svilnik Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 (edited) » Click to show Spoiler - click again to hide... « Edited June 19, 2006 by svilnik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 AAAAAAAA lepa debela guza!!!!!! De si ovo nasao? Ocu jos!!!! Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 dakle svilnik ti zaista ne vidis neke stvari ili se pravis da si glup jos kao uploadujes slike u svoj phoyobucket album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 (edited) dakle svilnik ti zaista ne vidis neke stvari ili se pravis da si glup jos kao uploadujes slike u svoj phoyobucket album ← hehehe e ako si mu reko' :) Edited June 19, 2006 by pilauda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 videli jos pre u nekoliko topica... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fukkatsu Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 u je, ovo je chetvrti put da se kachi ta slika. vi bash gotivite cecu? Quote - Ed will introduce Ed. Full name - Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky the 4th. - That's a long name. - Ed made up that name for Ed, isn't it cool? - If you made it up, how can you be the 4th? Link to comment Share on other sites More sharing options...
svilnik Posted June 19, 2006 Author Report Share Posted June 19, 2006 dakle svilnik ti zaista ne vidis neke stvari ili se pravis da si glup jos kao uploadujes slike u svoj phoyobucket album ← U cemu je tvoj problem?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 mislim da se na ovoliko mesta na forumu ne bi okacila ni slika svih golih riba na koje se forumashi lozhe na istom mestu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 ko je gledo koncert zna da je bilo ne moguce da se ta haljina toliko podigne... jebena fotomontaza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 brate pogledaj lika koji svira u pozadini niko se ne bi mucio da ovo montira!!!!!!!!! i ima dupe ko baba od 50 godina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 ^ :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 ko je gledo koncert zna da je bilo ne moguce da se ta haljina toliko podigne... jebena fotomontaza ← ma da ona je savrsena ... aj ne seri ... znam lika koji je fotografisao, dobio na mail pre nego sto su izasle novine :) btw smejali smo se :))) Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 U cemu je tvoj problem?? ← pa mislio je na to da je slika bila na svakom dugom topicu na ovom forumu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 upravo to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Jebiga necitamo svi sve topice....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Lepa je (samo) u licu i sisi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Hm... koliko para ima , mislite da bi ona dozvolila sebi da izgleda onako??? Cisto sumnjam... Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Brate ove slike ima u danashnjim novinama tako da neverujem da ja je neki fake or something Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 najbolje da smo svi gledali koncert kao darjan sad bi svi bili ubedjeni da je fake :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Brate ove slike ima u danashnjim novinama tako da neverujem da ja je neki fake or something ← Kurir nije novina,po 10000 put :/ Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Brate ove slike ima u danashnjim novinama tako da neverujem da ja je neki fake or something ← da, ako je bilo u novinama onda je sigurno istina!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 cutao sam bas to danas u kuriru... cista fotomontaza Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Ma dajte ljudi ... pa jasno je da je montazha zbog a) dare je potvrdio, a posle i drugi, niujednom trenutku koncerta nije tako "dunulo" da joj se podigne suknja. b) ocigledna je potreba montazhera da nam ukazhe kako je to bash ta haljina i to bash taj koncert i slicno onim stavljanjem prve i trece slike. c) pogledajte kako joj izgleda desni guz sa svoje leve strane, tacno se vidi da je neko "povuk'o" photoshopom. d) A i ceca, kako kazhu upravo te najrazlicitije novine vec nekoliko meseci ide u velnes lend, pa s obzirom da ima vip pretplatu koja ukljucuje pored trenera i vezbanja i masazhe, bazen, saune i ostala cudesa, ne moz' da ovakvo dupe posle meseci treniranja, pa da je pre toga bila operska diva :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Ajde Lale priznaj da slushash Cecu kada si sam kod kuce Ne vidim nikakve priznake foto montaze Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 cecu? redovno ... i to sta kad sam sam, i kad nisam sam, i kad se u gradu vozim svojim kolima ja otvorim prozore shirom i slusham "mrtvo more" i "plan b" ... jel sam rekao previshe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts