Atelas Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Sa koliko godina ste se prvi put napili? (Kako je bilo itdddd) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 14 ili 15 [ne mogu tachno da se setim] Neka svadba :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 pre 2 godine sa 16 :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Ja sam sa 12 napio me je burazer! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 treći osnovne, ne mogu da računam... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 14 ili 15 ekskurzija 8 je 14 al to nije neko pijenje bilo ali sa 15 sam popio pola lije malibua i pola lije bacardija belog. e to je bio poso Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 16.00 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 počeo sam da cirkam jako rano al ako pričamo o usvinjavanju da ne znaš za sebe, onda negde 16-17, naravno zbog neke ribe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 do sad se nisam toliko napila da sam dozivela "black-out" ili da sam povracala.. mada , u par navrata mi je bilo muka pa sam prestajala :) (jedan mahin rodj je bio za pamcenje) :))) ali pamtim zavrsetak srednje skole kad smo drugarica i ja razbile celu bocu sampanjca i kad sam pevala "mile voli disko" :P :) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 (edited) Prvi put u 3-cem srednje - docek NG :) kako smo finom decku ispovracali stan :( Inace glup topik :) Edited June 24, 2006 by f4ts0 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Nepunih 15 Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 samo za ivana i prolivene kapi alkohola za nesrecnu ljubav Mislis li na mene tugo garava Ili ti je ravno sve do Kosova Ljubila sam jagnje, ujeo me vuk Sad zbog neke druge, pijes kao smuk Ref: Devojko vestice Srecnice i gresnice Vrati ga, volim ga Jer ljubav nema granice Sevnula je munja, udari me grom Dokle ces ti tako, terati po svom Trazio si mnogo, imao si sve A ja samo zmiju da me otruje Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 prvi-drugi srednje...negde oko 15 znaci.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 aj recimo 14...profi ujebavanje recimo 16-17, a najprofije do sada za proslu novu godinu... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Sesti razred osnovne,to je dakle valjda 12 godina? Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 2001. godine. Na moru, ortaku bio rodjendan, svi pili pa se i ja napravio baja i uletvio se od 2 flashe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragman Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 16 (domaca+pivo+spricer= ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 hm beshe kraj 7edmog razreda u osnovnoj naravno od piva koje sad nemogu da okusim pivo SUX! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Prvi srednje pola litre vodke skoro na eks, fora je sto je vodka bila u stvari sredstvo za pranje WC solji, tj to je ona 4 keca, raspad totalni. Tad sam dobio trovanje alkoholom loshe skroz :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 samo za ivana i prolivene kapi alkohola za nesrecnu ljubav ← ko da sam jedini koji se zbog toga prvi put usvinjio, nego ovi ostali nisu emoi ko ja pa da priznaju :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Nikada se nisam razbio ko budala da ne znam shta se deshava, ali bash jache pijan sam prvi put bio za 16 rodj... uf, ne da sam spichio previshe vodke na prazan stomak nego ne znam... brojao sam shtrumfove do kraja... Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 prvo pravo odvaljivanje sa 15, i zavrsio sam u hitnoj na ispiranju.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 hmm prvi put pa to je bilo u 8mom razredu kad sam sa ortacima kupio litru vinjaka i napili se pre shkole i ceo dan peglali po shkoli :P i nakraju doshli matori po mene da me vode kuci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragman Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 ...kad sam sa ortacima kupio litru vinjaka i napili se pre shkole i ceo dan peglali po shkoli... ← Hahaaaha, dobar trip[:D] Takve zajebancije sam i ja pravio sa drustvom (bili smo uneli gajbu piva na cas logike, seli u zadnje klupe, iza cura i cugali k'o nenormalni) A najjaca zajebancija je otvaranje flasa - na tri zakaslje se drustvo a jedan stavi flasu na ivicu i opici ) Profa mator i glup (ili se pravi takav) i tako svi srecni i zadovoljni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 ne znam...15,16 godina... ali od 18. godine pa nadalje ne pijem uopste. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts