objektivni ste u pichku materinu.... Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 (edited) ljudi su prema nekima vishe zli nego prema drugima chesto i bez dobrog razloga enivej, napushtam vas na ovom topicu sad ce se sjatiti 30 likova u fazonu "GLUP SI I TO SHTO SI REKAO NE VALJA PEDERE NA LOMACHU" a nisu ni prochitali ni razmislili Edited June 27, 2006 by LaG Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Random photo from gay pride : » Click to show Spoiler - click again to hide... « Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Kjootovo dupe - dečja gay radost! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Samo ću citirati sebe... "11. Od ukupnog broja članova foruma, njih 0.009368559% (ili, ako volite da komplikujete, JEDAN) su se otvoreno izjasnili da su gay. 12. Na osnovu gore navedenog podatka, kao i još nekih naprednih statističkih i ekspeimentalnih metoda, procenjuje se da je bar još oko 2000 članova foruma gay, ali to vešto skrivaju, i polako ispituju teren topicima tipa "Šta biste radili da vam je dete gay?", "Šta biste radili da otkrijete da vam je najbolji drug/drugarica gay?", "Šta biste radili da ste gay?", "Da ste gay, da li biste primali ili gurali" etc..." Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Лаг, грешиш, релативизујеш... педери НЕМАЈУ право да пропагирају свој поглед на свет, јер су девијантни. ради се о ДЕВИЈАЦИЈИ, а не о ВАРИЈАЦИЈИ. али још те девијантне могу и да размумем, нису они криви. али још кад ми дођу са причом о слободном избору, тад тек попиздим. значи ниси генетски/трауматолошки педер, него си сам одлучио да желиш да га примаш. и сад хоћеш и друге да убедиш како је то кул?!?!?!. нико им не брани да бирају шта ће да раде у 4 зида, не подржавам оне који их јуре и бију, али да ми се шетају по граду и да траже нека ПРАВА... каква бре права?!?!?!?! већа од мене или тебе? шта бре они који курац хоће? да им се призна нешто? шта? могу да имају права као и сви други грађани, а никако нека специјална. сексуалне мањине... прича за малу децу! ова земља никад неће ући у ЕУ... и не треба. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragman Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 ...педери НЕМАЈУ право да пропагирају свој поглед на свет... ← Apsolutno, samo sto ih niko nigde ne dira, a jebem li ga sto (mozda im se svidja da budu gay, ti koji ih brane i podrzavaju tu paradu i ta sranja). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Jebesh evropu, ajd se pripojimo rusiji oni tamo biju pedere! Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 I piju ko Rusi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 jebiga sta da se radi sem da se sakupimo :D ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 i hackuju ko Rusi ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 I imaju Ruskinje ;) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 27, 2006 Author Report Share Posted June 27, 2006 One vote for "Ruskinje" :P @Lag Ok priznajem da sam ponekad zamoran al ne mozes da ocenis osobu na osnovu 10 postova, ako to budes tako radio uglavnom ces gresiti. Al i ti si Srbin pa sve provalis odma i sve znas, zar ne. ;) Mozete vi pobeci iz Srbije ali ne moze Srbin pobeci iz vas to je main problem ovde. Sto se tice topica ja bih cak dozvolio brak gay parovima jer ako zelimo tu demokratiju, a brak je zajednica ljudi, mozemo slobodno dati pravo njima da budu u toj zajednici, ali bi zato parade, usvajanje dece i uopste propagiranje toga zabranio. Nema potrebe da se propagira, kako Drale kaze, devijantno ponasanje koje odstupa od neke socijalne norme kojom se ponasaju svi u zajednici. Meni licno ne smetaju, cak sam bio prinudjen da radim sa jednim pripadnikom te populacije dok sam radio na osposobljavanju racunarskog centra na mom fakultetu. Jedan pripadnik te populacije je tamo sluzio civilno vojsku pa sam morao da ga uputim kako se radi sa doticnim softwareom jer sam ga ja pisao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 ovaj srba ne propušta da nam nabije na nos.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-2 Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Jako ne znam zasto ali tako je lep ovaj smajli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 WHO GIVES A *UCK??? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 (edited) rofl... btw, ja bi lepo zamolio usere foruma, da moj nick pishu sa 1 umesto sa i Edited June 27, 2006 by ch1zra Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 mislim da je hteo da kaze chiki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Homoseksualizam je bolest imo... iako po svetu je potpuno druga pricha, bilo gde u evropi da vredjate gay-a , moze da vas tuzi za diskriminaciju i da se obogati!!!!11 Pa su zato i ljudi malo oguglali na njih medjutim , tesko da bih se susdrzao od lomljenja kostiju kad bi video kako se neka 2 "bolesnika" zvalave na sred kneza -.- Izgleda da im nije dosta od onog pokusaja gay parade zadnji put... Takodje , brak homoseksualaca... jeste da je uzas ali ajde ako ce to (pored batina) da ih smiri ali da USVAJAJU DECU??? Neka hvala! Necu da zamislim dete kako mu 2 gay-a objasnjavaju sta je normalno u zivotu -.- Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 samo sto dalje od mene......pxexexe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Brate mili sta je homofoba na ovom forumu koji se kao trude da budu tolerantni zato sto je to kao in ... ima kolko vidim i onih zadrtih koji su verovatno ucestvovali u kamenovanju zajedno sa finim primercima ljudske rase iz obraza ... Za pocetak svako ima pravo da se oblaci kako oce i da nosi kakav hoce natpis na majci i ne sme biti diskriminisan zbog toga. Ramisljate ko stoka koja bi samo da se uklopi ... dal vam je ikad palo na pamet da odredjena manjina ljudi ima a pozitivnu krvnu grupu ... da neka manjina ne misli kao vi ? Kako bi ste se vi osecali da su drustvene norme naopacke ... da je 90% ljudi gay na ovom svetu i da vas kamenuju kad hocete da kazete kako je jebati ribu u stvari kul ... a to svi pricaju non stop za pocetak na ovom forumu je sve jebach do jebacha. Ali postoji jedna razlika ... vas gej ljudi ne bi kamenovali sto ih u mojoj knjizi cini za 5 klasa boljim ljudima od vas. Sad na ovu pricu nadovezati usvajanje dece ... pa odakle se stvorila gej populacija ? iz gay brakova ? ne brate nego iz hetero brakova. Jel njima neko u tom hetero braku ubacivao gej ideje u mozak? Jeste vi odlucili da budete hetero zato sto ste videli kevu i caleta ili su vam oni pricali kako sta treba? Sta je sa ljudima koji imaju samo jednog roditelja? ... to za pocetak. Druga stvar je sto ce ta deca biti usvojena iz doma gde im je katastrofalno loshe, a da vas pitam kolko vas je tolko dobra dusa da bi usvojila dete kome je tesko? Tom detetu moze da bude samo bolje, a mnogo duza prica je ta sto ja mislim da ce taj gay par biti mnogo bolja okolina za uzgajanje tog detea od vecine hetero parova iz recimo onih gore razloga gde vas gejevi ne bi kamenovali a hetero bi mada je to mnogo dublja pricha ... Generalno da bi smo raspravljali o ovome na nekim jednakim ravnima morate odbaciti ideje da to "nije normalno" i ostale religiozne dogme i da podjemo od osnove. Mada cemo to tesko uraditi posto je ova zemlja sad puna novo otkrivenih pravoslavaca, a ja tvrdnje "tako nije bog zapovedio" i "nije tako zamisljeno" i "to je bolesno" ne prihvatam bez normalnih argumenata gde argument "ne mogu da se razmnozavaju" opet nije validan posto covek nije instiktivno bice vec razumno stoga sam odlucuje sta zeli/voli. Ova zemlja polako evoluira ka potpunoj slobodi misljenja i izrazavanja ... polako al opet evoluira ... Isto tako kao sto vi mislite da biti gej "nije normalno" je vas deda mislio da koristiti kompjuter, jebati ribu u dupe, zvaljavljenje na javnom mestu nije normalno. Pritom na sve ovo da dodamo cinjenicu da 50% riba leti ide oskudnije i vulgarnije obuceno nego 90% tih ljudi sa parada, a opet nikome ne pada na pamet da je to uvredljivo vec svi drkaju kad vide polugolu ribu ... kad bolje razmislim o svemu tome gadite mi se ... Jedini je lag ovde normalan ispao ... ostali sve homofob do homofoba sa izuzetcima da su neki toleratniji od drugih ali poenta je da nema za sta biti tolerantan jer je tolerancija potiskivanje skrivene mrzhnje sto je loshe ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts