Jump to content

[KGB]hybaa

The X
  • Posts

    199
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by [KGB]hybaa

  1. Danas jos 5 meceva 1. kola prve lige. Divizija A Mala Columbia - VisaTeam, četvrtak 7. april 19:30 BGDonLINE - eXtremeZone, četvrtak 7. april 20:00 underdogs - friends UNITED, četvrtak 7. april 21:00 Divizija B LikeWeCare - iNation, četvrtak 7. april 22:00 FRATER - ENTiTY, četvrtak 7. april 22:30 Ip hltv-a i ostale informacije mozete da pronadjete OVDE
  2. Hltv za premijerni mec lige gde se sastaju Gusari i Skozi, mozete da pronadjete OVDE
  3. Neske, edituj prvu stranu gde ces verovatno pisati rezultate i stavi tamo link za hltv. Sutra kada krene sve nece se snaci ljudi da listaju strane i traze. poZ
  4. Ma poserem ti se na DT i ovaj sistem sa fees u bo3 formatu. Trebaju da se racunaju i prethodni mecevi pa da nemas veci fees sada ako koristis prethodno kupljenog igraca. Sad ko je gadjao fnatic je izduva realno, 2 mape, prsli, veci fee, ne igraju dalje i slicno. Aj sto moras da pogodis ko igra dobro, nego pogadjas i pobednika a to je pure luck. Dzaba i ako izgube a daju mali plus, fee te usere!!
  5. Nije tačno precizirano, ali će sigurno trajati do druge polovine marta meseca.
  6. Teško je reći. 7+1 nedelja :) će trajati online liga dok bi lan finale trebalo da bude ili odma posle, ili par nedelja posle.
  7. haha 1st place, 2 ploce i cs film 2nd place, 20 litara vode moram malo momci nhf :)
  8. Lose si procitao opet :). Igras 7 puta kao domacin, 7 puta kao gost i jednom neutralno. Ima 16 ekipa u diviziji, svako sa svakim jedan put :)))
  9. Tvoj nacin daje preveliku prednost "domacoj" ekipi, a ovo je ipak cs, a ne fudbal ili kosarka. Domacin bira svoju najjacu mapu, gde mu je sve jedno da li je CT ili T. Zatim bira laksi side druge mape. Taman mala prednost, a opet fer za sve. ps. ovo gore je primer samo.
  10. Cek, stani, otkud ovo? Jel smo mi to malo ljubomorni pecikaka? :) Btw sta se foliras, pa tvoji su dobili.
  11. Italijani uberLOW to stoji. Namazani i kvarni. Samo komentarisem situaciju. Ali nakon rasptivanja saznajem da oni ni nisu ulozili kod CB-a zvanican protest, nisu trazili sta su mogli tako da fuckem :) Imao ili nemao, ko ih j kad su nesposobni(mislim na ITA).
  12. Oke, ali cek malo. Decko je imao reconnect nakon prve mape? Jel ima smoke screen i model screen posle svakog reconnecta? Mrzi me da trazim, ali da li ima pov demo njegov ili bas nema nikakav? Na kraju, glupo je CB pravilo, ali pov demo je MUST. Screenshot modela i smoke-a je must posle svakog reconnecta. AKo to nema, to je dovoljno za rematch. Ako me neko optuzi da sam cheater ja mu lepo dam svoj pov demo, esl aequitas zip(ako je esl), screen modela, screen sa 32 bita i kazem mu evo ti gledaj, proceni, daj adminu i onda neka on odluci. Ako admin kaze nakon svega rematch, ide rematch, sta god admin odlucio tako je kako je. Da li je ovaj imao sve ili ne ne znam, ali CB mora da bude odlucniji tu.
  13. Nisam zeleo da ulazim u detalje al ajd barem malo. Na pov-u se lepo, doduse i na hltv-u(donekle) vidi koji nivo prodaje je imao covek. Znam za sebe, dobra igra zavisi koliko puta sam umro zato sto nisam bio skoncentrisan na neku tacku/iznenadili su me na moju glupost i umro sam ko bot. Onaj ko zna gde su, makar ne igrao ocigledno se nece prodavati jeftino, a gotovo svi se prodaju na kom god nivou da igraju. U svakom slucaju, pov ako nemas, anti cheat ne postoji, onda je realna repriza, ali ne treba to neko da trazi, vec to treba CB da presudi.
  14. Iskreno, sta se sve radilo i ko je radio ne iskljucujem opciju. Da sam detaljno gledao ili analizirao nisam, ne mogu da procenim i necu da iznosim misljenje vezano za sam cheat. Najveci fail ovde je od strane CB-a. Pravilo njihovo jeste retardirano ali oni se ipak pitaju i oni moraju da donose odluke, svidele se one masi ili ne. Nakon svega i nedostatka POV demoa, realno je da se odigra repriza meca. Izvinite Crnogorci ali tako je kako je. IEM online deo je imao puno meceva koji su ponavljani i to se na esl-u cesto desava. Entity je diskvalifikovan zato sto night nije ugasio net_graph pa vi vidite kako su surova pravila. Nemas pov demo? Ko ti je kriv. Reprizira se mec pa zato za sledeci imas 5 komada odma po zavrsetku meca uploadovano. Ovako ce ostati sumnja i pravo da vam kazem to je jako zajebano. Bolje repriza i loss, nego da me okarterisu kao cheatera pa makar i to nisam. A vi momci iz CG-a, mislim na igrace, niste bas lepo odgovorili na ovo. Italija je noob ekipa koju valjda mozete da pobedite i u reprizi. Mesto da odigrate isto i dokazete suprovotno vi samo bacate sve vise i vise sumnje na sebe. Na kraju krajeva, ispali ste od Portugala(velikog favorita na papiru). Sta vam tacno znaci taj jedan mec? Nista generalno, al ovako ste se sjebali. poZ
  15. Ja sam ga juce odma kada se on ulogovao vratio i promenio pw, medjutim danas novi problem :)) Your steam account has been disabled :) Idemoooo :)) Samo uzivo :))
  16. Lotta, s tobom od sada samo uzivo !!! hahahahahaha
  17. Ne bih ja to nazvao slobodim satom vec prilikom da se ne budim ko pekar, ali boze moj. Ako mogu da pitam. Kada drugog dana krecu da se igraju mecevi i da li je u nedelju b03 izvlacenje mapa, eliminacija ili se fiksno znaju... poz i vidimo se sutra.
  18. Prijavljujem ekipu neWave.PlayMore uplacujemo tokom nedelje...
  19. dajte neki kontak, ima li zivih od orge ovde???
×
×
  • Create New...