fragman Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Zavisi koliko si popio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-MiGsa- Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Da, na primer da jebeš! ← seks pre braka je GREH!!! ne bre terate da radis stvari koje zelis u sebi ali koje nisi smeo dok si trezan :) ← Greshne misli!!! jasamnepismen.... nemoj ga slusati, MiGsa je zlo!... naterate da radish greshne stvari... :( ( )... ← zlo je oko mene i muti ti ochi TVOJE Greshne ochi1!!!... ti sam prosudi samo tju retji... alkohol je zlo kao i njegovi podanici !!!111o1o1o! :D ( )... Quote "Emotions"... "Feelings"... They only lead to damage, death and destruction... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 aj migsa ispricaj nam kakvo si sranje uradio dok si bio pijan u skorije vreme pa si obecao da ces druge da izvodis na pravi put :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-MiGsa- Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 aj migsa ispricaj nam kakvo si sranje uradio dok si bio pijan u skorije vreme pa si obecao da ces druge da izvodis na pravi put :) ← ( )... Quote "Emotions"... "Feelings"... They only lead to damage, death and destruction... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Imam osećaj da je to povezano sa postovanjem sa starog naloga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 nee to je sad u cool :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Prvi put sam se jako napio sa 14god na docheku nove godine od limun jebene vodke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Evo jos jedne budale koja se nikad nije napila :) niti namerava :) Znaci nije da ja nisam probao razna pica,dobro nije ni da sam nesto mnogo gustirao,i nije mi nikakav problem da popijem sa ortacima kada se ono,"valja",ali jednostavno nijednom dosad,kad popijem nesto zestoko(ili pivo,vino,nebitno),nisam imao onaj osecaj "vau jbte ovo je extra",kao posle prvog gustog soka od breskve ili prve fante :) Pa sad ako je jedini nacin da mi se neki alkohol bas svidi,to da ga pijem dok se ne navucem na njega onda,hvala ne hvala,zivot mi se cini dovoljno kratak da bi ga kasnije bacao i na odvikavanje :) ovo je moja strategija i po pitanju cigara i wowa ujedno :) Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 pa dobro, onda to mozes da kazes za sve zivo i da na kraju ne radis nista u zivotu:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 (edited) ja sam winnAr, prvi put sam se napio pre 2 meseca, to jest u 21. godini. u poslednje vreme nadoknađujem pa pijem svakog drugog dana :)) za sada nisam nijednom peglao, trudim se da to Edited June 25, 2006 by nt.maharaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Ja sam od pitja povratjao samo jednom, ali zato shto sam bio mnogo zhedan i progutao sam par gutljaja mleka pre nego shto sam osetio da je pokvareno. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 maha is on fire \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Do sada nisam nikada peglirao od alkohola, to ubija preko potrebne g33k celije u mozgu :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 prvi srednje, docek nove godine popih previse, cudim se sto nisam zavrsio na ispiranju, dve litre vina i 4 piva popih, jeste da sam dushu ispovracao ali opet... Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 ja se nikad nisam bash napio :( Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 (edited) u osmom razredu. a prvi put sam bacio peglu od alkohola u drugom srednje :) i mislim da sam jedina osoba koja se nikada nije otrovala vodkom :) Edited June 27, 2006 by PsYh0 Quote Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 RODIO SAM SE PIJAN OLOLOLOL Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Sa koliko godina ste se prvi put napili? (Kako je bilo itdddd) ← uf... davno beshe... imala sam celih 14... napio me tata na nekoj svadbi... slabo se secam shta se sve deshavalo, ali znam da sam bila glavna atrakcija i da je jedna moja tetka za mene rekla "jebesh mi sve ako ovo dete ne bude alkoholichar samo da josh malo poraste"... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 jel se ostvarila zelja tvoje tetke ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 u jednom momentu je malo falilo, ali ne dam se ja tako lako... zabranio mi tata da pijem :o))) Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Pocetak srednje, ne secam se tacno. Mada sada izbegavam da se prekidam i pegliram, ali pogresi covek ponekad i zanese se :) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Prvi put pre godinu i po-dve....znaci u 15-16 godini... nikad se nisam usvinjio,i ne zelim,pijem da mi bude do jaja... ;P Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Prvi put nemam pojma valda eskurzija u 7-8 razredu osnovne...A sto se tice usvinjavanja...E to je dobra prica valjda drugi srednje.Klasichna prica 2 ortaka nesrecna u ljubavi ja se lozio tada na neku lol ribu on isto na neku drugu jos loliju od ove moje.Alkoholom ubijamo tugu svaki dan i slusamo tomu zdrawkowica.Celo leto kod njega na gajbi svaki dan ista prica -pili smo po pola litra litar zestine za vece...Jednu noc smo stvarno preterali sa nekim odvratnim jeftinim domacim uzasom od zestine...Ono sto znam da sam se probudio Sav ispovracan i izreckan.Uzeli smo neki kuhinjski noz i potpisivali jedan drugom na grudi i shake...Znaci kraj Odtad imam perm banzor u njegovoj gajbi jer su nas izvalili matorci i moji i njegovi Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 (edited) Ja sam se usvinjio prvi put na Novoj 2000. Dosao sa jednomekipom, otisao razvaljen sa drugom. Ribica me zove da dodjem kod nje, a ja ne znam di bijem :). Sex je sto je zurka, ona prva, pukla pre ponoci jer je neko pobacao petarde u kamin. I sada moji mene cekeju ispred kuce gde je bio zur, po zimi, jer ja nikome nisam rekao da idem drugde. Docekali su, jadnici, Novu tu na ulici zbog mene. A ja, obeznanjen, na drugom mestu se ljubim sa cicom oja je bacala peglu k'o i ja. A nikada se ranije nismo videli. Doduse, ni kasnije :). Probudim se ujutro, i nemam blage gde sam. Smesno i tuzno. Batalite deco umrtvljivanje. Pre par godina sam puz'o po Novom. Kao crvic. Ubiven 100%. Gadno! Edited June 30, 2006 by [oveRk1nd] Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 bio sam klinac...bio kod babe i deda na slavi i dali mi domace crno vino i nije mi bilo dobro.. a malo sam bio popio Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts