Jump to content

FIFA World Cup - Germany 2006

Lex

Recommended Posts

to je ono najjadnije... sada ce biti nikom nista... a liga im je godinama u qrcu... postalo je potpuno nezanimljivo gubiti (ili dobijati!!!) novac na juventus - ascoli...

btw. da se otvori pool da li je bio penal vs australije ili ne... 98% odgovora bi glasilo OLOLOLO naravno da se to moze svirati samo italijanima i da je postojao taj kriterijum u svakom minutu na SP... bilo bi preko 5 penala po utakmici... iako je broj navijaca italije mnogo veci od 2 procenta...

jebem se u pedu za sitne pare

javite se mom makrou kaliju

cali = ghettopimp

aleluja barkase, aleluja!

• Replies 647
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

[quote name='Ivan

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Inace za 4 godine svi dodjite par dana pre prvenstva kod chika Igora i pitajte :" cika Igore a ko ce ove godine uzeti kup?"

;)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

drago mi je sto je italija sve osvojila, jer su igrali zaista dobro.Dok je francusku nosio samo jedan lik i samo 4 igracha postigla gol, dotle je italija postigla sve timskom igrom i cak se 10 igracha upisalo na listu strelaca.

btw mislim da je penal nad maludom prestrogo dosudjen.Jeste bilo kontakta ali nije onoliko koliko je maluda odglumeo

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

ja ladno nisam gledao prvo poluvreme!!

blejao nesto kod sestre i zeta i kao u 10 do 9 prebacujemo na prvi kad ono nista! reklame!

da ste nam videli face kada smo provalili da smo propustili prvo i jos kada smo videli 1-1... bledi k'o krpe!

jos citam u novinama pocinje prenos na prvom u 20h, kontam prvo ce kenjati neki sasvim nebitni likovi u emisiji uzvodno pa ce tek onda prenos.. kad ono..

sto se same utakmice tice, bar ono sto sam gledao, francuzi su mnogo vise pokazali od italijana.

imali su igru, ali samo do italijanskog sesnaaesterca. i tu stop. odlucila je odlicna defanzivna igra italijana i iskljucenje zidana. verujem da je on ostao u igri da bi francuzi dobili na penale.

sada cekamo 2010. i nadamo se da cemo moci sebi da priustimo gledanje utakmica uzivo i navijanju za nasu, srpsku, reprezentaciju! zivi i zdravi bili pa videli!!!

ja ladno nisam gledao prvo poluvreme!!

blejao nesto kod sestre i zeta i kao u 10 do 9 prebacujemo na prvi kad ono nista! reklame!

da ste nam videli face kada smo provalili da smo propustili prvo i jos kada smo videli 1-1... bledi k'o krpe!

jos citam u novinama pocinje prenos na prvom u 20h, kontam prvo ce kenjati neki sasvim nebitni likovi u emisiji uzvodno pa ce tek onda prenos.. kad ono..

sto se same utakmice tice, bar ono sto sam gledao, francuzi su mnogo vise pokazali od italijana.

imali su igru, ali samo do italijanskog sesnaaesterca. i tu stop. odlucila je odlicna defanzivna igra italijana i iskljucenje zidana. verujem da je on ostao u igri da bi francuzi dobili na penale.

sada cekamo 2010. i nadamo se da cemo moci sebi da priustimo gledanje utakmica uzivo i navijanju za nasu, srpsku, reprezentaciju! zivi i zdravi bili pa videli!!!

nisam najveci mentol i magarac... sorry manager... ali hvala i sestri i zetu i tebi... mogu da kazem da nisam jedini idiot na ovoj planeti koji je imao isti rezon... mada kad bolje razmislim vi ste makar bili kraj tv-a... a ja sam igrao sah sa penzosima ispred zgrade :))))))))))))))))))))))

a vrh je sto sam u pola devet poslao ortakinji poruku da igra x-x ako je mnogo alava... 0-1 ako je malo alava... ili 0-2 ako hoce siguricu :) i devojka ode da uplati (ne prati fudbal, ali sam joj uvecao budzet sa hrabrom odlukom da za njene pare igram nemce i portugal 3+ :)))) )... zamisli komu kad je usla u kladzu (odlucila da igra 0-1)... i gleda, tekma pocela 1-1... vristao sam od smeha kad mi je pricala akciju :)))))

btw. posto je u praksi dokazano da nam mozak isto funkcionise, treba li reci da sam uveren da bi sa zidanom na terenu francuzi dobili :))))

jebem se u pedu za sitne pare

javite se mom makrou kaliju

cali = ghettopimp

aleluja barkase, aleluja!

prava bi katastrofa bila da su francuzi pobedili... nikako nisu igrali, a stigli su cak do finala. zidan i materaci - bruka. ne zna se ko je veca budala...

11 najboljih po mom izboru :)

Ricardo

Lahm / Metzelder / Rafael Marquez / Zambrotta

Maxi / Maniche / Zidane / Bastian

Klose / Frank Ribery

nevezano za temu - da li iko zna kada je predvidjeno da se igra 3. kolo kvalifikacija za ligu sampiona?

^

sjajan si gari,dobro je sto si odlican poznavalac,pa cu da se pomirim sa tim da je Italija uzela prvenstvo posto si ipak ti odlican poznavalac,u top11 ti nema Kanavara i Bufona,bas si sjajan gari...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.