Formica Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 prvo: nemamo brzinu drugo: nemamo snagu trece: sudija nas je ubio cetvrto: nemamo mooda i tako nam i treba... da mi je neko pricao da cu ovako da se iznerviram zbog fudbala ne bih mu verovao, prosli put sam ovako puk'o posle poraza od Kine na Olimpijadi 2004 u basketu. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 ahaha...jebena koma...dudic treba da igra golmana...a onaj sudija je neki istripovani retard...bash mi je drago sto smo ovako prosli... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Obrukali smo se bash dobro ! Nadam se, da se ovako nesto nikada nece ponoviti ! BRUKA ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 nemoj tako dule bas me zanima sta je to poremetilo atmosferu nista sisamo dalje svi uz naciju na prijateljsku protiv Ceske! Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Vrhunac nase reprezentacije ce biti ako sad Bjelokost preokrene rezultat i pobedi nas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 21, 2006 Author Report Share Posted June 21, 2006 Duditj je veliki jebeni car... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 (edited) LoooooooL sa utakmicu,znaci igram dotu sa ortacima i gledam onako krisom tv u igraoni.Ne znam gde sam vise urlao od smeha,kad je Zigic kao foka kakva i jeste primio onu loptu i proturio onim jadnicima iz obale onako najjadnije,ili kod nase jadne isfrustrirane odbrane.A crvenih,penala,faulova ijoooooo koliko oces,milina ziva:)) Ps.A fifa treba sama sebe da kazni zbog ovakvog i slicnih sudija.Sudjenje na ovom prvenstvu je neverovarno smesno a o linijskim sudijama da ne pricamo.Ja nisam gledao utakmicu gde nije dosudjeno bar 2-3 nepostojeca ofsajda. Edited June 21, 2006 by HellFire) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Ali ja jos nemam reci kako da opisem ucinak nase reprezentacije na SP. Nije ni katastrofa , nije ni komedija , prosto ne znam sta da kazem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 petkovic se zajebao zato sto nije stavio dudica na gol a ne ovu rupu jevrica,lik brani ko zmaj :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 DUDIC DUDIC Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Nije komedija???a sta je za tebe komedija 2-10 gol razlika sta ces vise. Ps.Nije red medju one budale iz egipta,japana, de blekera iz belgije i sl da stavljam paul grahama iz engleske i shielda iz australije,njih dvojica su mozda i jedini bili na nivou .E sad ja ne znam sto ovde ovo sve pricam ali me sudjenje na ovom prvenstvu nervira vise nego nasa reprezentacija,kao fifa shiri toleranciju pa zove sudije iz singapura,benina (?) i sl zemalja gde pola njih loptu nije videlo. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 E ali dudiceva parada je stvarno bila wtf?^^ A ako ga je neko posmatrao tokom utakmice video bi da je i inache bio sav izgubljen,kao da je na nekom tezem esidu,pitaj kurca shta se chovek istripovao :))))) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 kako smo bili grenuli mislio sam da cemo ih dobiti 6:0 :P 2 gola za 20 min... ali prci...nakaze moraju da se zajebawaju Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Is it a comedy? > Da li je to komedija? Is it a tragedy? > Da li je to tragedija? Is it a drama? > Da li je to drama? Izvinite sto vas prekidam,da li smem da vam nesto ponudim? :)))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Ja se samo nadam da je sac Krstajicem sve kul, ako se tako mozhe reci za nekoga ko je slomio ruku :( Delovalo je na tekmi da ga bash boli ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Evo nekoliko pitanja: 1. Zbog cega se neki ljudi loze na engleski fudbal? 2. Zbog cega se neki ljudi loze na englesku reprezentaciju? 3. Zbog cega neki ljudi pljuju po Brazilu? A sad da ja kazem nesto o svetskom prvenstvu. Ne znam da li se mozemo sloziti da je poslo sv. pr. bilo najslabije vidjeno ikada, jedino je Brazil igrao iznad proseka. Ovo prvenstvo je nesto bolje, ali Brazil je i dalje nekoliko klasa iznad bilo kog tima. Cak i da izgube, sto je minimalno verovatno, to nece promeiti cinjenicu da jedini igraju fudbal zbog koga je isti najbolji sport na svetu. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 A sad da ja kazem nesto o svetskom prvenstvu. Ne znam da li se mozemo sloziti da je poslo sv. pr. bilo najslabije vidjeno ikada, jedino je Brazil igrao iznad proseka. Ovo prvenstvo je nesto bolje, ali Brazil je i dalje nekoliko klasa iznad bilo kog tima. Cak i da izgube, sto je minimalno verovatno, to nece promeiti cinjenicu da jedini igraju fudbal zbog koga je isti najbolji sport na svetu. ← mislim da ce Brazil tek da pokaze kako moze da igra. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 plus imaju all round igrache kakvi su gerrard i lampard koje ostale selekcije nemaju. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 sem brazila... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 plus imaju all round igrache kakvi su gerrard i lampard koje ostale selekcije nemaju. ← to u prevodu znaci gerrard i lampard > kaka i ronaldinho hmm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cervantes Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 hmmmmm Shta retji o Duditju??? Ili se istripovao da je golman, ili je pokushao da pokaze Travici da moze da igra srednjaka za odbojkashku reprezentaciju i da mu Geritj realno nije potreban ili (shto je najverovatnije) je blago retardiran... Ono je smeshno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Evo nekoliko pitanja: 1. Zbog cega se neki ljudi loze na engleski fudbal? 2. Zbog cega se neki ljudi loze na englesku reprezentaciju? 3. Zbog cega neki ljudi pljuju po Brazilu? ← 1 , 2 - Jednostavno dopada mi se stil igranja , ako si primetio , retko koja utakmica u premier ligi ide ispod 3+ , 3+ = zanimljiva tekma.Onda , obozavam Engleske navijace i uopste filozofiju o fudbalu u Engleskoj. 3.Jer postaju Real Madrid , preduvani od strane medija , sa brdom zvezda , od kojih sve vise i vise svaka zeli da bude no.1. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 AHAHAHA,genijalno,Haminu Dramani igrac Crvene Zvezde,1:0 za Ganu jbt...sjajno,znaci sad ce Cesi da peglaju Zabare... :)) Nego da odgovorim Bolkonskom... Obozavam engleski fudbal zato sto igraju jebeni atomski fudbal,nigde ne mozes da imas tako uzbudljivu tekmu 0:0 kao sto mozes na ostrvu...Stija je takodje lepo objasnio,fer plej iznad svega,bez kalkulacija,seti se samo kolika se medijska buka digla kad je Totenhem dao gol Arsenalu odbivsi da izbace loptu u aut...reprezentacija manje vise,ne lozim se preterano na nju,ali cinjenica je da nemaju kvalitetne napadace i da zato ispasta repka,jer im 90% golova daje vezni red,cak mislim da imaju vezni red ravan Brazilu tehnicki malo slabiji ali dosta kompletniji sto kaze Pera imas dva all round igraca + Joe Cole i Beckham...mislim da je steta sto je Dzejms Biti van forme,Andi Dzonson u drugoj ligi i ima tu jos igraca koji su mogli da zauzmu mesto u napadu... a Brazil hejtujem jer igraju na jebeno ime i provlace se,izgleda da se svima noge odseku kad igraju protiv njih pa ne mogu da pogode gol...krivo mi sto ce izgleda Gana da im zapadne u osmini finala pa ce i tu da se provuku nekim rezultatom 1:0...cinjenica je da su najjaci,ali ne bih ponovo da navodim razloge zasto su se pretvorili u velike seronje,mrzi me da izvlacim post gde sam vec sve to pricao... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 to u prevodu znaci gerrard i lampard > kaka i ronaldinho hmm ← gerrard moze da igra i zadnjeg veznog i polushpica, a i po desnoj strani, plus igra glavom, levom i desnom itd svaka chast ronaldinju, jeste on majstor, ali bih pre u ekipi gledao gerrarda nego njega. Isto stoji i za lamparda,a zajedno su kompletniji nego pomenuti brazilski dvojac. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest epicAdrian Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 keke shto volim ove italijane, eto shta je italijanska repka, njima udje zamena umesto povredjenog i da gol a ne ko nashi, udje zamena i dobije crveni^^ zhao mi cheha sasvim je izvesno da sad nece proci ali 1/8finala brazil-ganci omForce omForce Joga bonito! joga bonito! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts